http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 11, 2014

Pääesikunta valmistautuu kolmanteen maailmansotaan ?Pääesikunta kaavailee lähettävänsä kirjeen kaikille reserviläisille, joista selviää sodan ajan sijoitus. Pääesikunta on kuitenkin vaitonainen hankkeesta.

"Tämä on keskeneräinen asia, josta ei voi sanoa vielä mitään", sanoi pääesikunnan tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara.

Puolustusvoimat aikoo tehdä asiasta päätöksen ensi vuoden tammi-maaliskuun aikana. 

On mielestäni väärin, että Suomen puolustusvoimat ja pääesikunta ei kerro Suomen reserviläisille ja koko kansalle sitä totuutta kuinka poliittinen valtaeliitti odottaa jo kolmannen maailmansodan syttymistä ja jos näin käy, niin Nato ottaa pian komennon koko Suomen kamaralla. Näin lukee jo isäntämaasopimuksesta, että pelkkä suurempi kriisitilanne riittää jo sotilasliitto Naton tunkeutumiseen tänne. 


Natolla on Suomeen vain tasan yksi intressi ja se on joukkojensa kääntäminen kohti Venäjää, jolloin Suomi vietäisiin mukaan kolmanteen maailmansotaan. Eli Suomen reservi liitetään Natoon.

Tiedotusvälineet ovat suoltaneet koko näiden vuosien ajan vain pelkästään valheellista venäjä vastaista propagandaa ja sille on vain yksi syy. Se että se veisi Suomea kohti kolmatta maailmansotaa.Suomen kansa on joutumassa jälleen kerran tilanteeseen, jossa se joutuu taistelemaan itsenäisyydestään. Mutta tällä kerralla tätä ei tarvitse tehdä aseellisesti, kuten aiemmin. Koska Venäjä ei ole Suomelle uhka, mutta pankkiiri-eliitti on ja nämä USA:n hallituksenkin tänne usuttamat parasiittit ovat jo köyhdyttäneet Suomen valtion uusiin ennätyslukemiin. Suomen työväestö huomaa tämän maan sisäisen köyhtymisen yleensä vasta siinä vaiheessa, kun heidän työpaikkansa on annettu pois ulkomaille halvempiin maihin. Nyt on aika herätä unesta ja nähdä se totuus, että hyvinvointivaltiota ei enää ole ja kuinka Suomea uhkaa Naton suursotaan tähtäävä militarisointi.

Suomen kansan mielipidettä ei kysytty Naton isäntämaasopimuksen osalta, koska Suomen väestö olisi äänestänyt vastaan.Venäjää vastaan säädetyt talouspakotteet ovat jo alkaneet vaikuttaa Suomen talouteen negatiivisesti. Mutta kaikki tämä on tarkoitus johtaa lopulta sotilaalliseen kriisiin ja suursotaan. Venäjä on kohteena sen takia, koska sionistinen pankkiiri-eliitti ei ole onnistunut ryöväämään Venäjän luonnonvaroja sekä orjuuttamaan Venäjän valtiota tarpeeksi hyvi. Lisäksi Venäjä on kieltäytynyt geenimanipuloiduista tuotteista, joita Monsanto -yhtymä tyrkyttää joka puolelle maailmaa, jotta massasterilointi hanke saataisiin pysymään aikataulussaan.

Suomen kansan on pystyttävä taistelemaan itsemääräämisoikeudestaan ja vastustettava tätä Naton Suomeen kohdistunutta militarisointia. Mutta myös EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus on tuhottava Suomen ja koko EU:n osalta. Koska se on tämän saman valtaeliitin suurkorporaatioiden teollisuuden tuhoamishanke, joka pakottaisi geenimanipuloidut elintarvikkeet ja lopulta kieltäisi myös luomutuotannon kokonaan. Illuminati kun haluaa sairastuttaa jokaisen valtaväestöstä, koska meitä on kuulemma liikaa. Vain 500 miljoonaa riittäisi maailman ihmismääräksi, jos asiaa kysytään esim. eliitin ajatushautomoilta, kuten kolmensadan miehen komitea (Committee of 300) ryhmältä, jolla on tavoite saada maailman väestöstä hävitettyä 2/3 vuoteen 2050 menessä.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1418276200750.html
 
http://www.hs.fi/kotimaa/a1418183505029?jako=6629d81e28d548b116db5e69eae91e85∓ref=fb-share

Kolmensadan miehen komitea (Salainen asiakirja No. 1)