http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 22, 2014

Kuvaa poliisia mielenosoituksesta ja saa 30 000 e sakot - Espanja kohti fasismia


Espanjassa mentiin äsken kohti fasismia, kun hallinto toi tämän mielenosoituksia kieltävän lain voimaan. Lain pelote on 30 000 euron suuruinen sakko, jolla uhataan kaikkia niitä jotka uskaltautuvat kuvaamaan vaikkapa mellakkapoliisien harjoittamaa väkivaltaa. Tällä fasistisella lakimuutoksella Espanjan poliittinen eliitti yrittää saada pidettyä yhä väkivaltaisemmat mielenosoitukset internetin ulottumattomissa.Eliitti ajattelee yhä tuolla samalla tavalla kuin satoja vuosia sitten, että kuinka poliisiväkivalta suojelisi heitä loppuun saakka. Mutta internetin tiedonhaun vapaus ei suojele enää heitä ja tästä syystä kyberturvallisuudesta jeesustelu on linkittynyt aina Suomen armeijan sisälle asti. Eliitti ei koe enää olevansa turvassa tiedon vapauden ja internetin johdosta.
Kyberturvallisuus internetissä tarkoittaa oikeasti vain eliitin turvallisuuden ylläpitämistä, ettei vaan valtiolle arkaluontoisia tietoja pääsisi leviämään netissä vapaasti. Mutta kun niitä on levinnyt koko ajan täällä pitkin vuosien. Kun tämä alunperin armeijan tietokannasta kyhätty internet tuotiin valtaväestölle kaupallisesti ja Suomeen tämä tuli jo vuonna 1993 koti sekä yrityskäyttöön EUnet Finlandin toimesta.
Internet kun on tullut jäädäkseen ja sitä ei enää poliisin kumipatukallakaan voida lyödä pois toiminnasta, joten kyllä sen sitten ymmärtää että miksi tämä satanisteista koostuva eliitti on hyvin hyvin vihainen ja kiukkuinen tämän takia. Vaikka näillä parasiitteilla on 95 % maailman varallisuudesta, niin eivät he kuitenkaan kykene pysäyttämään tietoisuuden evoluutiota poliisin pippurikaasulla ja kumipampulla.