http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 17, 2014

Sydneyn kahvila kaappauksen paljastanut Youtube kanava hävitettiin netistäVanha sanonta ei savua ilman tulta pätee tässäkin asiassa, kun Sydneyn kaappauksen hämäryyden paljastanut Youtube kanava freeradiorevolution poistettiin viimeisen vuorokauden sisällä netistä.


freeradiorevolution kanava vedettiin Youtubesta alas sen takia, koska se paljasti Australian pääkaupungissa Sydneyssä toteutetun kahvila kaappauksen valheellisuuden.

NSA:lla sekä muilla internetin sensoreilla on hikinen iltapuhde, kun he esimiestensä käskyttäessä yrittävät siivota internetistä totuuden pois. Tuo työ on yhtä tehokasta kuin ampua ilmatorjuntatykillä kärpäsparvea. Mutta kun armeijalle ja sotateollisuuden haukoille (Military industrial complex) on rahaa annettu loputtomasti, niin minkäs teet.Vaikka informaatiosota kiristyy koko ajan, niin siihen ottaa osaa yhä useampi bloggari sekä Youtube kanavan pitäjä osaa ja mitä suurempi joukko on totuuden puolella, niin tämän pimeän vastapuolen valta alkaa murenemaan.

Freeradiorevolution on kuitenkin varustautunut informaatiosotaan useilla Youtube tileillä, kuten asiaan kuuluu. Joten hänen kanavansa löytyy vielä mm. täältä https://www.youtube.com/channel/UC9vrYkPaH1D60jr4jwGDIlg

Aivan samalla tavalla tämänkin blogin linkit eivät enää suostuneet latautumaan Facebookkiin, niin tilalle oli tehtävä blogin kaksoiskappale sosiaalista mediaa varten.  

Vielä näistä internetin youtubesta löytyvistä videoista, niin niitä voi kuka tahansa ladata omalle koneelle mm. tällaisella internet sovelluksella kuin http://www.lataayoutube.com/  Näin ollen, kun seuraavaksi hallinto kaataa Youtube kanavia sensurointi mielessä, niin mitä enemmän näitä videoita on joillain kovalevyillään, niin sitä heikommaksi käy näiden "kolmansien osapuolien" sensurointiyritykset. 

Youtuben sensuuri tapauksissa tätä kolmatta osapuolta lienee turhaan vaikea arvata, koska sillä ei ole tekijänoikeuden kanssa mitään tekemistä, vaan tässäkin freeradiorevolution kanavan sensurointi tapauksessa tuo kolmas osapuoli oli Pentagonin psyop käsikirjoitustiimi, jonka takana vaikuttaa useiden miljardien valtamedia propaganda.Maailman salainen valtaeliitti taitaa suurien joukkojen harhauttamisen mielen tasolla ja edelleen yksi tehokkain massojen mielien joukkotuhoase numero 1 on televisio. 

Vaikka uutiset siirtyvät pian nettiin, niin edelleen tämä seinällekin ripustettava taulutelevisio sanelee liian monelle ihmiselle alitajunnan tasolla sen, miten tulee ajatella ja niin kauan kun katsojan kollektiivinen mieli pysyy tuon yhteiskunnallisen perus suggestion alla, niin väestön kollektiivinen uni tila pysyy edelleen yllä.

Median takana tuhansien miljardien sotabudjetilla vaikuttava taho tekee kaikkensa, jotta sotateollisuus pysyisi liiketoiminnassaan. Kaikki nämä Sydneyn keskustassa lavastetut kaappaukset tukevat tällä ISIS-propagandalla sotateollisuutta, jonka liiketoimintaan kaikki tämä perustuu. Mutta koska kyse on valheista, niin niitä täytyy toistella jatkuvin väliajoin uudelleen ja uudelleen. Koska muuten taulutelevisioiden ruutujen takana istuvat ihmiset unohtaisivat nämä valheet. On paljon terveempää hankkiutua tästä olohuonen joukkohypnoosilaatikosta (tv) eroon ja alkaa käyttää aikaansa johonkin luovempaan.