http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 03, 2014

Eliitti sensuroi Ruotsin sosiaalidemokraattien nettilähetyksen


Ruotsissa Nato-vastaisesta toiminnastaan julkisuudessa eliitin pahaan valoon joutuneet sosiaalidemokraatit joutuivat eilen poliittisen valtaeliitin sensuurin kohteeksi. Sosiaalidemokraattien tilaisuus näytettiin suorana internetissä Aftonbladet -lehden nettisivujen kautta. Mutta kesken tilaisuuden valtaeliittitahot saivat tarpeekseen ja saivat vedettyä lähetyksen pois. 

Ruotsin pääministerinä toimii tällä hetkellä Ruotsin sosiaalidemokraattien Stefan Löfven, jonka Nato-kielteinen linja on saanut Ruotsin sekä ulkomaiden Yhdysvaltain valkoisesta talosta asti kulminoituneet tahot raivoihinsa. Joten maan media Aftonbladetia myöten on laitettu hyökkäämään toistuvasti tämän sosiaalidemokraattisen puoluetta vastaan. Sionistinen media tekee oligarkkiensa kautta kaikkensa, jotta Nato-vastaiset sosiaalidemokraatit saataisiin syrjäytettyä vallasta.

Jos nyt vielä sosiaalidemokraatteja vertaa Ruotsin ja Suomen välillä, niin Ruotsissa näillä on enemmän ns. munaa vielä puolustaa viimeisiä itsemääräämisoikeuksiaan valtaeliitin Nato agendan alla. Mutta Suomessa koko sosiaalidemokraattien maine on heikentynyt pohjalukemiin ja imago ei ole ongelma vaan se, että päätäntävalta on siirretty suurpääomaryöstäjien eli pankkiirien valtaan.

Ruotsi on joutunut maksamaan kovan hinnan itsemääräämisoikeudestaan, kun viimeisen 30 vuoden sisällä kaksi sosiaalidemokraatteihin kuulunutta pääministeriä Olof Palme ja Anna Lindh salamurhattiin pois sionistisen valtaeliitin tieltä. Suomessa ei enää kukaan valtionpäämies uskalla pistää kapuloita sionistipankkiirien rattaisiin. Vaan täällä luovutetaan kaikki valtionyhtiöt ulkomaille ja annetaan Kokoomuksen sekä muiden kapitalististen eliittiporvarien viedä loppuun tämä työväenluokan tuhoaminen. Mutta lopulta seuraa sitten se kaikkein rajuin asia, ei sosiaaliturvan totaalinen lakkauttaminen, jonka jälkeen eliitti turvautuu sotilasjuntan käyttöön.

Kaikki nämä taloudellisen keskiluokan hyvinvoinnin tuhoamishankkeet kuuluvat talouden nollakasvun agendaan. Massatyöttömyys on siis täysi seuraus nollakasvun toteutumisesta ja pankkiirien tarkoitus on tuhota rikkaat teollisuusmaat ja tuhota niiden työllisyys, koska näiden valtioiden keskiluokkaakin edustavat ihmiset ovat tälle pienelle pankkiireista koostuvalle eliitille täysin turhia. 500 miljoonaa on tämä lopullinen tavoite, jolla maailman väestö saataisiin näiden psykopaattien mukaan sellaiselle tasolle, että se myös tyydyttäisi tätä negatiivista elittiä.Ruotsin valtio on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että se käytännössä pakotetaan pistämään myös nimi alle vielä Naton jäsenyys-asiakirjaan.

Pankkiirien talousrosvoilla on käytettävissään mm. terorri-iskujen lavastusorganisaatiot, joilla Norjakin saatiin polvilleen 2011, kun se olisi halunnut irtaantua sotilasliitto Natosta öljyrahojensa turvin. Mutta Ruotsin sosiaalidemokraatit yrittävät nyt taistella viimeisistä Ruotsin valtiollisen itsemääräämisoikeuden vapaudenrippeistään, ennen kuin CIA ja muu valtaeliittikoneisto jyrää pois koko demarihallinnon ja toteuttaa poliittisen vallankaappauksen Ruotsin hallinnossa.  Likaisia konsteja ollaan jouduttu Ruotsin pääministerejä kohtaan käyttämään 30 vuoden sisällä jo kaksi kertaa. Se on ollut kohtuuttoman suuri hinta siitä, että naapurimaan valtionjohtajilla on ollut sen verran puhdasta omatuntoa, etteivät ole suostuneet luovuttamaan maansa itsemääräämisoikeutta näiden vallanhimoisten psykopaattien käsiin.