http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 15, 2015

Katso miltä näyttää suljetun Bilderberg -kokouksen sisällä.

 

We Are Change New Yorkin toimittaja/edustaja Luke Rudkowski buukkasi itselleen ja kolleegoilleen hotellihuoneen Itävallassa Bilderberg -kokoukseen tarkoitetusta hotellista. Rudkowski onnistui kuvaamaan videolle mm. Bilderberg -kokouksen konferenssihuoneen, jossa oli jo paikalla hotellin henkilökuntaa. 


Kaikki hotellin muut vieraat häädettiin pois, kun Bilderberg kokoukseen alkoi tulemaan vieraita. Videolta myös näkyy kuinka hotellin viereisissä metsissä pörräsi sotilashelikopteri sekä poliiseja oli puiden seassa piilossa. 

Bilderberg kokouksen turvallisuustekijät ovat vain kasvaneet viimeisten parikymmenen vuoden sisällä ja se viestii vain yhdestä asiasta. Siitä miten paljon tuo eliitti pelkää meitä heränneitä ihmisiä. He pelkäävät niinkin paljon, että heidän paranoidisuutensa vain kasvaa vuosi vuodelta lisää. Kun kylmä totuus on se, että siinä vaiheessa kun tarpeeksi suuri kriittinen massa on herännyt. Niin tämän neokonservatiivi-eliitin uusi maailmanjärjestys tuhoutuu totaalisesti.Infowarsin toimittajat tavoittivat lentoasemalla tavoitettua kaksi Bilderbergiin osallistunutta miestä (Franco Bernabe ja Rudolf Scholten). Kumpikaan ei ollut halukas kertomaan Bilderbergin toiminnasta mitään ja kumpikin vaikutti pelokkaalta. Juuri koska Bilderbergin ohjeisiin kuuluu, että mitään siellä käsiteltävistä asioista ei saa vuotaa julkisuuteen.

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=nkxu_O7m-II

 https://facebook.com/LukeWeAreChange

https://twitter.com/Lukewearechange

http://instagram.com/lukewearechange