http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 14, 2014

YLE siirtää uutiset kokonaan nettiin


YLE päätti siirtää uutisensa kokonaan internetttiin. Juuri päättyneiden YT-neuvottelujen jälkeen YLE antoi potkut 70 vakituiselle työntekijälleen. 67 irtisanotuista 46 on yli 50-vuotiaita tai sitä vanhempia.

Siitäkin huolimatta, että potkuja jaellaan myös vakituisille uutisankkureille, niin YLE:llä ei ole puutetta rahasta. Se sai kuluneena vuonna veronmaksajilta käyttöönsä n. 510,50  miljoonan euron potin. YLE:n mukaan suurimmat rahamäärät menevät ohjelmatoimintaan 345,7 milj.) ja teknologiaan ja infraan (68,9 milj.).


Kuva: "Uusi päivä" saippuasarja on pyörinyt YLE:llä 2010 vuodesta saakka. 

Iltasanomien mukaan YLE:llä jo viidettä esityskautta pyörivä päivittäis saippuasarja "Uusi Päivä" maksaisi YLE:lle tuottaa peräti 50 000 euroa per jakso. Jos tämä todellakin pitää paikkansa, niin tähän mennessä kyseinen draamasarja on kustantanut jo yli 22 miljoonaa euroa. Siltikin YLE:n uutisten siirtyminen tv:stä nettiin kuvastaa hyvin sitä, kuinka Suomen yleisradio kokee jo hävinneensä tämän läntisen informaatiosodan. Koska internetissä sosiaalinen media on jo kiilannut televisiopropagandan edelle, niin mitä enää eliitin virallisen propagandan tuotantolaitos YLE voi tälle enää tehdä, kuina yrittää kilpailla sosiaalisen median asettamien paineiden kanssa.

Jopa Helsingin sanomien, Iltalehden sekä Iltasanomien heti silmille pomppaavat mainos videot melkein jokaisessa uutisessa lähinnä enemmän häiritsevät uutisten lukijoita. 


Kokoomuslaisilla yliote YLE:ssä

Yleisradion hallituksessa istuu nykyään hyvin paljon kokoomuslaisia ja kokoomuksen viime kesäkuun puoluekokouksessa oli paikalla peräti yli 50 YLE:n toimittajaa. 

Iltapäivälehti Iltalehti mittasi äskettäin gallup tuloksen, joka osoitti kuinka Kokoomus vajoaa kuin kivi. Kokoomus lupasi vievänsä Suomen Natoon jo 2006, wikileaksin tietojen mukaan. Yhdysvaltojen suurlähetystö painosti myös muita suomalaisia poliitikkoja tämän asian suhteen, joten eiköhän ole selvää, että mikä se Suomen pahin NATO-trollikeskus on. USA:n Helsingin suurlähetystö.

Suomen valtio (Suomineito) on nyt edelleen monikansallisten yhtiöiden sekä rikollisten pankkien panttivankina ja kukaan näistä sielunsa myyneistä suomalaisista poliitikoista eivät uskalla tehdä mitään, jotta valtiolta viety itsemääräämisoikeus voitaisiin palauttaa. Tulevat vaalit ovat myös ennalta sovittu, että keskusta voittaa. Keskusta on aivan samalla tavalla manipuloitu ajamaan Nato jäsenyyttä Suomeen, kuin Kokoomus. 

Yleisradio sitten lähettää näiden maanpetturien propagandaa ulos ja aivopesee suomen kansaa uskomaan tähän mm. russofobiseen propagandaan, mitä joka tuutista lähetetään eteenpäin. Nyt on aika herätä ja avata silmät tältä monikansalliselta kusetukselta. Fasistit ulos Suomesta ja Suomi irti EU:sta ja pankkiirien rikollisille etsintäkuulutukset, niin johan nousee Suomen työllisyys Islannin ja Norjan 3 % tasolle.