http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 09, 2015

Grillaavia kysymyksiä Bohemian klubista


Yhdysvalloissa We are change NY aktivistiliikkeen aktiivit ovat viime vuosina tehneet lukuisia videoita, joissa he grillaavat vaikutusvaltaisia miehiä epämukavilla kysymyksillä. Mutta kuitenkin ylitse muiden tuntuu olevan joka vuoden heinäkuussa järjestettävän Bohemian klubin (The Bohemian Grove) liittyvät kysymykset. Kun Alex Jonesin vuonna 2000 salakuvaama dokumentti antoi siitä aivan uudenlaista osviittaa ja paljasti siellä järjestettävät okkultistiset rituaalit.


Ex-presidentti Bill Clintonia grillattiin Bohemian klubiin liittyvällä kysymyksellä muutama vuosi sitten ja mies vaivaantui kysymyksestä jo niin paljon, että ilmoitti kysyjälle takaisin, että "onko tämä se tapahtuma, jossa juostaan alasti metsissä... jos on niin sinne minä en ole koskaan osallistunut, mutta sinulle se voisi tehdä hyvää. Kun saisit raikasta ulkoilmaa". 

Sitten tapahtuman järjestyksenvalvojat/turvamiehet saattelevat epämieluisien kysymyksien huutelijan ulos salista.


Texasilainen dokumentintekijä ja radioshowstaan tuttu Alex Jones onnistui vajaa 6 vuotta sitten grillaamaan lukuisten USA:n presidenttien neuvonantajana toiminutta David Gergeniä kysymällä Bohemian klubista.We are change aktiivi Luke Rudkowski grillasi Gergeniä uudelleen Bohemian klubilla muutama vuosi sitten.
USA:n viimeisimpien presidentinvaalien ehdokas Newt Gingrich joutui Bohemian klubiin liityvien kysymysten grillatavaksi. Häneltä mm. kysyttiin sitä, että miksi hän osallistui vielä katolilaisena okkultistisiin rituaaleihin siellä. Missä palvottiin Moloch nimistä pöllöä.

Mutta kuten tyypillistä, niin vastauksia ei herunut ja Gingrich teilasi kaiken puhtaan mielikuvituksen tuotteiksi. Vaikka Bohemian klubilla vuonna 2000 heinäkuussa järjestetystä okkultistisesta rituaalista on kaikki Alex Jonesin kuvaamalla salaa kuvatulla VHS-videonauhalla.


USA:n keskuspankin ex-pääjohtaja Alan Greenspanilta kysyttiin, että kuinka paljon vaikutti hänen valintansa Fedin (USA:n keskuspankki) johtoon, se että hän oli osallistunut Bilderbergin sekä Bohemian klubin salaisesti järjestettyihin tapahtumiin.

Greenspan väittää, ettei koskaan ollut kyseisen Bohemian klubin jäsen.


The Bohemian grove that i attend, from time to time. But it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine that San Grancisco crowd that goes in there. It's just terrible! I mean, i won't shake hands with anybody from San Francisco 
                                                               - Richard Nixon. 

Yhdysvaltain entinen presidentti Richard Nixon otti aikanaan kantaa Bohemian klubin toimintaan. Kun hän kertoi sen olevan saastaisin paikka, mitä maa päällään kantaa. Hän tarkoitti rivien välistä siellä tapahtuvaa homoilua. Koska alueella on todistetustikin työskennellyt juuri kyseisinä ajankohtina mm. homoseksuaaleja miesprostituoituja. 


Alex Jones kertoi muutama vuosi sitten näistä Bohemian Groven homorituaaleista uutistoimisto RT:lle. 
Saksan entinen liittokansleri Helmut Kohl kirjoitti muistelmissaan kuinka Bohemian klubin 2-viikon aikana  päätetään hyvinkin vaikutusvaltaisia maailmanlaajuisia asioita.  
Jopa huhujen mukaan Bill Clintonin valinta presidentiksi päätettiin siellä ja se oli vielä aikaa, jolloin koko miehestä ei julkisesti vielä tunnettu.