http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 14, 2014

CIA:n kidutusraportin julkistanut vankilaan 30-kuukaudeksi


Entinen CIA:n työntekijä John Kiriakou tuomittiin 30 kuukaudeksi vankilaan siitä, että hän toi julki kidutusraportin CIA:n kidutusmenetelmistä. 

CIA:n kidutusmenetelmistä kertovan raportin löytää osoitteesta: http://www.intelligence.senate.gov/study2014/sscistudy1.pdf


 


Yhdysvaltain presidentti Barack Obama otti muutama päivä sitten kantaa CIA:n harjoittamaan kidutukseen ja totesi, että se on vastoin USA:n arvoja. Äsken julkistetussa kidutusraportissa paljastaa lukuisia järkyttäviä yksityiskohtia, joita CIA käyttää kidutusmenetelminä. Siellä mainitaan vesikidutus, vankeihin kohdistettu nestedieetti.

Guantanamon vankien nälkälakko jäi myös lyhyeksi, kun CIA laittoi heidät pakkosyöttöön peräsuolen kautta jne. Vankeja pidettiin myös kovan musiikin johdosta väkisin valveilla 180 tuntia, kahlittuna seinään tai kattoon.

Kaikki kidutus tehtiin vain turhan takia, vaikka kuulustelujen tulokset oltiin saatu jo aikaisemmin. Yhteyttä terrorismin vastaisen sodan operaatioihin ei löydetty. Al-Qaida sekä Isis on CIA:n peitejärjestö ja näitä terroristijärjestöjä ei todellisuudessa ole olemassakaan siinä mittakaavassa, mitä sionistien omistama valtamedia yrittää meille pelkoon keskittyvän propagandan muodossa kertoa.

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n alkuperäinen tarkoitus olisi torjua Yhdysvaltoihin kohdistuvia turvallisuusuhkia. No jostain sattuneesta syystä 11. syyskuuta 2001 päivänä CIA ja koko Yhdysvaltain ilmapuolustus lamaannutettiin kokonaiseksi 48 minuutiksi, että saatiin 9/11 terrori-iskut suoritettua, joissa keskustiedustelupalvelu CIA teki kovaa duunia Israelin tiedustelupalvelu Mossadin ohella, jotta silloisen presidentti George W. Bushin maine saataisiin taas nostettua, lavastamalla Yhdysvaltain suurin terrori-isku USA:ssa. 


Tekijöiksi ilmoitettiin välittömästi ilman minkäänlaista esitutkintaa n. parikymmentä Muslimia ja Arabia, joista CIA:lla ja FBI:lla oli kaikista tarkat naamakuvat sekä profiloinnit. Mutta yhdenkään liikkeitä pystytty estämään tuona kohtalokkaana päivänä.

False-flag terrorismin tunnistaa juuri tästä, että siinä poliisi ja tiedustelupalvelut eivät tee minkäänlaista esitutkintaa näiden varsinaisten hallinnollisten pommi-iskujen jälkeen. Vaan tuo lavastettujen syyllisten valokuvat mediaan välittömästi, muutaman tunnin viiveellä. Valitettavasti 9/11 terrori-iskujen aikana tuo satu 19 arabista ja muslimista ostettiin läpi maailman. Jopa lukuisat muslimit luulivat, että näiden terrori-iskujen takana olisivat olleet nuo kuvissa näkyvät ulkomaalaiset miehet. Mutta itse varsinaisen likaisen työn tekivätkin CIA:n tiedustelupalvelu, joka asensi räjähteet World trade centeriin ja räjäytti molemmat kaksoistornit alas. Lisäksi nuo n. 3000 työntekijää käskytettiin takaisin sisälle ja kerrottiin, että "ei mitään hätää". Vaikka palohälytin soi rakennuksissa ja normaalisti suurissa rakennuksissa kuuluisi mennä koko henkilökunnan ulos tuossa tilanteessa. 

World Trade Centerin kaksoistornien työntekijät käskytettiin pysymään tuona 11. syyskuun aamuna sisällä vain sen takia, että silloin syntyisi enemmän ruumiita, kun kaksoistornit räjäytettiin alas. Muuten jos työntekijät olisivat päässeet tulemaan kaksoistorneista ulos, niin 9/11 USA:n hallinnon lavastamien terrori-iskujen lopullinen uhriluku olisi saattanut jäädä liian pieneksi. Jolloin terrorisminvastaisen sodan Patriot Act -lakia ei välttämättä olisi saatu menemään läpi.


Osama Bin Laden oli CIA:n pää syntipukki, jolla peloteltiin koko maailman väestöä 90-luvun lopussa sekä 2000-luvun alussa. Mutta todella harvat muistavat, että hän oli aikanaan CIA:n mies itsekin.

Bin Laden lavastettiin 9/11 terrori-iskujen pääsuunnittelijaksi. Mutta FBI ei sittenkään etsintäkuuluttanut häntä näytön puutteessa. Tästäkin näki suoraan sen, kuinka media valehteli koko tapauksesta kaiken aikaa. Normaalisti jos tapahtuu oikeasti joku tämän mittaluokan rikos USA:n hallintoa vastaan, niin annetaan ensin keskusrikospoliisin (FBI) tutkia rauhassa. Mutta kun 9/11 terrori-iskut olivat illujen (Illuminati) valtaeliitin tilaustyö, niin silloin siihen liittyy valtava uutispropaganda, joka syöksyy eetteriin siitä hetkestä lähtien, kun itse terrorismi-show alkaa ja näin todellakin kävi syyskuun 11. päivän terrori-iskuissa. Se oli valtava media spektaakkeli, jossa lehtitalot painattivat näiden arabien ja muslimi partajeesuksien valokuvia viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen. Kansat vaivutettiin väkisin Al-Qaida psykoosiin, jonka perimmäinen tarkoitus oli vain alitajuntaan syötetty viesti pelkää ja anna kaikki perusoikeutesi valtiolle, niin valtio suojaa sinua terroristeilta.

Tässä vaan oli sellainen illuusio, että nuo terroristit eivät lehtikuvissa olleet niitä, jotka oikeasti oli mitään pommeja viritelleet. Vaan ne olivat vain CIA:n sekä FBI:n lavastamia satunnaisia arabeja ja muslimeja, joiden pärstäkuvat päätyivät koko maaiman lehtiin ja näiden kuvien toistelu sai sitten aikaan maailmanlaajuista pelkoa, joka oli koko asian salainen poliittinen agenda.  

Terroristi sana on triggerointi sana, jonka tarkoitus on saada kohderyhmä pelkäämään. Aivan kuin salaliittoteoria on myös triggerointisana, jonka tarkoitus on kääntää argumentit pois koko aiheesta tuolla salaliitto sanalla. Näin meitä sitten hallitaan, tai osia meistä, jotka eivät vieläkään ole kykeneväisiä ajattelemaan itsenäisesti.