http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 01, 2014

Eliitin linnanjuhlat pitäisi lakkauttaa ?Suomen itsenäisyyden muistopäivä 6.12.2014 lähenee ja taas tämä Suomalaista demokratiaa halventava televisiointi tuodaan kotisohville nähtäville, kun eliitti astelee linnaan. Mutta sitten kun tv-kamerat linnassa sammuvat, niin linna tyhjenee.

Mediassa on nyt vielä kohu-uutisoitu, kuinka poliisi varautuu tämän vuoden kuokkavierasjuhliin tilaamalla Tampereelta lisäapuja. Kai nyt kansa on ärsyyntynyt, kun tällainen eliitin porsastelu näytetään suorana televisiolähetyksenä ja tällaista vastaavaa tapahtumaa ei ole missään muualla maailmassa kuin Suomessa. Missä mitalit kiiltää puvuissa ja ylimielinen eliitti öykkäröi keskenään presidentin linnassa. 

Koko itsenäisyyspäivän vastaanoton perinne "linnanjuhlat" sai alkunsa vuonna 1919, kun silloisen Suomen presidentin K.J. Ståhlbergin tytär Aino järjesti 150 hengelle n. tunnin mittaiset juhlat. Tarjoili oli vaatimatonta kahvia ja kuivaa leipää.

Mutta missä vaiheessa tämä perinne muutettiin kunnon isonluokan ökyporvarien julkiseksi sikailuksi, joka vielä täytyy televisioida suorana lähetyksenä ulos, jotta köyhää Suomen kansaa saataisiin nöyryytettyä lisää.

Suomen valtio köyhtyy ja eliitti juhlii arvomitalit hehkuen. Onko tässä mitään järkeä? Koko itsenäisyyspäivän linnanjuhlat on ollut täysin turha tapahtuma ja täyttä teatteria 1.1.1995 jälkeen, jolloin Suomi menetti itsemääräämisoikeutensa. 

Meinaako valtionkonttori järjestää isot juhlat, kun 100 miljardin valtion velka ylittyy.

Suomen historiassa tämä maa on ollut aiemmin Ruotsin ja Venäjän vallan alaisuudessa. Mutta lopullinen itsenäisyys vietiin pois lopulta 1.1.1995 EU-jäsenyyden johdosta ja lopullinen sinetti perustuslaista luopumiseen tapahtui vuonna 2007 ratifioidun Lissabonin sopimuksen varjolla.


Naton isäntämaasopimus pdf-muodossa.


Sotilasliitto Nato pakotti 2014 syksyllä Ruotsin ja Suomen allekirjoittamaan isäntämaasopimuksen, joka lupaa isäntämaan luovuttamaan kaikki lentokentät ja satamat sekä maa-alueensa Nato-joukkojen alaisuuteen. 

Tällä sopimuksella aiotaan vetää Suomi ja Ruotsi mukaan mahdolliseen III-maailmansotaan Venäjää vastaan. USA:n valtionvarat ovat lopussa ja öljymarkkinoiden hintakilpailu sekä Venäjää vastaan suunnatut talouspakotteet kiristävät tilannetta.

Pentagonissa huhutaan, että hallinto on alkanut valmistautumaan sotaan Venäjää vastaan. 

Suomessa venäjä vihaan keskittynyt uutisointi on samojen Nato-haukkojen poliittinen agenda saattaa Suomi mukaan Naton suursotaan Venäjää vastaan. 

Sota on ollut kautta aikojen erittäin tuottoisaa bisnestä pankkiiri-eliitille, koska se rahoittaa suurissa sodissa molempia sodan osapuolia. Nyt vaan Euroopassa on ongelma, että russofobia ei enää tehoa yhtä laajasti, kuin mitä 1939. Joten Helsingin-Sanomat ei ole onnistunut tehtävässään ja miljardien verorahojen suuruiset Putin-trollaukset eivät tuotakaan haluttua tulosta, jotta Suomen valtaväestö saataisiin hyväksymään Naton tuleva tunkeutuminen Suomeen. 

- Sotilasliitto Nato ei ole koskaan puolustanut yhdenkään jäsenmaansa etuja.

- Natolla oli 1970-luvulla salainen maanalainen terroristiverkosto, jonka kautta he lavastivat pommi-iskuja mm. Italiassa räjäyttäen linja-auto asemia ja rautatieasemia. 

- Naton geopoliittinen strategia on rakennettu palvelemaan vain sotateollisuuden pyhintä (Military Industrial Complex) eliittiä.

Suomen valtio hyötyy sotilasliitto Naton kanssa vehkeilystä yhtä paljon, kuin mitä se hyötyi Natsi-Saksan kanssa vuonna 1939 solmitusta kauttakulkusopimuksesta.


Näiden kahden suurvallan (USA ja Venäjä) välinen strateginen valtapeli ei kuuluisi muuten Skandinaaveille. Mutta kun Ruotsi ja Suomi sekä Tanska ovat pankkiirien perustaman EU:n panttivankina ja vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee.6.12 on enää pelkkä Suomen itsenäisyyden (1917-1995) muistopäivä ja sen juhliminen linnanjuhlissa on aitoa demokratiaa halventava tilaisuus.

Tulevana lauantaina (6.12.2014) Suomen presidentinlinnan lähistölle tulee satoja mielenosoittajia osoittamaan mieltään tätä Suomen eliitin televisioitavaa sikailua vastaan. Media esittää heidät kaikki anarkisteiksi, vaikka sinne tulee eri aktivististen organisaatioiden ryhmää mm. Anonymous Finlandia myöten. 

Mutta kuitenkin asian ydin on, että tällaisiin tapahtumiin olisi syytä tulla jokaisen omana itsenään, eikä naamioitua. Sillä kaikki jotka vielä vähänkään välittävät Suomen valtion sekä itsensä itsemääräämisoikeudesta, ovat valmiita tekemään oman osansa, jotta tämän maan korruptoitunut järjestelmä saadaan muutettua ja valtiollinen itsemääräämisoikeus palautettua takaisin rosvo pankkiirien kynsistä.