http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 02, 2014

Suomeen ollaan perustamassa militaristiset kodinturvajoukot


Ylen maanantaina TV1-kanavalla esitetty MOT-dokumentti toi julki kuinka Suomeen ollaan perustamassa lähivuosina kodinturvajoukot. Maanpuolususyhdistys (MPK) sekä reserviläisjärjestöt muutettaisiin sotilaallisiksi kodinturvajoukkoiksi."Kodinturvajoukkojen kriisinaikainen tehtävä olisi toimia Suomessa Naton ruoka, ammus, lääkintä ja polttoaine ja vaatehuollossa sekä vartioida Naton sotavankeja sekä organisoida karanteenialueita sekä järjestää paikalliset sissiosastot esimerkiksi metsästysseuroista. 

Rauhan aikana kodinturvanjoukkojen nuoriso-osasto nostaisi tulevien varusmiesten kuntoa jo ennen armeijaa opettaen leiriytymistaitoja, pesäpalloa suunnistusta tai ammuntaa, hiihtoa ja kamppailulajeja yhteistyössä urheiluseurojen kanssa. 

Senioriosaston tehtävinä olisivat toiminnan organisointi , perinteet ja rahoituksen turvaaminen".  

Nämä ylläolevat lainausmerkeissä mainitut asiat mainittiin YLE:n MOT-dokumentissa lukuunottamatta, että sotilasliitto Natoa ei mainittu. Kokoomus johtoinen eliitti on viemässä Suomea kohti tätä heidän haluamaansa suurta kriisiä, eli konfliktia Venäjää vastaan johon Suomi yritetään ajaa mukaan Naton toimesta. 

Suomen reserviläistoimintaa on supistettu viime vuosina rankalla kädellä ja tulevana vuonna 120 000 reserviläistä vähennetään reservistä. Tilanne on suorastaan kyseenalainen, kun yli 100 000 reserviläiseltä viedään symbolisesti sotilaspassit pois Naton määräysvallan takia. Tämän jälkeen vain ne joilla on reservissä erityistehtävä saavat puolustaa ns. isänmaataan.

Suomen sisäisistä kodinturvajoukoista on keskusteltu aiemmin mm. 2010 Kokoomuksen puoluekokouksessa.