http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 22, 2015

Charlestonin ampumavälikohtaus lavastettiin

Viime viikolla Etelä-Carolinan osavaltiossa sijaitsevassa Charlestonissa tapahtui ampumavälikohtaus, jossa median mukaan sai surmansa 9 ihmistä, kun 21-vuotias mies alkoi ammuskella kirkossa.


Epäilty 21-vuotias paikkakuntalainen Dylann Roof, jonka väitettiin vielä päässeen pakoon tekopaikalta. CNN:n mukaan aseistettu epäilty ei tehnyt vastarintaa, kun poliisi pysäytti hänen autonsa Shelbyn kaupungissa 400 kilometriä Charlestonissa luoteeseen.  Charlestonin poliisi ei usko miehellä olleen rikoskumppaneita.

Facebookissa julkaistussa kuvassa ampujaksi epäilty mies poseeraa Rhodesian ja apartheidin ajan Etelä-Afrikan ja liput rinnassaan. Maiden valkoiset vähemmistöt harjoittivat  mustaa enemmistöä syrjivää rotuerottelupolitiikkaa 1980- ja 1990-luvulle saakka. Rhodesia tunnetaan nykyään Zimbabwena.


CNN ei kuitenkaan kertonut mitään siitä, että Charlestonissa oli käynnissä juuri tapahtuman aikoihin juuri samanlaiseen ampumavälikohtaukseen liittyvä harjoitus (mass shooting drill).  


Asia ilmenee ihan julkisten internet hakujen avulla. Aika täsmää täysin tämän viidennen Charlestonissa järjestetyn ampumavälikohtaus harjoituksen ajoituksen kanssa.

Lisäksi internetissä huhutaan, että ampumisestä epäillyn perhe vastaanotti juuri äskettäin peräti 21 miljoonan dollarin rahasumman.


Jälleen kerran yhdysvalloissa lavastettiin joukkosurma, jotta USA:n korruptoitunut hallinto voisi jälleen yrittää viedä oikeutta pois yksityishenkilöiltä aseiden hallussapitoon. Sillä se ei ole sattumaa, että nämä lavastetut ampumavälikohtaukset sattuvat aina FBI:n valvovan silmän alla järjestettyjen ampumavälikohtaus harjoitusten alla. Koska ne ovat osa tätä itse näytelmää. 

Sandy Hookin koulussa lavastetussa ampumavälikohtauksessa ei kuollut oikeasti ketään ja CNN sekä muu korruptoitunut valtamedia silti väittää historiankirjoituksia myöten, että siellä sai surmansa yli 28 lasta. Myös Sandy Hookin lavastetun ampumavälikohtauksen aikana samassa osavaltiossa oli käynnissä samaan aikaan ampumavälikohtaukseen liittyvä simulaatio/harjoitus. FBI:n tilastoista selviää se, että kuinka Sandy Hookin koulun sijainneessa kaupungissa ei virallisten tilastojen mukaan kuollut kyseisenä vuonna ketään.  

Nyt sitten kun jälleen on yhdysvalloissa lavastettu lisää ampumavälikohtauksia, niin korruptoitunut valtamedia eri puolilla maailmaa keskittyy mm. kansainvälisen kivääriliiton mustamaalaukseen. Helsingin sanomien NATO/CIA -trollitehtaan Petri E. Korhonen kunnostautui tässä juuri äskettäin HS:ssä julkaistulla oksennuksella.

Täytyy ymmärtää ensin se, että tämä kansainvälinen kiväärijärjestö NRA on sionistiselle valtaeliitille suuri uhka. Koska NRA puhuu julkisesti mm. 

- Sionistien ylivallasta 
- Holokaustin valhellisuudesta

Suomen NRA mm. vaatii presidentti Tarja Halosta oikeuden eteen. Koska hän päästi tarkoituksellisesti Suomen puolustuskyvyn rapistumaan.


Washingtonissa NRA on politiikassa suuri vaikuttaja, koska sillä on siellä reilun viiden miljoonan kannattajan joukko, jolla se on onnistunut aina torppaamaan sikäläiset aselainsäädännön muutosaikeet. 

Ei tarvitse siis olla mikään ruudinkeksijä tajutakseen sitä, että miksi näitä joukkosurmia lavastellaan pitkin vuosia miltei pääosin yhdysvalloissa päin ? 

Sitä tapahtuu vain siksi, että sionistien valtaeliitti onnistuisi kieltämään kaikki tuliaseet tavallisilta kansalaisilta. Jolloin eliitin paranoidisuus häviäisi siitä, että kansa voisi vieläkin puolustaa lopulta oikeuksiaan asein valtiollista tyranniaa ja uuden maailmanjärjestyksen fasismia vastaan. 


Psykopaateista koostuva maailman salainen valtaeliitti ei pelkää pelkästään eri maiden kansalaisten omistamia yksityisiä aseita. Vaan he pelkäävät myös todella paljon tiedonvapautta ja esim. internetin aikakaudella kohonnut tietoisuuden evoluutio pelottaa heitä suunnattomasti. Koska mitä enemmän tieto liikkuu vapaammin, niin sitä vähemmän korruptoituneiden uutismedioiden propaganda enää tehoaa keneenkään. Vaikka koulukirjoista ei löydy vieläkään aitoa totuutta, niin internetistä se löytyy jos vain osaa etsiä.Jo muinoin John D. Rockefeller totesi, kuinka hän ei halua kansakunnista kehittyvän itsenäisesti ajattelevia. Vaan hän haluaa heistä pelkkiä tiedostamattomia työ orjia ja tähän kiteytyy miltei koko länsimaalaisen kapitalismin nousu ja tuho.