http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 12, 2014

Yhdysvallat tuomassa ydinohjuksensa eurooppaanYhdysvaltain puolustusministeriön Brian P. McKeon aloitti ydinaseilla pullistelun, kun Yhdysvallat syytti Venäjän rikkoneen vuonna 1987 solmittua INF-sopimusta.

Sopimus kieltää n. 500 - 5000 kilometriä kantavien ydinohjusten käytön.

McKeon tuskaili sitä, kuinka IMF-sopimus estää Yhdysvaltoja tuomasta pitkänmatkan ydinohjuksiaan Eurooppaan.
Vielä 80-luvulla Yhdysvalloilla oli Euroopassa ydinkärjellä varustettuja risteilyohjuksia, mutta Neuvostoliiton kanssa solmittu INF-sopimus poisti ne käytöstä. Kaikki tämä ydinaseilla pullistelu ja pelottelu on täysin turhaa, koska ydinaseita ei enää sallita käytettävän ihmisiä vastaan.
Yhdysvallat ampui huhujen mukaan Venäjälle Sverdlovskiin pitkän kantaman ydinohjuksen 14. marraskuuta 2014. Mutta taivaalla näkyi vain ydinpommin värivana, joka katosi kokonaan, koska se siivottiin pois tiettyjen avaruuden ulkopuolisten olentojen alusten toimesta. Näiden avaruuden ulkopuolisten tahojen määräyksestä ydinaseita ei sallita enää käytettävän ihmiskuntaa vastaan ja kaikki ydinohjukset tullaan nappaamaan talteen.

Näin ollen näiden ydinohjusten pelote toimii enää psykologisella tasolla, jota syötetään mediassa pelko propagan muodossa. Mutta jos sinä lakkaat pelkäämästä näitä median ydinpommi-valheita, niin niiden pelon vaikutusvalta vähenee kollektiiviseen ihmismieleen.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014121218924307_ul.shtml

http://www.new-age-of-aquarius.com/galactic-federation-of-light.html