http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 03, 2014

Nordean: Suomi köyhtynyt jo 13 %
Pankkikonserni Nordea kertoo talousennusteessaan, että Suomi on köyhtynyt 2008 vuodesta lähtien taantuman aikana jo 13 prosenttia. Lukuun päästään vertaamalla nykyistä nettokansantuotetta asukasta kohden vuoden 2008 lukuihin.

Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju esittää, että kun Suomen vientimarkkinat eivät toimi, niin kasvua on etsittävä kilpailukykyä parantamalla.

Kilpailukyky tuo hieno sana, joka keskiverto kansalaiselle ei juuri kerro mitään. Sillä tarkoitetaan nykyajan orjatyöläistä, joka on suhteutettu näiden läntisten työmarkkinoiden taloudelliseksi uhrilampaaksi. 

Työvoimapula on myös toinen sana, jotka erityisesti poliitikot toistelevat ja tätäkään ei olla kerrottu Suomen keskivertokansalle, että tämä työvoimapula on se keskiluokka, joka on siirretty talouden nollakasvun avulla työttömyyskortistoon. Akateemisesti koulutettu työväki on pankkiirien eliitin mukaan liian kallista työvoimaa, joten heidät täytyy korvata halvemmalla työvoimalla. Siksi Suomeen on avattu ulkomaalaisille työntekijöille nollakasvun työmarkkinat. Suomalaiset työläiset pistetään kortistoon, jolloin heidän kilpailukykynsä tuhotaan halvemmalla työvoimalla ja tätä kortistoon siirrettyä suomalaisperäistä työvoimaa kutsutaan "työvoimapulaksi". Orjatyövoimapula olisi oikeampi sana tälle touhulle.Uuden suomen blogissaan Kari Rosenlöf (kuvassa) on todennut Suomen nykyisestä tilanteesta hyvin otsikoidusti "Suomalainen oletko valmis tulevaan elintason romahdukseesi ?".

Valtion ja kuntien yhteiset velat ovat jo yli 120 miljardia. Mutta poliittisen eliitin mukaan ainoa keino on enää alkaa myymään Suomen valtionyhtiöt ulkomaille ja irtisanoa Suomen työväestö. Eli toisinsanoen tuhota koko keskiluokka ja muuttaa koko Suomen työmarkkinat orjamarkkinoiksi. Tämä kaikki on EU:n tulevan fasistisen liittovaltion yhteinen talouspoliittinen agenda.

Olemme velkaa näille valtaeliitin pankkiireille jo niin paljon, että tätä velkaa ei koskaan pystytä maksamaan takaisin. 

Ainoa ratkaisu tästä kaikesta on tehdä täysi suunnanmuutos ja muutos olemme me, kuten Rosenlöf US-blogissaan ytimekkäästi toteaa. 

Muutos alkaa todellakin ensin oman todellisen itsensä löytämisestä ja sen jälkeen kun henkinen tasapaino on saavutettu, voidaan alkaa ryhtymään muutoksen tekoihin, joilla tämän maan itsemääräämisoikeus vapautetaan lopulta irti pahamaineisen pankkiirieliitin valtapoliittisesta yliotteesta ja se suurin taistelu käydään tietoisuuden tasoilla, koska käynnissä on päivittäinen informaatiosota jota tiedotusvälineet syöttäät meidän kollektiivisiin mieliin. 

Vain sinä itse voit vapauttaa itsesi näistä suggestiivisista mielen kohdistetuista kahleista, koska sinä olet vapaa. Sinun täytyy vain ensin tiedostaa se itsetietoisuuden tasolta, niin lopulta yksilö herää tästä ihmislaumaan istutetusta unesta, jota eräänlaiseksi massahypnoosiksi voisi kutsua.

  
Lähteet: http://www.hs.fi/talous/a1417489348575

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-valmis-tulevaan-elintasoromahdukseesi