http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 06, 2020

Jättiskandaali: EU rahoittanut ääri-islamilaisia terroristeja Euroopassa 36,5 miljoonalla eurolla


Brysselissä puhkesi jättiluokan skandaali, kun selvisi että EU oli rahoittanut viime vuosina peräti 36,5 miljoonalla eurolla ääri-islamilaisia terroristiryhmiä Euroopassa.

Joten tiedätte varmaan, että mihin tätä ISIS valtionterrorismia käytetään EU-maissa.

No tietenkin pelotteluun ja tämän EU:n takanahan ovat Saksa ja Saksan takana Vatikaani ja tuo muu terroristijärjestö, joka pankkiireineen terrorisoi muita EU-maita tuolla taustalla.

Brysselissä selvisi, että 5,422,678 miljoonaa euroa oli myönnetty FEMYSO nimiselle järjestölle, joka on Saksan parlamentin selvityksen mukaan yksi Muslimiveljeskunnan järjestö, joka toimii globaalisti. 

Tämä kyseinen järjestö on listattu Israelissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa terroristijärjestöksi ja sillä on suorat siteet palestiinalaiseen Hamas järjestöön.

5,139,569 euroa myönnettiin Islamic Relief järjestölle, joka on toinen globaali Muslimiveljeskunnan järjestö.

1,350,230 euroa myönnettiin Muslim Aid -järjestölle, jonka pääagenda on saada sharialaki voimaan Euroopassa.

24,425,879 euroa myönnettiin islamistisen propagandan tuottamiseen Islamic Human Right Comission järjestölle.

Näitä islamilaisia terrorijärjestöjä tuetaan siis sinunkin rahoillasi, koska yhteisvastuullahan nämä miljoonat on sinne viime vuosina kupattu. Joten eiköhän olisi aika, että Suomi valtiona irtisanoutuu islamiterrorismin tukemisesta ?


EU:n taustalla on valtatahot, jotka tukevat islam terrorismia EU-maissa

Siltikin jos näitä EU:n komission kytköksiä terrorismin tukijoihin ja rahoittajiin tutkii tarkemmin, niin ei EU ole yksistään mikään elitistiryhmä, joka tukee islamilaista terrorismia Euroopassa.

Sillä EU on Saksan projekti ja Saksan tavoitteena on luoda muutaman vuoden sisällä yhteinen liittovaltio ja se ei salli yhdenkään Euroopan EU maan irtisanoutuvan tuosta liittovaltiohankkeesta.

Eihän natsi-saksa mm. kysynyt silloin 30-luvun lopulla Puolalta, että haluaako se natsihankkeeseen mukaan, vaan natsit tunkivat sinne kysymättä armeijansa ja valtasivat Puolan sekä Varsovan hetkessä ja Saksan tuleva EU-armeija aikoo tälläkin kerralla aika varmasti tehdä saman tempun sitten kun aika tulee.