http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Puolustusvoimat lähetetti sotakirjeen yrityksille


Ei tulta ilman savua ja tästä reserviläisille lähetetystä reserviläiskirjeestä tuli jo aiemmin suuri kohu. Sen vuoksi puolustusvoimat odotti vasta kesäkuuhun, milloin se lähetti varaamilleen yrityksille oman "reserviläiskirjeen".

"Te saatte tämän tiedotteen, koska yrityksellenne on suunniteltu tehtävä poikkeusoloissa. Toivomme, että voimme jatkaa huoltovarmuusyhteistyötä kanssanne ja kehittää sitä yhteiskunnan, Puolustusvoimien ja yritysten tarpeiden mukaisesti. Otamme yhteyttä valmiussuunnitteluun liittyen viimeistään ensi kevään aikana", kirjeessä luvataan.

Yritysjohtajille lähetetyt kirjeet lähtivät matkaan viime viikolla, joten niiden pitäisi saapua perille tämän viikon aikana.

Henry Kissingerin sanoin 'Ellette kuule sotarumpujen ääntä, olette kuuroja'Sionistinen valtamedia on jatkuvasti esittänyt maailmanpoliittiset tapahtumat siitä valosta, että suurvalta Venäjä olisi suuri uhka, jota vastaan pitäisi torjua.Jos kuitenkin katsomme, että millä tavalla Nato on laajentunut viimeisenä 20 vuoden aikana. Niin se on vain laajentunut koko ajan kohti Venäjää ja nämä USA:n hallinnosta piruilevat sotahaukat kokevat itselleen Venäjän uhaksi. Euroopasta Saksan ex-valtionvarainministeri Oskar Lafontaine haistatteli yhdysvalloille äsken Facebookissa. Ranskan oppositiojohtaja sanoi julkisesti, että USA ei ole Ranskan ystävä eikä liittolainen.

Yhdysvaltain hallinnon sotaa lietsova imperialismi alkaa yhä enemmän muistuttaa erään Saksalaisen 30 ja 40-luvulla toimineen natsipuolueen fasistista diktatuuria.  Pentagon on nyt vielä laittanut CEPA -nimisen ajatushautomon kehittämään entistäkin agressiivisempaa venäjänvastaista propagandaa eteenpäin.

Yhdysvallat ja Nato keskittävät parhaillaan sotajoukkoja Itä-Eurooppaan sitten kylmän sodan päättymisen. Ilmankos tässä alkuvuodesta jo CNN kanava kysyikin, että onko Suomi valmistautumassa sotaan Venäjää vastaan ?    

Mainilan laukauksia ei koskaan tapahtunut, vaan silloin sota käynnistettiin lavastetulla provokaatiolla ja tälläkin kerralla "salaisissa" kenraalikabineteissa on jo suunniteltu valehyökkäys, jolla suurkonflikti saadaan alkamaan. 

Suomen rooli on tässäkin suunnitellussa suursodassa olla hyökkääjävaltioiden USA hyväksikäytetty käsikassara. Aivan kuten Natsi-Saksa käytti Suomea häikäilemättä hyväkseen 1939 Operaatio Barbarossan turvin hyökätessään Neuvostoliittoon. Tulee Nato käyttämään Suomen kanssa solmitun isäntämaasopimuksen hyväksi ja keskittää koko Suomen kolmannen maailmansodan puskurivaltioksi.Suomen itsemääräämisoikeus on nyt suuremmassa vaarassa kuin koskaan. Koska se on jo luovutettu USA:n hallinnon alla toimivien sotahaukkojen ja rikollisten pankkien haltuun. Näin ollen valtionyhtiö Suomi OY AB toimii tämän kasvottoman globalistien valtaeliitin ponnahduslautana, kohti uutta maailmanjärjestystä. 

Venäjällä ja Kiinalla on eliitin mukaan liikaa taloudellista valtaa ja sen vuoksi tämä läntisen Illuminatin eliitti pyrkii tekemään kaikkensa tuhotakseen Venäjän sekä Kiinan valtiollisen itsemääräämisoikeuden. Sieltä löytyvät luonnonvarat täytyy ryöstää monikansallisille yhtiöille ja valtiollinen öljy-yhtiö pilkkoa myös monikansalliseen omistukseen.  Tämä on eliitin globaalisaation tarkoitus ja valtioiden kansallinen identiteetti on vielä tuhottava Afrikasta tuodulla maahanmuutolla. Suurin salaisuus tässä on vielä se, että sen takana ovat sionistiset tahot.


Lähteet: http://www.hs.fi/kotimaa/a1435032532800?jako=606f9e8ba2008c44c25dd3013e694fba&ref=og-url

http://www.cnbc.com/id/102701178 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=13622 

 http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=13635

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=13636