http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 12, 2014

Suomi tukee Ukrainan veristä sisällissotaa 6,4 miljoonalla eurolla


Suomen valtio tukee Ukrainan sisällissotaa 6,4 miljoonalla eurolla. Näin kertoo ulkoasiainministeriö. Reumasairaalaan ei löytynyt edes 2 miljoonaa euroa, mutta Kiovan fasistihallintoa Suomi tukee yli kuudella miljoonalla eurolla.

Tästä näkee sen, että kuinka Suomen valtion tukirahat ulkomaille liittyvät yhä enemmän sotateollisuuden tukemiseen. Kiovassa CIA järjesti laittoman vallankaappauksen 2014 keväällä ja nosti valtaan fasistisen Svoboda-puolueen natsit, joiden vallan myös Suomi tunnusti. 


Suomesta on tullut yhä enemmän Yhdysvaltain hallinnon luotettava kuulija ja varsinkin nykyinen pääministeri Alexander Stubbin ajama ulkopoliittinen doktriini vie tätä maata yhä lähemmäksi kolmatta maailmansotaa. 

Stubb ei kykene ajattelemaan Suomea kokonaisena 5,4 miljoonan väestön kansana, vaan hän rajaa sen ainoastaan poliittisen eliitin sisälle ja muut ovat pelkkiä turhia suursyömäreitä, kuten eliitin Kolmensadan komitean ajatushautomon (Committee of 300) jäsen Cyrus Vance aikanaan totesi. 

Kolmensadan komitean suunnitelmiin kuuluu: 

"Rajoitettujen sotien järjestäminen kehittyneissä teollisuusmaissa siten, että seurauksena olisi nälänhädän ja sairauksien lisääntyminen Kolmansissa maissa. Tavoitteena on neljän miljardin ihmisen vähentäminen vuoteen 2050. Näitä uhreja kutsuu Kolmensadan komitea ”hyödyttömiksi suursyömäreiksi.” Komitean jäsen Cyrus Vance kirjoitti dokumentin siitä, kuinka tämän kaltainen kansanmurha voidaan toteuttaa. Dokumentti oli tuotettu nimellä ”Global 2000 report” ja sen olivat hyväksyneet ja allekirjoittaneet entinen presidentti Jimmy Earl Carter ja hänen ulkoministerinsä Edwin Muskie. Toimintatapoihin kuuluu mm. lyhytvaikutteisten, nopeasti tappavien kulkutautien levittäminen."


Lisäksi kolmensadan komitea (Committee of 300) ajaa länsimaissa eteenpäin talouden nollakasvua, joka on ihmisen luonteen ja moraalin heikentäminen valtioissa. Työntekijöiden moraali rappeutuu nopeasti massatyöttömyyden lisääntyessä ja johtaa masennuksen kautta alkoholin ja huumeiden lisääntyvään käyttöön. Näin on Rooman Klubi kaavaillut tapahtuvan sen jälkeen kun se toteuttaa ”Teollisuuden nollakasvun.” 


Nuorisoa tulee eliitti rohkaisemaan huumeilla ja rock-musiikilla ja harhauttamaan heitä kapinaan valtiota vastaan. Tämä johtaa pidätyksiin ja pakkokomennuksiin. Siinä yhteiskunnassa, joka näin muodostetaan, pirstoutuvat ydinperheet yksi toisensa jälkeen. Myös psykoterapiaan ja psykoanalyyttiseen tutkimukseen suuntautunut Tavistock Instituutti Lontoossa sai Rooman Klubilta tehtäväksi valmistaa suunnitelmia kuinka tähän nopeimmin päästäisiin. Tehtävään kytkettiin myös telepatiaa ja paranormaaleja ilmiöitä tutkiva Standford Research Institute, joka aikoinaan suoritti telepatiakokeita Uri Gellerin kanssa. Tämä hirvittävä tulevaisuudensuunnitelma sai työnimekseen ”Aquarian Conspiracy”, eli Vesimiehen Salaliitto. 

Talouden nollakasvu on siis Suomen talouden pysähtymistä, joka on Suomen hallinnon tavoite. Se johtaa työttömyysaaltoon, mutta se ei vielä riitä valtaeliitille, koska he haluavat nämä yli 650 000 suomen työtöntä orjatöihin, Saksan malliin.Saksan miniduunit ovat työttömistä koostuvan väestön orjatyömarkkinat, jotka Saksan hallinto toteutti muutama vuosi sitten.

Suomi on koko ajan siirtymässä tähän orjatyömalliin, mutta täällä ei taas ole 16 miljoonaa maahanmuuttajaa ja 64 miljoonaa kansalaista, joista voisi sulauttaa orjamarkkinat talouden pelastamiseksi. 

Vaikka saksassa on jo orjamarkkinat täydessä vauhdissa, niin Saksa on siitäkin huolimatta velkaantunut euro aikana tuplasti, joka vuosi. 


Lähteet: http://www.formin.fi/public/default.aspx?contentid=318098&nodeid=17354&contentlan=1&culture=fi-FI

http://www.paavovayrynen.fi/2014/12/08/mika-on-alexander-stubbin-ulkopoliittinen-doktriini/

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=2158

http://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/12/onko-saksasta-esikuvaksi/