http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 05, 2014

Eurostoliiton kuumalinjan tuntitaksa 2 188 €/min.


Suomen osuus EU:n nettomaksajana on hurja vuodessa. US:n blogistaan tunnettu Timo Isosaari (IP/Itsenäisyyspuolue) laski, että kun vuodessa on 365 vuorokautta ja tunteja on yhteensä vuodessa 525 500 minuuttia. Joten jos EU-jäsenmaksumme on tänä vuonna peräti 1 150 miljoonaa euroa, niin eurostoliiton tuntitaksa maksaa peräti 2 188 €/min. Brysseliin. Varsinainen valtiollinen kuumalinja.

EU-maat ajetaan nyt järjestelmällisesti tuhoon yksi toisensa jälkeen. Kreikka oli ensimmäinen ja muut tulevat perässä. Vaikka muutamat valtiot yrittävät kiikaroida muutosta, niin fasistinen liittovaltio on tuloillaan myös Suomeen.


Kuvassa IPU:n (Itsenäisyyspuolue) Timo Isosaari.

Timo Isosaari kertoo myös blogissaan, että kuinka Suomen tuotannollinen omavaraisuus oli ennen EU-jäsenyyttä 35 %, mutta nyt se on enää 8 %. Joten monikansalliset yhtiöt ja yksityiset pankit ovat tehneet kovaa työtä Suomen hyvinvointivaltion tuhoamiseksi, joka on heidän tehtävänsä.

EU:ssa raportoidaan kuluvan yli 120 miljardia vuosi pelkkään korruptioon, johon kukaan päättävissä tehtävissä olevat tahot eivät halua puuttua. 

Luxenburg on tämän EU:n sisällä toimivan korruption suurin mätäpaise, koska se organisoi lukuisten suuryhtiöiden veronkierron, joka kierrätetään veroparatiisi-yhtiöiden kautta. Tästä syystä esim. Nokia tai Google ei maksa penniäkään veroja Suomeen. Joten tällaiset suuryhtiöt eivät juuri hyödytä Suomen valtion taloutta yrityksellisenä veronmaksajana pennilläkään. Vaan se hyödyttää vain veroparatiisiyhtiöitä.Koko tämä pankkiirien ja pienen pienen eliitin organisoima maailmanlaajuinen valtaliitto pyörii vain sen voimasta, että meillä on veronmaksajia, jotka rahoittavat työllään näiden Illuminati -eliitiksi itseään kutsuvien paratiittien elämää. Maksettiin ennenvanhaankin kuninkaille veroja, mutta nyt kuningasvalta on siirtynyt ja tilalle on tullut jo aikaa sitten maailman salainen hallinto. Pankkiirien valtapeli, jossa leikissä yhdelläkään omavaraisella valtiolla ei ole oikeutta puolustautua.

Suomen valtion miljardeihin kohonneet EU-nettomaksut näille pankkiri-rosvoille tulisi lopettaa välittömästi ja siihen voi vaikuttaa jokainen meistä, koska tieto on valtaa. 

Mitä useampi ihminen herää näkemään tämän koko talousjärjestelmän valheen, niin sitä suurempi vastapaine tulee ja lopulta kriittinen massa ylittyy ja pankkiiri-eliitti joutuu pakenemaan etsintäkuulutukset niskassaan ulkomaille. Kuten kävi Islannin pankkikriisin aikana. Siellä kaikki päättyikin hyvin, kun pankkiireille luettiin syytteet ja koko perustuslaki muutettiin hyödyttämään vain Islannin kansalaisia, eikä näitä pankkiiri rosvoja. 


Islannin suuri onni oli se, että he eivät olleet liittyneet mukaan tähän talouskurjuus eurostoliittoon. Muuten koko Islanti olisi vieläkin täydessä taloudellisessa kusessa ja työttömyysaste nousussa. Mutta he selvittivät väkivallattomalla vallankumouksella valtionsa puhtaaksi ja nyt siellä on 3 % työttömyysaste ja sionistien käsissä oleva läntinen media ei puhu tuosta edelleenkään sanallakaan.


Lähde: http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181141-palvelumaksumme-on-2-188-%E2%82%ACmin