http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Charlestonin tapaus jatkoa edelliselle psyop operaatiolle


Charlestonissa lavastettu ampumavälikohtaus on jatkoa aiemmalle psyop operaatiolle. Sillä samassa kaupungissa valkoihoisen poliisin kerrottiin ampuneen aseettoman tummaihoisen miehen huhtikuun alussa ja tästä on internetissä videokin olemassa. Video josta näkee selvästikin, että tilanne ei vaikuta kovinkaan aidolta, koska uhri ei näytä saavan oikeasti luodin luotia itseensä.


Tämä "mustan nuoren miehen" ampuminen oli Charlestonin psyop operaation ensimmäinen osa ja toinen osa siitä toteutettiin nyt, kun valkoihoisen oikeistoradikaalin väitettiin ampuneen 9 tummaihoista ihmistä paikallisessa kirkossa. Eliitti pyrkii tällä saamaan USA:n tummaihoisen sekä valkoihoisen väestön sotimaan keskenään. Sen takia mediassakin huudetaan tästä tapauksesta, että kyseessä on nyt viharikos.


Tämä huhtikuussa Charlestonissa sattunut välikohtaus ja siihen liittyvä poliisiradionauha ei myös synkkaa mitenkään ajallisesti tuon netissä olevan ampumisvideon kanssa. Joten siitä jo näkee, että tilanne on näytelty.Nyt tästä Charlestonin tuoreimmasta ampumavälikohtauksesta epäillystä Dylan Roofista ei mediassa ole näytetty kuin vain 1-3 kuvaa, jotka on otettu kirkon ulkopuolella. Siinä vaan on juuri psyop -operaatioille perin tuttu piirre, että itse tapahtumapaikan sisältä ei suostuta luovuttamaan yhtä ainuttakaan turvakameranauhojen kuvaa ja syy on miltei aina sama. Se että siellä rakennuksen sisällä ei tapahdu mitään sellaista, jota mediassa ollaan meille kerrottu ja jos tämä valhe menee tarpeeksi monelle uutisenlukijalle läpi. Niin silloin tämä Pentagonista organisoitu psykologinen operaatio (psyop) on saanut läpi sen ns. poliittisen motiivinsa. Eliitti on nyt maailmalla tuoneet viharikokset julkisiin tuomioistuimiin ja on vain ajan kysymys milloin ruvetaan jo jakelemaan tuomioita ajatusrikoksista. Onhan jo Suomen valtamediassa harjoitettu apartheidmaista poliittista vainoa Natoa vastustavia kohtaan ja leimattu heidät venäjämielisiksi Venäjän trolleiksi.

Jokainen joka vastustaa tämän ns. Illuminatin salaista maailmanhallintoa, eikä kannata heidän fasistista uutta maailmanjärjestystä on eliitin järjestelmän mukaan terroristiksi luokiteltu tapaus. Jos se on oman maan kansalainen, niin USA:ssa heidät on luokiteltu kotimaisiksi terroristeiksi (domestic terrorists).


Mutta mediassa sekä viihdeteollisuudessa terroristit ollaan esitetty vain Allah Achbaria huutavina Islamisti/ISIS -radikaaleina. Koska tämä kaikki kuuluu juoneen mukaan. Ei korruptoituneen median tehtävänä ole kertoa sitä, että kuinka eliitin varjohallitus luokittelee kaikki heidän vastustajansa potentiaalisiksi terroristeiksi.

Eliitti ei missään vaiheessa uskalla paljastaa sitä, että miten paljon he pelkäävät tässä informaatiosodassa kokemaansa tappiota. He kusivat jo jo omiin muroihinsa silloin kun Internet vapautettiin kaupalliseen käyttöön maailmalla. Se kun vapautti tiedonvälityksen ja mahdollisti myös reaaliaikaisen kommunikoinnin. Ajatella että vielä 1969 nämä valopäät suunnittelivat Pittsburghissa suljettujen ovien takana kieltävänsä kaikki kirjastot tulevaisuudessa, ettei kansalaiset missään löytäisi enää niin helposti tietoja käsiinsä.


Kuitenkin kun mennään siihen karuun totuuteen, että siellä finanssieliitin huipulla on enää muutama kourallinen maailman rikkaimpia kihoja, jotka kuvittelevat omistavansa koko maailman. Mutta tosiasiassa tämä koko pelleilynsä on pelkkä illuusio. Kreikka voisi eroamalla nyt EU:sta horjuuttaa näitä talousrosvoja jo huomattavasti. Jos he sen uskaltaisivat tehdä, niin Illuminatin rikolliset tod. turvautuisivat terrori-iskuilla kostoon. Valtaeliitti kun ei tunne mitään muita kiristyskeinoja, kuin uhkailu, kiristys ja lahjonta. Islanti näytti jo sen, että kuinka nämä verenimijät karkoitetaan maasta vankeusrangaistuksien uhalla. EU:n valtiot kuitenkin ovat lähes täysin USA:n hallinnon ja näiden samojen talousrikollisten vahvassa puristuksessa. 

Sotilasliitto Natoa hallinnoidaan myös tätä samaa kautta ja siitä johtuen NATO on alkanut valmistautua suursotaan Venäjän kanssa. Mutta on pakottamassa myös EU -maat mukaan tähän sotilaalliseen konfliktiin. Suomi sekä Ruotsi pakotettiin allekirjoittamaan Naton kanssa isäntämaasopimus sen vuoksi, koska kumpikaan maa ei ole Naton jäsen.