http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 15, 2014

40 ihmistä panttivankina Sydneyssä - ISIS false-flag rantautui Australiaan ?


Australian pääkaupungissa Sydneyssä on käynnissä panttivankidraama. Reutersin mukaan panttivankina on n. 10 työntekijää ja 30 asiakasta. Australia -lehden sivulla on kuva, jossa Sydneyn keskustassa sijaitsevan kahvilan työntekijä ja asiakas ovat painautuneena kahvilan ikkunaa vasten ja pitävät ikkunassa musta islamistilippua. 

Paikalla on myös paikallinen poliisin erikoisjoukko tarkka-ampujineen. Media näkyvyys on nyt taattu, kun maailman media on tullut kameroineen paikalle.

 ABC News -kanavalla on käynnissä suora lähetys tapauksesta.

Myös maailman vaikuttavin propaganda kanava CNN on myös kameroineen paikalla ja seuraa aktiivisesti tämän ennalta lavastetun panttivankidraaman vaiheita suorana. Sillä jos tämä ei olisi lavastettu, niin koko tapaus ei saisi sekuntiakaan media-aikaa CNN:ltä.

Sydneyn ooperatalo on myös evakuoitu, koska sieltä löytyi "epäilyttäviä" paketteja. Asiasta kertovat paikalliset viestimet. False-flag panttivankidraaman käsikirjoitus on aika varmasti tehtailtu Yhdysvalloissa, kun kaupallisessa mediassa on luvassa näin paljon näkyvyyttä. Hollywood elokuva oikeudetkin varmaan vielä tulevat myöhemmin, kuten tapana. Nämä tämän luokan informaatiosota operaatiot meinaan maksaa useita miljoonia tunti. Eivät  ne ole ilmaisia ja koko tämänkin operaation tarkoituksena on ajaa lisää terrorismin vastaisen sodan fasistisia lakeja Australiassa sekä levittää pelkoa maailmalla. Pentagonissa käsikirjoitettua ISIS- propagandaa todennäköisesti luvassa koko tuutin täydeltä.