http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 11, 2014

Puolustusvoimat suunnittelee uudistuksia sodassa kaatuneiden hautaamisiinSuomen mediassa oli äskettäin esillä aihe, että kuinka puolustusvoimat suunnittelee nyt uudistuksia sodassa kaatuneiden hautaamisiin.

Viime sodissa kaatui lähes 100 000 suomalaista, joista suurin osa on haudattu oman kotiseurakunnan sankarihautaan. Kaatuneita haudattiin myös väliaikaisesti, kuten esimerkiksi Kiteellä vuoden 1941 kesällä.


Voisi heti sanoa, että kyllä on varsin ajankohtainen aihe. Onko puolustusvoimat varustautumassa nyt todenteolla kolmanteen maailmansotaan ?  


Puolustusvoimat varautuu kenttähautausten yleistymiseen

 

 

Puolustusvoimat ilmoitti, että se on nyt varautumassa ns. kenttähautajaisten yleistymiseen, joiden väitetään yleistyvän mm. sotilaallisessa kriisissä, uskoo kenttärovasti Vesa Aurén maavoimien esikunnasta.

Mikä on YLE:n motiivi julkaista tällaista suursotaan liittyvää pelko propagandaa? Ajetaanko meitä kohti kolmatta maailmansotaa, vai mikä on syy tähän puolustusvoimien agressiiviseen suursotaan tähtääviin toimenpiteisiin ? Sillä mitään suursotaa ei edes tule, jos valtaeliitin mediassa syöttämä pelon ja venäjävihan lietsonta ei toimi tarpeeksi tehokkaasti. 


Lähde: http://yle.fi/uutiset/hautaustoimistoille_tulossa_keskeinen_rooli_armeija_uusii_kaatuneiden_huoltoa/7658495