http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 31, 2020

Taloustieteen dosentti Tuomas Malinen vaatii kansanäänestystä EU:n elvytysrahastosta

Populismi nousee, miten käy EU:n? | Vihreä Lanka

Teksti: Teemu Vehkala

Helsingin yliopiston taloustieteen dosentti Tuomas Malinen on ottanut kantaa blogissaan EU:n tuoreesta elvytysrahastosta. Hän vaatii, että siitä on järjestettävä kansanäänestys.

Kun tämän tason dosentti avaa suunsa, niin tätä ei vaan voida ohittaa EU:n komission olan kohautuksin.

Myös Suomen valtionvarainministeriön entinen rahoitusmarkkinaosaston ylijohtaja Peter Nyberg varoitti kanssa, että tämä EU rahasto käynnistää jo prosessin, jonka päässä on sekä EU:n liittovaltio että hyvinvointivaltiomme todennäköinen alasajo.

Että onkin vaikea löytää enää asiaa, joka vaatisi kansanäänestystä enemmän kuin mitä tämä, Malinen toteaa.

Mutta tämä on merkillistä, että Malinen on Suomessa ainut ekonomisti, joka uskaltaa vaatia tätä kansanäänestystä julkisesti ääneen ja muut ovat taas hiljaa, koska ilmeisesti nämä muut ekonomistit pelkäävät, että työt lähtee, jos he alkavat vastustamaan kansallisesti EU:n liittovaltiosuunnitelmia.

Malinen totesi blogissaan varsin osuvasti, että "Euroopan unionissa on valmistunut suuri puhallus". 

Niin onkin ja tälle olisi jo aika tehdä jotain.

Voisin tähän väliin myös bloggaajana huomauttaa tästä EU:sta, että se Pariisissa vuonna 1947 solmittu Pariisin rauhansopimus on edelleen voimassa Suomen osalta ja se sopimus kieltää kaiken taloudellisenkin liittoutumisen muiden maiden kanssa, joten näin ollen tämä 25 vuoden EU-jäsenyys on ollut kaiken ajan laiton, koska Suomi huijattiin sinne EU:n jäseneksi.

Euroopan keskuspankissa on 25 vuotta painettu euroja tyhjästä ilmasta juuri ilman mitään katetta ja ilmankos tätä kutsutaankin "elvytysrahastoksi".

Saksan pankkien rosvot kun ryöstivät jo niin monta Euroopan keskuspankin kassaholvia tyhjäksi, että nyt ne kassaholvit täytyy täyttää uudelleen tällä leikkirahalla nimeltä euro, jolle on aina vain määritelty se kulloinenkin arvo, joka on riippuvainen maailman talousmarkkinoista.

Mutta kun tämä maailmantalous markkinoineen on näiden pankkien omistavien roistojen manipuloinnin jatkuvana kohteena, niin sen vaikutukset ovat EU valtioille tässä tapauksessa tuhoisat ja nyt tuo 25 vuoden rahasikailu, joka maksoi Suomen valtiolle sellaiset yli 1700 miljardia euroa täytyisi jotenkin maksaa takaisin ja se tietäisi EU liittovaltiota ja sosiaaliturvan heikennysohjelmaa sekä pienyrittäjien tuhoa, joka alkoi jo.

Joten Suomen EU:sta eroamiseksi tarvitaan kansanäänestys.

Suomea uhkaa suurtyöttömyys

Se on idea, joka täytyy toteuttaa, joten...

KANNATETAAN

Toki monta eurokraattia haluaa vielä roikkua noissa EU:n hillotolpissa, mutta kohta nekin hillotolpat poistetaan ja tilalle rakentuu enää korkeintaan markan ympärille rakennettuja poliittisia suojavirkoja. 

Mutta senkin on aina parempi, ettei nämä Wall Street pankkiirit pääse enää verenimijä hommiin tässä maassa, eli imemään Suomen Pankkia tyhjäksi rahasta tuolla sieltä Suomeen lainatulla velkarahalla.

Euro pikavippien aika on ohi, kun Suomi irroitetaan EU:sta ja se tapahtuu aika pian. Odottakaas vaan, niin kohta se tapahtuu ja tapahtuu FIXIT.

Lähde: MSN