http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 13, 2014

Norjassa paljastui laaja vakoiluvyyhti: "Lähes kaikki viittaa vieraan vallan tiedustelupalveluihin".


Norjassa paljastui laaja vakoiluvyyhti, kun Norjan hallituskorttelin, parlamentin sekä pääministerin virka-asunnon ympäristöstä on löytynyt laitteita, joilla maan ylimmän johdon toimia on salakuunneltu, uutisoi Aftonposten.

Aftonpostenin mukaan hallintokortteleiden ympäristöstä löytyi salakuuntelulaitteita, joiden arvon on arvioitu liikkuvan 55 000 ja 220 000 euron välillä.

Aftonpostenin mukaan vakokoilulaitteistot ovat mahdollistaneet puheluiden kuuntelemisen lisäksi myös puhelinomistajan paikantamisen sekä näiden mobiiliselailun seuraamisen. Tämänkaltaisten laitteistojen myynti on Aftonpostenin mukaan kiellettyä yksityishenkilöille. Paljastus onkin käynnistänyt epäillyt siitä, että vakoilulaitteistojen asentamisen takana on jokin vahva organisaatio jopa valtio.

Tähän väliin olisi syytä tuoda faktat pöytään, kun Yhdysvaltain NSA pystyy CIA:n ja Mossadin tiedustelupalvelujen ohella vakoilemaan pelkällä puhelinsignaalilla, jossa vaikka vakoiltavan valtionpäämiehen taskussa kännykässä on virta päällä. Niin kännykkään saadaan yhteys kännykän omistajan huomaamatta, jolloin kännykän mikrofoni toimii salakuuntelulaitteena. 

Joten tässä mielessä on omituista, että miksi Norjan vakoiluskandalissa nostettiin esille ulkopuoliset tukiasemia muistuttavat vakoilulaitteistot ? Norjalainen sosiologi Johan Galtung epäili Israelin tiedustelupalvelu Mossadin sekaantuneen 2011 kesällä toteutettuun Utöyan verilöylyyn ja Norjan virastotaloihin tehtyyn pommi-iskuun. 

Galtung  leimattiin lähes välittömästi antisemitistiksi, kun hän oli pitämässä Oslon yliopistossa luentoa Elders of Zion aihepiiristä, eli Sionin viisaiden pöytäkirjoista.

Galtung kertoi myös 2012 keväällä medialle antamassaan haastattelussa, kuinka Norjan valtamediasta 96 % omistavat juutalaiset, eli sionistiset tahot. Tämä aiheuttaa sitten pysyvän Israel myötämielisen propagandan lähettämisen Norjan mediassa.

Galtungin mukaan ainoastaan Israelissa on lupa puhua antisemitistisesti ja vain Israel pitää ainoastaan omana oikeutenaan keskustella siitä.