http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 13, 2014

69 % suomalaista eivät luota enää valtamediaanPeräti 69 % suomalaista eivät enää luota ns. valtamediaan. Tämä käy ilmi  T-Median toteuttamasta tutkimuksesta, johon vastasi yli 3000 suomalaista.

Mistä tämä oikein sitten kertoo ? 

Iltasanomat, Iltalehti, Helsingin Sanomat ja YLE syöttävät yhä kiihtyvämmällä vauhdilla venäjäviha propagandaa. Median tarkoituksena oli alunperin kertoa totuus, mutta mediasta on tullut valehtelijoiden alttari. Aivan samalla tavalla kuin, "lääkärit tuhoavat terveyden, lakimiehet tuhoavat oikeudenmukaisuuden, psykiatrit tuhoavat mielen, tiedemiehet tuhoavat totuuden, niin valtamedia tuhoaa informaation, uskonnot tuhoavat henkisyyden ja hallitukset tuhoavat vapauden." 

                                                                                                                                      –Michael Ellner


Valtamediasta on tullut nykyajan uskonto, jonka kyseenalaistaminen on julkisesti kiellettyä tämän Suomen valtiollisen plutokratian aikana. Mutta jos kyseenalaistat sen ääneen, niin sinut leimataan helposti hulluksi.

Tiedotusvälineet ovat siirtyneet valehteleviksi uutistoimistoiksi, jotka syöttävät massoille pelkästään Yhdysvalloissa käsikirjoitettuja uutisvalheita, joita myös tänne kaupataan päivittäin ja kaikki vain siksi, että saataisiin pidettyä nämä ihmismassat unessa. Pidettyä heidän tietoisuutensa matalavärähteisellä tasolla, jotteivat he alkaisi ajattelemaan omilla aivoillaan. Eliitti toivookin, että ihmiset pysyisivät edelleen televisioidensa äärellä ja nukkuisivat edelleen tätä kollektiivista unta.

Jos yli 69 % Suomalaisista on menettänyt jo luottamuksensa valtamediaan, niin tämä lakkauttaa vielä kokonaan tämän perinteisen valtamedian Suomessa ja tilalle tulee jokin aivan uusi korvaava media. Sosiaalinen media facebookissa on jo hyvä esimerkki siitä, että kuinka täällä ei vallitse samanlainen sensuuri, kuin mitä perinteisessä valtiollisen propagandan medioissa, kuten YLE:ssä.

Iltapäivälehdet ovat muuttuneet roskalehdiksi, joiden asiasisältö on melkein täysin nolla. Tämän takia näistä paperipinoista ei pitäisi kenenkään maksaa senttiäkään ja oli sitten digitaalisessa muodossa, niin valheista ei tule kenenkään maksaa penniäkään. Tämän takia varsinkin paperi media-alalla menee nykyään huonommin kuin koskaan, koska Suomen kansa ei enää osta näitä eliitin valheita.


Lähde:  http://www.t-media.fi/kansanarvot2013/