http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 27, 2015

Yhdysvaltalainen poliisi erotettiin virasta, koska poseerasi netissä etelävaltioiden lippua koristaneissa boksereissa



Jo on aikoihin eletty. Vielä vähän aikaa sitten Yhdysvalloissa poliisi ampui aseettoman 17 -vuotiaan nuorukaisen bussipysäkille. Ei syytettä. Poliisi oli Sgt. Jonathan Frost Eaton Country Michiganista ja hän ei saanut tapauksesta lainkaan syytettä.

Nyt sitten Pohjois Charlestonissa poliisi irtisanottiin, koska hän oli poseerannut internetissä etelävaltion lipulla koristettuihin boksereihin. 

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä ABC News, joka oli kuullut tapauksesta itse asianomaisen Sgt. Shannon Dildinen Facebook -sivuilta.




Oklahomassa sattui äsken tapaus, jossa paikallinen poliisiviranomainen Mike Denton löi pumppuhaulikolla kiinniotetua käsiraudoitettua miestä, samalla kun toiset poliisit käyttivät etälamautinta. Hän vetosi itsepuolustukseen. Hänet irtisanottiin samantien tapauksen jälkeen ja kyseisen jutun tutkinta on edelleen käynnissä.



Sattumoisin ei ole mikään yllätys, että kyseinen irtisanottu poliisi oli aiemminkin syyllistynyt kiinniotettujen pahoinpitelyyn. Poliisiksi kun hakeutuu näitä "psykopaatteja" ja "sadisteja", jotka nauttivat tuottamastaan väkivallasta kiinniotettuja kohtaan. 





Kuinka yhdysvalloista tuli näin pienessä ajassa täydellinen poliisivaltio ja yhä pahemmaksi se vielä muuttuu.  Poliisivaltio on yksiä kulttuurimarxistisen  eliitin peruspilareista, joilla he rakentavat tätä kutsumaansa uutta maailmanjärjestystä. 

Ei hallinnollisilla järjestöillä (NGO) eliitti hallitsee kansalaisliikkeitä, sekä vasemmisto että oikeisto on tiukasti sen remmissä. Mitään ns. aitoa vasemmistoa ei enää ole olemassa.

Nämä lukuisat poliisiarmeijat viestivät myös eliitin epätoivosta ja paranoidisuudesta. Sillä he eivät voi suojautua minnekään muualle, kuin näiden tyranniamaisten poliisiarmeijoiden taakse ja piiloutua linnoihinsa. Eliitin valveutuneiden ihmisten pelko antaa myös täysin syyn sille, että miksi mm. Bilderberg ryhmän kokoukset ja muut vastaavat päätökset tehdään aina salassa. Koska mikään siellä käsiteltävä asia ei kestä päivänvaloa. Psykopaattinen eliitti ei kykene avoimeen päätöksentekoon. Se vihaa kaikkia itsenäisiä valtioita, itsenäisiä ihmisiä, humanisteja aatteita.




Meidän ihmisten tulisi tajuta jo vihdoin se, että kuinka tämä kaikki henkilökultteihin perustuva johtamismalli on täysi illuusio. Se toimii niin kauan, kuin löytyy enemmistö ihmisiä, jotka kumartaa tälle kapitalistiselle ja kulttuurimarxistiselle illuusiolle.

Poliisi on olemassa vain järjestystä varten ja eliitti käyttää sitä jatkuvasti pelotteena ihmiskuntaa vastaan. Jos et tottele, niin sinut laitetaan vankilaan ja tämä periaate tullaan vielä jalostamaan pitkälle, jollei ihmiset ala vielä herätä tästä unesta.



Nyt ollaan jo siirtymässä viharikoksiin. Mutta seuraava askel on siirtyminen ajatusrikoksiin ja tätä systeemiä tultaisiin valvomaan mm. ihon sisäisillä implanteilla. Kuullostaa vielä tänään folio osaston rakettitieteeltä, mutta läntinen korruptiomedia ei ole kertonut totuutta siitä, kuinka pitkällä mm. mikrosirujen teknologia on jo nykyään. 

Teknokraatteiksi itseään kutsuva eliitti tulee markkinoimaan valtaväestön mikrosirutusta uutena ja trendikkäänä tapana siirtyä kohti tulevaisuutta. Sirutus tullaan perustelemaan mm. oman turvallisuuden parantamisella. Vaikka todellisuudessa nämä eliitin teknokraatit pitävät ihmiskuntaa hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulee päästä yli 90 % eroon keinolla millä hyvänsä. Näin totesi eliitin Kolmensadan Komitea nimisen ajatushautomon jäsen Cyrus Vance.