http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 11, 2015

Valtamedia vaikenee USA:n armeijan joukkojen poikkeustila harjoituksesta


Yhdysvalloissa on ollut käynnissä Jade Helm -nimellä toimiva poikkeustila harjoitus, jossa simuloidaan yhdysvaltojen väestön siirtämistä FEMA:n keskitysleireille voimakeinoin.


Pentagon ei ole suostunut julkaisemaan tästä sotaharjoituksesta kuin vain yhden videonauhan, joka on nähtävissä internetissä.


ABC Newsin toimittaja oli vuosi sitten kuvaamassa yhden historiallisen hylätyn vankilan (Grant's Cottage) olosuhteita, kunnes paikalle pöllähti alueella työskentelevä luutnantti, joka uhkaili pidättämisellä ja vaati että alueella ei saa kuvata. Kyseinen vankila on tyhjä ja siellä työskentelee kuitenkin jo 76 sotilasvirkamiestä. Eikö olekin hieman kummallista, että mitä tuollainen historiallinen tyhjä vankila tarvitsee peräti 76 virkamiestä toimiakseen. Ellei sitten kyse ole jostain muusta, kuten tulevan FEMA keskitysleirin ylläpidosta.Esim. Wall Martin supermarket myymälät ovat eri puolilla yhdysvaltoja suljettuna Jade Helm poikkeustila harjoituksen aikana.

Kaikki tämä militaristinen toiminta mitä Jade Helm pitää sisällään viestii siitä, että neokonservatiivien konnilla on pahat mielessä. Bill Gatesinkin tukemana kehittelevät jonkinlaista super virusta, jolla saataisiin yhdysvaltojenkin väestöä vähennettyä sadoilla miljoonilla. Mutta kuitenkin aiemmat ns. epidemiat on kohdistettu Afrikkaan ja vaaralliset virukset laitettu kokeellisesti leviämään sinne. Mediassa Ebola kampanjat olivat edellisenä vuonna vain pääosin psyop operaatioita, eli psykologisia operaatioita. Näiden psyop operaatioiden päämotiivi on aiheuttaa tarpeeksi paljon massiivista pelkoa, jolla saadaan hallittua suurien massojen käyttäytymistä.

Sikainfluenssa epidemia oli myös pääosin psyop -operaatio. Mutta sillä oli myös tarkoitus kotiuttaa miljardien voitot ja samalla heikentää monien rokotteita ottaneiden immuniteettisuojaa.
Olisiko siis syytä olla huolissaan, jos vielä jonain päivänä näky ikkunasta Helsingin kaduille näyttäisi tältä. Se kun tulee olemaan vielä huomisen näky, jos annamme yhdysvaltojen sanella Suomen ja Euroopan kohtalon. Sillä totuus on se, että Euroopan unionia johtaa tämä näkymätön käsi, josta Jutta Urpilainenkin puhui vuosi sitten. Se näkymätön käsi on uutta maailmanjärjestystä ajavien neokonservatiivien fasistinen ääni, jota vieläkin hyvin harva edes kuulee tai näkee.Albert Einstein totesi jo aikanaan varsin hyvin, että kuinka maailma ei tuhoudu pelkästään pahuuden voimasta. Vaan heidän, jotka vain katsovat vierestä tätä kaikkea ja eivätkä ole valmiita tekemään mitään.

Ukrainassa on vallan kaapannut CIA ja touhua rahoitetaan Soroksen sekä muiden pankkiiri rosvojen toimesta. 

Suomen sekä EU:n lukuisien maiden ulkopolitiikkaa johtaa salainen kenraalikabinetti. Pitäisikö tähän vain todeta, että mitä sitten ? Valta tulee aina olemaan yksilöillä ja sen ympärille määritelty valtioiden sekä ihmisten itsemääräämisoikeus elää niin kauan, kuin sen olemassaolo tiedostetaan. Mutta kuten perjantaina jo 100 v. täyttävä David Rockefeller totesi itsemääräämisoikeudesta, että kuinka he valtaeliitin puolelta eivät sallisi sitä millekään valtiolle tai ihmisille, koska muuten se veisi vallan pois heidän suuruudenhullulta maailmanhallitukselta ja sen globaalilta tyrannialta. 

"Olemme kiitollisia kaikille merkittäville sanoma ja aikakausilehdille, The Washington Postille, The New York Timesille, Time -lehdelle ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein tasan 40 vuotta. 

Olisi ollut mahdotonta muuten kehittää tätä suurta suunnitelmaamme, jos olisimme tulleet altiiksi julkisuuden painostavalle ilmapiirille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja ylikansallisten maailmanpankkien valta-asema on paljon suositeltavampaa, kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina".                       

                                                                       - David Rockefeller

Baden-1991 Badenissa pitämässään puheessa