http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 02, 2015

Venäläishävittäjät lamaannuttivat vuosi sitten USA:n hävittäjälaivan EMP:llä ?
Vuosi sitten välimerellä sattui välikohtaus, jossa USA:n merivoimien USS Donald Cook saapui aseistautuneena neutraaleille vesialueille. Tarkoitus oli pelottelu ja voimannäyttö Venäjälle. Mutta Venäjä lähetti alueelle Su-24 hävittäjän, joka oli varustettu vain uusimmalla elektronisen sodankäynnin teknologialla (EMP). 

Venäläishävittäjän käyttämä EMP-laite lamaannutti koko USA:n merivoimien USS Donald Cook -aluksen toiminnan. Sen jälkeen vielä laite teki 12 valehyökkäystä. Tämän kaiken jälkeen peräti 27 miehistön jäsentä erosi palveluksesta, kun eivät enää halunneet vaarantaa henkeään. 

Mutta mitä tästä kaikesta uutisoi lännen propangamedia. Se käänsi kaiken toisinpäin ja väitti, että Venäläiskone provosoi amerikkalaisalusta.

EMP (Electromagnetic Pulse) aseet ovat nykyajan sodankäynnissä äärimmäisen vaarallisia, joilla pystytään lamaannuttamaan kokonaisten sota-aluksien toiminta. 

Veterans Todayn vuodentakaisessa artikkelissa välimerellä tapahtuneesta välikohtauksesta mainittiin vielä muuan iranilainen ydinfyysikko M.T. Keshe, joka joutui Veterans Todayn mukaan myrkytetyksi vaimonsa kanssa.

Project Camelot haastatteli miestä vajaa vuosi sitten, jolloin hän kertoi jo tuolloin saaneensa lukuisia tappouhkauksia. Hänen mukaansa tappouhkaukset tulivat, koska hän työskenteli lukuisissa vapaaenergiaan liityvissä projekteissa. Mutta Veterans Todayn artikkelissa väitettiin, että Kesheellä olisi ollut tarkempaa tietoa venäläishävittäjä Su-24:n käyttämästä EMP-teknologiasta.
Juuri nyt suomen tiedotusvälineet raportoivat Su-24 venäläishävittäjien yrittäneen häätää USA:n sotalaivaa Mustallamerellä. Jos sionistimedian korruptoituneet uutistoimistot valehtelivat vuosi sitten, niin miksi ne kertoisivat tällä kertaa totuuden. Kuin mitä todennäköisimmin USA:n hävittäjä-alus on jälleen kerran joutunut EMP-iskun kohteeksi ja sen kaikki toiminnot on jälleen lamaannutettu Su-24 hävittäjän toimesta.

Mutta USA:n merivoimien munattomuus ei saa paljastua sionistien omistamissa tiedotusvälineissä, tai muuten USA:n armeijalta menee sotilaallinen uskottavuus. 

Olisi aivan yhtä noloa jos USA:n ilmavoimat paljastaisi saaneensa Antarktikalla alieneilta takkiinsa. Tämäkin on huhujen mukaan tapahtunut reilut parikymmentä vuotta sitten. Mutta asiasta ei paljommin puhuta julkisesti, koska tiedot on salattu, jolloin tietotoimisto muuttuu kansankielellä folio osastolle. Tämä onkin ollut USA:n armeijan, ilmavoimien sekä Nasan, CIA:n, FBI:n, NSA:n ainoa keino yrittää pitää salassa näitä asioita. Mutta yhä suurempi ongelma on se, että liian moni on alkanut ajatella omilla aivoillaan, jolloin tällaistenkin asioiden selville saaminen on hyvin helppoa.

Sanoihan CIA:n entinen johtaja sen jo suoraan, että 

"Vasta siinä vaiheessa informaatiosotamme on päätepisteessä, kun jokainen ihminen tietää sen olevan pelkkiä julkisia valheita"

Siihen asti tällä sionistimedian suoltamalla hevonpaskalla on vielä markkina-arvoa. Joten ei ole ihme, että paska myy ja valheet ostetaan varmemmin.