http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2015

TTIP-sopimuksen äänestys peruttu EU-parlamentissaEU-parlamentissa oli täysi myllerrys päällä, kun TTIP-sopimuksen äänestys peruttiin ja siirrettiin takaisin INTA-valiokuntaan. Ruotsin euroedustaja meppi Christofer Djellner kutsuu tapausta "sosialistiseksi kaaokseksi". 

TTIP-raporttiin tehtiin 200 muutosehdotusta joka selittää tämän sotkun, koska liian paljon muutettuna se ei enää tyydytä ahneita monikansallisia yrityksiä.

Sosialistien ja demokraattien EU-ryhmä SD oli Twitterissä jo ilmoittanut aiemmin illalla, että kuinka se aikoo taistella tehdäkseen TTIP-sopimuksesta hyvän sopimuksen EU:n kansalaisille. Joka ei tietenkään tyydyttänyt neokonservatiivien talousroistoja.USA:n ja EU:n välinen vapaakauppasopimus (TTIP) on troijan hevonen. Eliitti lupaa sillä lisää työpaikkoja EU-maiden kansalaisille, vaikka se tulee viemään niitä ja korottamaan palveluiden hintoja, sekä tuhoamaan kilpailun.

EU-komission varapuheenjohtaja Vivuiane Reding huuteli jo vuosi sitten, kuinka EU:sta täytyy tehdä Euroopan Yhdysvallat. Tämä neokonservatiivien suunnitelma ei ole mikään uusi juttu. Sillä jo vuonna 1917 Suomalainen kansanedustaja Konrad Lehtimäki (1883-1937) haaveili yhteisestä eurooppalaisesta puolustusliitosta. Sen tehtävänä olisi ollut kerätä kaikki yhteen puolustamaan Eurooppaa mahdollisen hyökkäyksen varalta.


Vaijettu totuus sotahistoriasta on se, että kaikki maailmansodastkin ovat alkaneet valehyökkäyksinä (false flag attack). Suomeenkaan ei Venäjä ampunut tykeillä Mainilassa, vaikka näin väitettiin. Vaan sodat ollaan aloitettu valehyökkäyksillä, joista on sitten syytetty sodan toista osapuolta.

Rothschildien ja muiden pankkiiri-rosvojen kun on täytynyt saada tehtyä miljardien tulosta ja sitä ei suursodissa saada millään muulla keinolla aikaan, kuin massiivisella teurastuksella ja verenvuodatuksella. Sitten nämä roistot vielä kirjoittavat maailmanhistorian haluamakseen ja kaikki nämä valheet painetaan jälkipolville historian kirjoihin. Mutta kas kummaa yhdessäkään peruskoulun historian kirjassa ei lue lukuakaan näistä illuminatiksi kutsuvan neokonnien eliitistä. Siitä ei kuulukaan kirjoittaa minnekään viralliseen historian kirjaan mitään, koska muutenhan tämä ns. Illuminatin globaali tyrannia muuttuisi folio luokan jutuista faktaksi. Jonka jälkeen itse päärosvot joutuisivat pakenemaan maan alle, jota huhujen mukaan on jo tapahtunut kokoajan. Minkä vuoksi ns. maailman globaalin NEW WORD ORDER tyrannian takana oleva eliitti puuhaa itselleen paniikissa jo maanalaisia bunkkereita. 

Nyt Itävallassa käynnistyvän Bilderberg kokouksen on kerrottu olevan niinkin massiivisen, että se asettaa tuon koko pienen Itävaltalaiskylän sotilaalliseen poikkeustilaan. Eliitti on vaatinut, että koko Bilderberg kokouksen hotellin edusta eristetään yli 10 km alueella. Kas kun eivät vielä vaatineet vuotta aiemmin, että sinne olisi rakennettu lähes Kiinan muuria vastaavat turvamuurit hotellin ympärille. Tämä kaikki viestii siitä suuresta pelosta, jota tämä gangstereiden eliitti kokee. Kuten vanha sanonta kertoo, että hän jolla ei ole mitään salattavaa, ei ole myöskään mitään pelättävää.Lähde: http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/82912-kaaos-puhkesi-eu-parlamentissa-ttip-aanestys-peruttu#.VXhHaCoSHHo.facebook