http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 05, 2014

Viraalivahti: Hesarin epätoivoinen yritys voittaa jo hävitty informaatiosotaHelsingin Sanomien Nyt.fi liite on perustanut epätoivoisen informaatiosotakampanjan, jolla se lupaa paljastaa kaiken verkossa leviävän humpuukin.

Erityiseksi hesarin huolen aiheeksi on jäänyt verkkotrollien voima saada kohdeyleisö uskomaan johonkin. Ainoa vaan, että verkkotrollit eivät yritä koskaan saada ketään uskomaan mihinkään, koska he ovat luonnehäiriöisiä agitaattoreita, joiden motiivina on verkkokeskustelun häiriköinti. 

Helsingin sanomien poliittinen agenda on valheellisen tiedon syötäminen massoille ja se kehtaa vielä Nyt.fi -liitteessä väittää paljastavansa kaikki verkossa huuhaan levittäjät. On heillä otsaa... 2012 vuoden alussa perustetusta Long Play (LP) journalista ei ole enää pitkään aikaan kuulunut mitään informaatiosodan kentällä, mutta mitenkä nyt tämä Nyt.fi -liitteen Viraalivahti pärjää toisella kierroksella ? 

Onko luvassa jälleen heikko yritys mustamaalata Verkkomedia.org sivustoa ja vielä samalla muut teräväsanaiset Suomen blogistit, sekä hyökätä heitä vastaan vielä henkilökohtaisella tasolla. 

Hesarinkin toimittajat tässä yhtälössä ovat täysiä valtaeliitin rakkikoiria räksyttämässä valveutuneille ja kun heidän tietoisuus-aste pyörii kuin koirapuiston sisällä, niin ymmärrettäväähän se on miksi niin harva ammattitoimittaja ei ole päässyt tähän Venäjä trolleiksikin YLE:llä haukuttujen aktivistien laajempaan tietoisuuden tasoon käsiksi.

Helsingin sanomat ei kykene kertomaan mikä on totta ja mikä ei, koska heillä ei ole siihen poliittisen Hasbaran takia oikeutta tai toimivaltaa. Valheellisella tiedolla on kuitenkin yksi heikkous ja se on se, että valhe ei jää kenenkään muistiin. Totuus ei taas pala tulessakaan ja tästä syystä erkkomedian valheita toistellaan tasaisin väliajoin, etteivät ne vaan katoaisi massojen mielestä.

Lähde: http://nyt.fi/a1305903750806