http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 12, 2014

Eliitin kuvitteellinen ylivaltaValtaeliitti on rakentanut tämän valtioista koostuvan järjestelmän hyödyttämään vain norsunluutorneissaan istuvaa pientä eliittiä. Tuo norsunluutorni ja eliitin ylivalta on pelkkä illuusio, koska se perustuu valtaväestön ajatuksien manipuloinnille. 


Television välittämät uutiset, tv-sarjat sekä elokuvat muokkaava katsojien mieliä ja mitä enemmän katsojan tietoisuustaso pysyy sillä tasolla, ettei hän kykene tiedostamaan ajatteluaan, niin tätä käytetään jatuvasti hyväksi massojen mielipiteen muokkaukseen.

Ajatus on siis energiaa ja jokainen yksittäinen ajatus vaikuttaa katsojaansa peilin tavoin.

Miksi media sitten syöttää venäjäviha propagandaa yhä uudelleen ja uudelleen ? Sen takia, koska poliittinen valtaeliitti on ajamassa EU-maita kohti kolmatta maailmansotaa. Mutta itse suursota ei onnistu, jos ei median kautta olla kansakuntia saatu tarpeeksi manipuloitua alitajunnan tasolla vihaamaan Venäjää.

Mielipiteenmuokkauksen tärkein työkalu eliitille on pelko ja ilman sitä koko propaganda ei toimi, koska pelkoon tämä koko alitajuntaan keskittynyt mielipiteenmuokkaus perustuu. Se on perustunut uskontojen kautta tähän samaan kaavaan jo aiemmin, mutta nyt länsimaiden yhteinen pyhä uskonto on uutismedia sekä yhteiskunnallinen talousjärjestelmä. EU:n osalta tuo uskonto on tulossa tiensä päähän ja syystäkös sen takana olevat fasistit ovat nyt hätää kärsimässä, kun uusi maailmanjärjestys ei sittenkään saa kannatusta EU-maiden kansalaisilta.Sinä olet todellisuudessa mahdollinen vaikuttaman ajatuksiisi tietoisuuden tasolla ja tämän on salainen valtaelitti onnistunut teiltä salaamaan. Koska jos nyt saavutettaisiin kriittinen itsetietoisuus, niin silloin koko tämän poliittisen kabinettikerhojen valta romahtaisi yhdessä yössä, koska se menettäisi täyden tehonsa.

Tämän takia on erittäin tärkeää ymmärtää, että kuinka ihminen on äärimmäisen voimakas olento, jonka yksittäisillä ajatuksilla on suuri voima ympäristöönsä. Se on kaikkea muuta, mitä media ja koululaitos on yrittänyt opettaa harhaan. Peruskoululaitoksn yksiä suurimpia syntejä on ollut se, että se on jo lastentarhan ohella pyrkinyt eliminoimaan kaiken itsenäisen ajattelun, joka on poliittisen valtaeliitin taholta kielletty, koska muuten se veisi heiltä vallan.

Eduskunnassakin on ryhmäkuri, mutta valtion sisällä tällaista järjettömyyttä ei enää tarvita, koska Suomi on jo tarpeeksi kypsä näyttämään esimerkkiä, että mikään tällainen fasistinen parijono järjestelmä ei ole enää nykypäivää Suomessa.

Ihmisten on tullut nyt aika tiedostaa, että koko järjestelmä on kussut omille kintuilleen ja nyt on aika herätä siihen, että tämä valtiollinen velkahelvetti on tullut tiensä päähän. Suomen kansalaisilla on myös velvollisuus tuoda mielipiteensä julki, että tämä EKP:n valtionryöstäjien tukeminen loppuu nyt.

Tietoisuuden evoluution kehittyessä heränneiden yksilöiden määrä kasvaa koko ajan ja yhä useampi tulevan sukupolven nuori ei halua enää tukea tätä taloudelliseen ja henkiseen riistoon perustuvaa systeemiä. Tämän vuoksi nuorisotyöttömyys on yhä kasvava trendi. Koneet tekevät yhä useammat työt ja kaikki tämä muut toiminta pitäiti mielummin panostaa luovuuden kehittymiseen, kuin lisätä masentavaa orjatyötä Suomessa. Kun meillä on jo Supercell ja pelialalla menee hyvin, niin miksei Suomen valtio tue näitä "innovaatioita", vaan tukee mielummin veristä Ukrainan sisällissotaa ja valmistelee puolustusvoimille budjettia suursotaan.  Tietoisuuden vastarintaliike on ollut hereillä jo useiden kymmenien vuosien ajan ja vienyt jatkuvasti pala palalta lisää valtaa eliitiltä ja tämän tietää myös pimeiden materian voimien vastapuoli.

Teksti: Teemu Vehkala