http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 26, 2015

Pentagonin ajatushautomo aloitti venäjävastaisen propagandan kylvämisen Eurooppaan


Pentagonista värvätty ajatushautomo (CEPA) aloitti laajamittaisen venäjävastaisen propagandan kylvämisen Euroopassa. 

Raportti: Venäjä on harjoitellut Ahvenanmaan miehittämistä (YLE)

 

Raportti: Venäjän mahdollisista tavoitteista Baltiassa pelottava visio (Iltasanomat)

 

Raportti: Venäjä harjoitteli maaliskuussa Gotlannin ja Ahvenanmaan valtausta (HS)

 

Ovat kaikki Pentagonista ajatushautomo CEPA:sta organisoitua venäjävastaista propagandaa, jota kylvetään nyt menemään toistankin ankarammalla vauhdilla. Koska käsky käy ylempää ja EU -maita aletaan valmistelemaan kohti suursotaa.

Venäjävastaisia artikkeleja synnytetään nyt useita päivässä, koska Pentagonista on käsky käynyt yhä agressiivisempaan venäjävastaiseen propagandaan.

 

 

CEPA (Center for European Policy Analysis) on Pentagonin värväämä ajatushautomo, joka on keskittynyt venäjävastaiseen propagandan ja informaatiosodan operointiin. Sitä se käy ns. hybridisodankäynnin keinoin, johon olennaisesti kuuluu väärän tiedon suoltaminen mediassa (Hasbara).

CEPA:n johtajana toimii A. Wess Mitchell, joka on amerikkalainen ja entisen presidenttiehdokas Mitt Romneyn kampanjan neuvonantaja. Ajatushautomo nauttii suuren osan rahoituksestaan Dallasissa sijaitsevan investointiyhtion omistajalta, Laurence Hirschilta, joka on suuri republikaanien lahjoittaja. CEPA ei ole kommentoimut Pentagonin kanssa solmittua sopimusta.

 

Monenko suomen reserviläisen kiinnostaa sitten lähteä sotimaan Venäjää vastaan ja turvata näiden niljakkeiden investointipankkien rikollisten sotabisnes ? Tiedoksi, että resevistä voi erota tällä kaavakkeella ja toimittaa se paikalliseen aluetoimistoon.

Suomi on luovuttanut valtionsa itsemääräämisoikeuden Naton ja USA:n armeijan kenraaleille, samalla vaarantaen koko valtion itsenäisyyden. Ruotsi on pakotettu tekemään sama temppu.

Samaisen yhdysvaltalaisen ajatushautomo CEPA:n (Center for European Policy Analysis) johtaja Edward Lucas arvioi, että Nato tarvitsee Suomen ja Ruotsin apua Itämeren alueen puolustuksen vahvistamisessa.

Lucasin mielestä Naton, Suomen ja Ruotsin pitäisi myös sijoittaa kalustoa ja ampumatarvikkeita Baltian maihin.

 

 

USA:n ja Venäjän välisen geopoliittisen näytelmän vaiheet ovat nyt kiristyneet huomattavasti ja vaiheessa ollaan siirrytty yhä agressiivisempaan hybridisotaan. Sodilla ja talousromahduksilla rikastunut suursijoittaja ja miljardööri George Soros hieroo jo tuolla likaisia käsiään yhteen ja suunnittelee muiden talousrikollisten kanssa, kuinka suursodan aloittava konflikti saadaan käyntiin.  


Näille niljakkeille kaikki sodat ovat miljardien bisnestä, jossa vielä samaiset talousrosvot myyvät aseita sotien kummillekin osapuolille. Soros on pelkästään laittanut Ukrainan kriisiin ja sisällissotaan kiinni omista varoistaan paljon. Mutta vaatii nyt, että USA:n veronmaksajien rahoista täytyy ottaa myös tukemaan Ukrainan vallankaappaushallintoa.

Soros vaati jo tämän vuoden alussa, että EU:n tulisi maksaa Ukrainalle 20 miljardia sodasta Venäjää vastaan.  

Ei tarvitse olla ajatustenlukija huomatakseen sen, että mikä paikka on suunniteltu USA:n ja Venäjän vastaisen suursodan syttymispaikaksi. Sillä Krimiltä se on suunniteltu alkamaan ja Sorosin johdolla Ukrainaa on tarkoitus aseistaa enemmän ja usuttaa heidät hyökkäämään Krimille. Mutta Pentagonin sotilajohto ja ajatushautomot ovat suunnitelleet sille provokaation, josta syytetäänkin Venäjää, että he olisivat hyökänneet Krimiltä Ukrainaan. 

 

Operaation toteutus ja päivämäärä ovat salaisia ja Pentagonin suurena ongelmana on aiempinakin kertoina ollut Venäjän sotilastiedustelun vaikutus. Sillä he ovat pystyneet salakuuntelemaan NSA:n tavoin kaikkien Ukrainankin konfliktien osapuolten valtionjohtajien puhelinkeskustelut ja tämä kaikki julkisuus on ollut länsieliitille hyvinkin kiusallista.

 

Globaaliin maailmanhallintoon tähtäävä salainen maailmanhallitus (Illuminati) on kaiken tämän imperialistisen sodanlietsonnan takana. Se on kirjoittanut käytännössä maailmanhistorian omalla haluamallaan tavalla jo tuhannet vuodet ja kuvitellut ylimielisesti, ettei heitä voi mikään ulkoinen taho kaataa. Mutta siihen ei tarvita kuin vain kriittisen massan herääminen, jolloin tämän sionistien pienen eliitin rosvoparonien maailmanherruus on mennyttä.

Illuminatin valtaeliitillä ei missään vaiheessa ole luotu tälle planeetalle ns. herrarotu asemaa. Vaan nämä rosvoparonit ovat itse sellaisen tittelin luoneet itselleen ja koska psykopaatteja ovat, niin heiltä puuttuu täysin empatiakyky. He ovat käyttäneet koko aikakautensa pelkkää kylmää älyään. Siksi mm. David Rockefeller nimittää tätä eliittiloistensa sakkia "älylliseksi eliitiksi". Koska he nostavat itsensä tavallisten ihmisten yläpuolelle ja ylentävät itsensä jumalan asemaan. 

 

Mutta karu totuus on näistä niljakkeista se, että hekin käyvät paskalla siinä missä kuka tahansa muu tavallinen ihminen ja kuten Ben Fullford kuvasi heistä. Niin monet heistä muuraavat itsensä ökykartanoidensa ja linnojensa sisään, koska pelkäävät niin paljon tavallisia ihmisiä. Lopulta ei kukaan heitä sieltä pelasta. Näillä rosvoilla vaan sattuu olemaan ryöstettynä yli 95 % koko maailman varallisuudesta, jolla he sitten ovat ostaneet itselleen kokonaisia yksityisiä armeijoita, joilla nämä niljakkeet sitten kuvittelevat muun maailman tanssivan täysin heidän pilliensä mukaan. 

Mutta siinä vaiheessa, kun fasistinen järjestelmä ja väkivallalla kontrollointi menettää otteensa. Tulee tämä eliitin parasiittien ja loisten pieni kerho menettämään kaiken valtansa. Siksi heistä jo nyt osa pakenee ennenaikaisesti mm. Uuteen Seelantiin. Koska eivät uskalla jäädä Yhdysvaltoihin, mm. Venäjän pommitettavaksi. 

 

Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=13641

http://yle.fi/uutiset/raportti_venaja_on_harjoitellut_ahvenanmaan_miehittamista/8103423 

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1435199340652.html 

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1435199976609 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=13622 

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/83622-varoitus-itamerelle-usasta-suomen-osallistuttava-baltian-maiden-puolustukseen 

https://www.youtube.com/watch?v=NCL7hNCYU4Q