http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 02, 2015

Suomen puolustusministeriö tilaamassa aseita 10 miljardilla


Hallinnossa on käynnissä useiden miljardien säästötoimet ja samalla kun leikataan julkisista menoista, niin puolustusministeriö valmistelee peräti 10 miljardin suuruista asetilausta ulkomailta. 

Meneillään olevien hallitusneuvottelujen ensimmäisiä päätöksiä oli, että puolustusvoimat saa haluamansa: ensin tasokorotus toimintamenoihin, sitten meri- ja ilmavoimien strategiset hankinnat ja kaupan päälle vielä lupauksen laista, joka selkeyttäisi puolustusvoimien tiedustelutoimintaa. Suomen julkinen media ei kerro näiden valtion sisäisten asekauppojen todellisesta ja kierosta totuudesta mitään. Koska tätä asekauppaa johdetaan yksittäisten rikollisten huume/rahanpesupankkien (HSBC, Goldman Sachs jne.) kautta.   

Suomen valtio on valtionlainojensa jatkeeksi tehnyt salaisen sopimuksen, että ostaa kymmenillä miljardeilla aseita näiden rikollisten finanssipankkien kautta. 

Huume/asekauppaa pyörittävällä liikepankki HSBC:llä löytyy Sveitsistä jopa suomalaisia tilinomistajia.  


Kuva: David Rockefeller (s. 1915) ja Lord Jacob de Rothschild (s. 1936) ovat maailman rikkaimpien pankkisukujen edustajat.

Se ei ole mikään valtionsalaisuus, että mistä käsin tätä rikollisten pankkien johtamaa globaalia sirkusta oikein johdetaan. 

Finanssipankit omistavat pankkisuvut joista vaikutusvaltaisimmat ovat Rothschild sekä Rockefellerit. Sen jälkeen tulee vielä Warburg, Schroder, Schiff sekä Lazardien suku. Valtahierarkia on piilotettu niin tarkkaan, että jopa vapaamuurarijärjestössä hyvin harvat pääsevät jyvälle tästä salatusta valtaeliittijärjestöstä, jota mm. Illuminatiksi kutsutaan.


Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/puolustusvoimat+valmistautuu+10+miljardin+suurkauppoihin/a2307175