http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 30, 2014

Suomen ulkopoliittinen instituutti aloitti NATO-provokaation


Suomen ulkopoliittinen instituutti aloitti laajamittaiset NATO-provokaatiot eilen Helsingin sanomissa. Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak julkaisi Helsingin Sanomien vieraskynä palstalla sen luokan russofobista sontaa, että oksat pois. Juttu oli otsikoitu "Sotilaallista voimaa voidaan käyttää pelkästään Suomeen".Suomen ulkopoliittinen instituutti on antanut mediaan väärää tietoa. Sen mukaan "Suomi voisi joutua voimankäytön kohteeksi yleiseurooppalaisessa tai alueellisessa kriisissä".

Suomen ulkopoliittisen instituutin mukaan "tällä aikakaudella Suomeen kohdistuva hyökkäys on kuitenkin todellinen mahdollisuus, jonka po­liit­ti­nen joh­to ja tu­le­vat hal­li­tuk­set jou­tu­vat ot­ta­maan huo­mioon suun­ni­tel­les­saan tur­val­li­suus- ja puo­lus­tus­po­li­tiik­kaa."

Suomen ulkopolitiikan instituutti toimii lähes täysin Yhdysvaltain hallinnon ohjeiden mukaan, ajaen Suomea kohti kolmatta maailmansotaa. Kekkos-Paasikiven linja suunniteltiin säilyvän vain 70 vuotta. Mutta nyt on tullut Venäjä vihamielisen ulkopolitiikan jakso, joka on määrätty voimaan. 

Helsingin sanomat toimi jo Suomen talvisodan yllyttäjänä ja Aatos Erkon johdolla Venäjä vihaa kasvatettiin useita vuosia ennen varsinaista sotaa. Mainilan laukaukset olivat lavastettu provokaatio, jolla Suomen reserviläiset saatiin tykinruoaksi, jotta voitiin sitten historiaan vääristellä, että kuinka he puolustivat isänmaata. Totuus oli kuitenkin se, että Venäjällä oli myös talvisodassa puolustuksellinen sota doktriini ja tästä totuudesta vaietaan edelleen.Ukrainan kriisin vaiheet valehdeltiin alusta loppuun sionistien hallinnoimassa mediassa ja totuutta ei kerrottu lehdissä. Ei kerrottu sen takia, koska muuten taas menisi pohja Venäjä vastaiselta uutisoinnilta, koska Ukrainan kriisiä valtaeliitti yrittää käyttää ponnahduslautana kohti kolmatta maailmansotaa.Ukrainan kriisi syntyi kun 2013 marraskuussa silloinen presidentti Viktor Janukovits kieltäytyi allekirjoittamasta EU:n tarjoamaa assosiaatiosopimusta. Tästä kului vain vajaa pari kuukautta, kunnes Kiovan keskustaan maidanin aukiolle ilmestyi joukko CIA:n ja Naton lähettämiä tarkka-ampujia, jotka alkoivat ampumaan mielenosoittajia. Mutta valtamediassa kerrottiin, että Janukovitsin hallinto ampuu mielenosoittajia ja tällä lavastetulla provokaatiolla Ukrainassa kaappasi vallan uusnatseista koostuva fasistinen Svoboda puolue. Näin oli yhdysvaltain keskustiedustelu oli CIA saanut jälleen suoritettua laittoman vallankaappauksen Ukrainassa ja demonisoinut Venäjän sen pää syylliseksi, kun Venäjä älysi palauttaa Krimin itselleen. Koska tiesi, että Ukrainan fasistijuntta hamusi itsellen sen sotilastukikohtia. 

Tilanteesta kuitenkin laukesi verinen sisällissota, kun Itä-Ukrainan Donbass ei suostunut tunnustamaan Kiovan laitonta fasistihallintoa.Kiovan fasistihallinnon piti vielä ampua alas Hollantilaisia turisteja täynnä ollut matkustajakone Heinäkuussa 2014, jotta siitäkin saatiin syytettyä Venäjää. Mutta suurin tappio mitä Ukrainan vallankaappauksen suorittanut taho on saanut niskoilleen on se, kuinka monet ovat nyt poliittisesti heränneet ja alkaneet seuraamaan mitä maailmalla oikeasti tapahtuu ja tämän jälkeen YLE sekä Helsingin Sanomien, kuin CNN:n sionistisen valtaeliitin käsikirjoittamat sadut saavat aivan uuden merkityksen. Niitä kun oppii sen jälkeen suodattamaan oikeilla filttereillä oman avoimen mielensä kautta, jolloin propaganda ei enää pääse vaikuttamaan alitajuntaan.Suomen itsemääräämisoikeus on nyt kuitenkin suuressa vaarassa ja Suomen ulkopoliittinen instituutti äskeisellä tahallisella Nato-provokaatiolla on ajamassa Suomea kohti sotilaallista konfliktia.

Kaiken tämän globaalien korkea-arvoisten vapaamuurarien sota juonittelujen takana vaikuttaa lukuisten yksityisten asetehtaiden liikevaihto, joiden kysyntä pomppaisi pilviin jos tämä kolmas maailmansota saataisiin kunnolla syttymään. Niin tämä on se suurin syy sille, että miksi Nato on nyt laajentamassa reviiriään Suomeen ja Ruotsiin.