http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 22, 2015

Teksas haluaa kultaomistuksensa takaisin USA:n keskuspankista


Yhdysvalloissa kuohuu nyt parhaillaan ja monet ennusmerkit viittaavat jopa tulevaan kolmanteen maailmansotaan sekä USA:n sisällissotaan.


Teksasin osavaltio päätti kotiuttaa 1 miljardin kultaomistukset New Yorkin USA:n keskuspankista. Teksasin kuvernööri Greg Abbott valmisteli jo lain, jolla on tarkoitus saada koottua n. 5600 baarin kokoiset arvometallivarannot.


Teksasilainen radioshow isäntä ja dokumentintekijä Alex Jones latasi Youtubeen pari päivää sitten videon, jossa hän varoittaa koko maailmanväestöä ja erityisesti yhdysvaltain kansalaisia tulevasta suursodasta Venäjää vastaan. Hän kertoo saaneensa niin monelta vaikutusvaltaiselta ja arvovaltaiselta taholta tietoa siitä mm. kuinka USA:ssa valmistaudutaan tod. Lokakuussa sotilaallisiin toimiin.


USA rakentaa jo kaikessa hiljaisuudessa ohjuksentorjuntaa kaupunkeihinsa ja korruptoitunut valtamedia ei kerro tästä mitään. Pentagon on hankkeen takana ja sen tarkoitus on pystyttää korkean teknologian tutkajärjestelmiä torjumaan ohjuksia. Järjestelmät rakennetaan USA:n suurkaupunkien lähettyvillä oleviin sota-aluksiin.

Ohjusjärjestelmien projektit ovat kuitenkin tulleet Pentagonille ja USA:n veronmaksajille kalliiksi, kun viimeisen vuosikymmenen aikana niihin on jo palanut n. 40 miljardia dollaria rahaa. 

Los Angeles Times raportoi, että vuosi sitten GMD-ohjustorjuntajärjestelmää luodessa 16:sta ohjuksentorjuntakokeesta epäonnistuttiin peräti puolet (8 kertaa). Jokainen testi maksoi 200 miljoonaa dollaria. Eli siinä paloi 3200 000 000 dollaria savuna ilmaan, että yhdysvaltain merivoimat saa todeta ohjuspuolustusjärjestelmänsä olevan täysi susi. Alex Jones kertoi myös tässä äsken Youtubeen ladatussa videossaan, että kuinka myös Kiina on vetämässä kultaomistuksiaan pois USA:n keskuspankista. Mutta myös Saksa on vaatimassa näitä Manhattanille haudattuja kultaomistuksiaan takaisin ja jos vähänkään tuntee sijoituspankki alaa, niin tietää kyllä että näitä kultaomistuksia ei sieltä edes löydy.Alex Jones kertoi kuinka yhdysvalloista hyvin vaikutusvaltaiset henkilöt ovat jo muutamia vuosiakin sitten muuttaneet kokonaan pois ja yksi heistä on elokuvaohjaajanakin tunnettu James Cameron, joka pakkasi muutama vuosi sitten kamansa ja muutti Uuteen-Seelantiin.Nyt jo taloustieteilijätkin povaavat yli 56 % varmuudella maailmantalouden totaalista romahdusta. USA:n kongressin edustaja Ron Paul sanoi sen jo olevan ovella.

Alex Jones kuitenkin painottaa ettei ole pelottelemassa tällä aiheella ja vaatii, että jokainen joka tästä koko asiasta kuulee, on valmis siitä myös informoimaan muita. Uusi maailmanjärjestys ja sen ympärillä vallitseva sota humanismia vastaan on Jonesin mukaan jo täydessä käynnissä. 

Mutta kuten monet muutkin aidot vapaustaistelijat ovat  todenneet sen, että mitä suurempi vastapaine on näillä ihmiskunnan sortajilla vastassa, niin sitä suurempi todennäköisyys on humanismin voitolle olemassa. Siihen kun ei tarvita mitään muuta kuin tämän jo käynnissä olevan tietoisuuden evoluutioprosessin voimakas lisääntyminen.