http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 01, 2015

Lääketeollisuuden mafia sai Iltalehden pyörtämään väiteensä sydänkuolleisuudesta


Iltalehti uutisoi kaksi viikko sitten sydänkuolleisuuden ja statiinien yhteydestä. Uutisesta kävi ilmi, että kuinka mm. verenpainelääkkeissä olevat statiinit ovat syynä sydänkuolleisuuden rajuun kasvuun.

Uutinen pohjautui Tilastokeskuksen lukuihin, joissa käsiteltiin väestön kokonaiskuolleisuutta eri sairauksiin. 

Meni vain kaksi viikkoa kunnes jokin tuntematon suurempi taho sai koko Iltalehden pyörtämään koko uutisen sisällön ja kiistämään sen. Nyt toimitus laitettiin tekemään oikaisu, että tämä koko uutinen olisikin ollut virheellinen juttu.

Mitä tämä jälleen osoittaa ? 

Sen kuinka suuri lääketeollisuuden mafia ja sen miljardibisnes statiineillakin on sellainen asia, että yhdelläkään suurella sanomalehdellä ei ole oikeutta astua sen suurille varpaille. Saihan jopa Mehiläisenkin psykologi potkut, kun kritisoi mielenterveyslääkkeiden tehoa vuosi sitten näytetyssä YLE:n MOT ohjelmassa. Verenpainelääkkeiin lisätyt statiinit auheuttavat sydäntautia ja näin on ollut tarkoituskin alusta saakka, koska lääketeollisuuden mafia (BIG PHARMA) voi näin turvata miljardien kassavirtansa. Ei sydäntautipotilaita ole missään vaiheessa ollut tarkoitus parantaa verenpainelääkkeillä.

Atherosclerosis -lehdessä julkaistu tutkimus totesi jo muutama vuosi sitten, kuinka statiinit lisäävät verisuonten kalkkeutumia 52 %.Tiedotusvälineiden tulisi kertoa ihmisille totuus, mutta niin kauan kun tiedotusvälineet ovat mm. korruptoituneen lääketeollisuuden määräysvallassa. Niin totuus ei löydä perille myös näistä terveysasioista, joiden tiedotusvastuu on ollut pääosin korruptoituneella terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL). 

Edellämainittu THL on vieläpä vuosikymmeniä jo lobannut suomalaiset syömään margariinia ja välttämään kovia rasvoja. Margariinia voisi verrata eräällä tavalla hengenvaarallisiin statiineihin, koska sen tuotantoprosessista ei paljon meille kerrota. 

Margariinin teollinen käsittelyprosessi

Öljy erotetaan kasvin siemenistä heksaanilla, joka on liuotin. Se on raakaöljyn jalostuksen sivutuote, joka on vaarallinen sikiölle ja jonka epäillään heikentävän hedelmällisyyttä.

Euroopan neuvoston asetuksen mukaan se "aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille" (entäpä ihmiselle??). 

Öljyseos käsitellään sitten fosforihapolla, jota käytetään mm. ruosteenpoistoon sen metalleja syövyttävän vaikutuksen vuoksi. Tämä voimakas happo neutraloidaan voimakkaalla emäksellä, lipeällä. 

Seuraavana on vuorossa tumman haisevan mönjän valkaisu ja "deodorointi" eli hajustaminen miellyttävämmäksi kemikaaleilla. "Deodoroinnin" seurauksena tuotteeseen jää mm. karsinogeenisiä 3-MCDP-yhdisteitä. 

Saksalaisen toksikologian instituutin (BfR) mukaan jo 100 g margariinia päivässä ylittää viisinkertaisesti suurimman sallitun 3-MCDP:n päiväsaannin. (Valitettavasti myös vauvojen maitokorvikkeet sisältävät liikaa 3-MCDP:n jäämiä.) Jotta nestemäinen seos saadaan kiinteämmäksi, se kovetetaan joko vaihtoesteröinnillä käyttäen apuna natriummetylaattia (syövyttävä aine, jonka pitkäaikaisia haittavaikutuksia ei vielä ole tutkittu) taikka lisäämällä siihen vetyä käyttäen apuna mm. nikkeliä (tässä vaiheessa muodostuvat haitalliset transrasvat). 

Jossain välissä massaan sitten lisätään erilaisia maku- ja emulgointiaineita. Ja kun mm. E-vitamiini ja monta muuta vitamiinia on tässä prosessissa tuhoutunut, seokseen lisätään mm.synteettistä E-vitamiinia ja markkinoidaan sitten vitaminoituna! Eikä asiaa auta, jos tähän biologisesti  kuolleeseen seokseen lisätään lopussa ylenmäärin kasvistanoleja ja -steroleja ja nimitetään se Benecoliksi. 

Margariinin ja kevytlevitteiden tärkeintä ainesosaa, haisevaa tummaa mönjää muokataan käyttötarkoituksen mukaan. Siitä tehdään mm. kenkälankkia ja ihovoiteita. Kun mönjästä halutaan tehdä margariinia, siihen lisätään kemikaaleja, jotta se muistuttaisi mahd. paljon voita. Esim. Flora kevytmargariini sisältää 15 eri ainetta, joista vettä on eniten.