http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 11, 2015

Mielenosoitus YLE:n trollitehdasta vastaan 13.6
Tule paikalle vastustamaan YLE:n trollitehdasta, jota Nato -kiimainen eliitti käyttää valtiollisen propagandansa välineenä suomen kansan intressejä vastaan. Laskun maksavat suomen kansa, joiden YLE-veroista tämä pelleily rahoitetaan.

Mielenosoitus alkaa la 13.6 klo 16.00 YLE:n päärakennuksen edessä ja mielenilmauksen pääteema on YLE-verosta luopuminen. 

Mielenosoittajat vaativat YLE:n määrärahojen leikkaamista, potkuja ammattitaidottomille toimittajille ja YLE-veron poistamista.

Mielenosoittajat jakavat ohikulkijoille lentolehtisiä, joissa on tietoja YLE:n toimittajien ja johtajien rikostuomioista ja JSN:n langettavista päätöksistä YLE:n levittämien valheiden vuoksi.
Mielenosoittajat kantavat myös kylttejä, joissa on YLE:n toimittajien ja johtajien kuvia ja tietoja heidän rikostuomioistaan ja JSN-päätöksistä.

Mielenosoitukseen osallistuu ryhmä venäläisiä tutkivia toimittajia, jotka tekevät täsmälleen saman kuin YLE:n toimittajat tekivät pietarilaiselle uutistoimistolle: kaikki YLE:n trollitehtaalle menijät ja sieltä tulijat kuvataan työvuorojen päättyessä, heitä haastatellaan ja vaaditaan tarkkaa selvitystä työtehtävien sisällöstä ja palkasta sekä syytä disinformaation levittämiselle. 
 
Tarkoitus on perustaa pysyvä mielenosoitus (telttaleiri) YLE:n trollitehtaan viereiseen pusikkoon ja valvoa sieltä käsin trolitehdasta yötäpäivää. Jos sinulla on asuntovaunu tai asuntoauto, niin nyt sellaiselle olisi suurta tarvetta. Sen sisälle pystytämme 24/7 mediakeskuksen, josta raportoimme tapahtumista suorana. Jottei YLE:n ja HS:n mediapimento pääse niskan päälle, koska selväähän on, että tästä mielenilmauksesta ei tulla julkisessa mediassa mainitsemaan sanallakaan, kuin vain negatiivisesti.

Kaikista mielenosoituksen järjestelyistä tiedotetaan poliisille.

Tule mukaan vaikuttamaan!

Mielenosoituksen facebooksivut: https://www.facebook.com/events/1001861136514888/ 

Lähde: http://mvlehti.net/2015/06/11/mielenosoittajat-aikovat-kuvata-ja-rekisteroida-jokaisen-ylen-tyontekijan/