http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 23, 2015

Katso Charlestonin ampumavälikohtauksen omaisten näyttelijöiden suoritus

 
Meinasi lentää kahvit näppäimistölle, kun eteen tuli tämä video jossa kaksi Charlestonin ampumavälikohtauksessa muka äitinsä menettänyttä tummaihoista kertoo äidinsä kuolemasta. 

Kumpikaan heistä ei näytä olevan millään lailla surullinen tästä äidinsä dramaattisesta kuolemasta ja ovat kaiken jo antaneet anteeksi. Jos kyseessä olisi aito tilanne, niin henkilöt olisivat todellakin hieman enemmän tunteellisia tuossa kameran edessä. Mutta tässä ei olekaan mistään aidosta tilanteesta kyse, koska nämä kaksi henkilöä tuossa ovat amatööri näyttelijöitä.


On uskomatonta, että miten USA:n hallinnolla ja Pentagonilla ei ole sitten varaa hommata ammattinäyttelijöitä Hollywoodista näyttelemään näitä rooleja. Vaan niihin pitääkin ottaa surkeita amatöörinäyttelijöitä, jotka vielä mokaavat roolinsa mm. naureskelemalla tv-kameroiden edessä suorassa lähetyksessä. Kuten teki tämä Sandy Hookin kouluammuskelussa tyttärensä juuri menettänyt isä Robbie Parker. Kukaan perheenisä jonka tytär olisi juuri kuollut traagisesti, ei ala tv-kameroiden edessä nauramaan ja sitten muuta ilmettään dramaattisempaan suuntaan.

Kuolleiden omaisia pitää pistää näyttelemään joukko amatöörinäyttelijöitä vain sen takia, koska näissä USA:n hallinnon organisaatioiden lavastamissa joukkosurmissa ei niitä oikeita omaisia ole olemassakaan.Sandy Hookin peruskoulussa lavastettu ampumavälikohtaus kaikkine sen amatöörinäyttelijöineen oli täydellinen rimanalitus. Tuon tason näyttelemisellä ei elokuva kelpaisi edes tv-elokuviin. Mutta silloin kun kyse on uutistoimisto Reutersin ja AP:n välittämästä propagandasta, niin ilmeisesti Rockefeller Foundation on antanut näille amatöörinäyttelijöille täyden siunauksensa ja uskoo, että eliitti niiden voimalla pystyy viemään USA:n kansalaislta oikeudet aseisiin pois. 

Sen näkee jo siitä, että kuinka paljon yhdysvaltain hallinnon isot kihot alkavat jeesustelemaan näillä lavastetuilla ampumavälikohtauksilla. Kun siellä on miltei aina ensimmäinen kukkahattu täti Hillary Clinton jeesustelemassa aseiden totaalikielloilla näiden jälkeen. Charlestonin tapaus on kuitenkin varsin irvokas, että nyt nämä lavastetun ampumavälikohtauksen tuotantoryhmät ovat pyytämässä miljoonien korvauksia tästä tapahtumasta. Lentokonejätti Boeing pulitti heille jo 100 000 dollaria.

Yhteensä tämän ampumavälikohtauksen lavastanut taho on saanut jo 29 000 000 (29 miljoonaa) dollaria kerättyä ja jos vähänkään päättelee, niin eiköhän se suurin osa valu takaisin Pentagoniin. Sinne mistä tämä koko lavastettu ampumavälikohtaus on suunniteltu. Pentagonin puolustusministeriö CIA:n avustuksella ja USA:n armeijan sotilastiedustelun toimesta näitä ampumavälikohtauksia suunnittelee. 

Kaikki on suunniteltu niin, että ne voisivat tietyn ajan jakson päästä muuttaa USA:n aselait niin tiuksiksi, että yksikään metsästysseura ei saisi edes hankittua jousipyssyä. Eliitti kun ei pääse muuten tästä paranoidisuudestaan eroon, ennen kuin jokaiselta USA:n kansalaiselta on riisuttu aseet pois.Charlestonin kirkkoammuskelu on siis lavastettu psyop, eli psykologinen operaatio.