http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 27, 2015

Puolustusministeriö poisti kokonaan Iiskolan haastattelun VerkkouutisistaVerkkouutiset julkaisi eilen artikkelin, jossa viitattiin suomalaisen ex-diplomaatin ja juristin Peter Iiskolan ulkomaalaiselle medialle (Veesti.lv) antamaa haastattelua, koskien mm. Ukrainan kriisiä. 

Verkkouutisten artikkelin  linkkiä ei enää löydy, koska Suomen puolustusministeriö kokkareiden johdolla poisti sen kokonaan.

Googlen haussa se vielä näkyy välimuistiotsikoinnissa ja löytyy sen välimuistista.


Artikkeli kokonaisuudessaan tässä: 

Iiskola kertoi että "jos Euroopan parlamentti ei nopeasti muuta suhtautumistaan Venäjään ja Yhdysvaltoihin. Niin maailma on syksyllä uuden ja kauhean sodan kynnyksellä.

Ukrainan kriisin takana on Iiskolan mukaan USA, joka rahoitti Ukrainan vallankumousta peräti viidellä miljardilla dollarilla. Hänen mukaansa Ukrainan syrjäytetty presidentti Viktor Janukovits pakotettiin allekirjoittamaan sopimus EU:n kanssa, jota pankkiirit vaativat. EU ei ole myöskään demokraattinen instituutio, vaan Ukrainaa johtaa juntta ja EU:n sekä USA:n todellinen tavoite on vallankaappaus tai vallankumous Venäjällä.

Yhdysvalloille on Iiskolan mukaan ollut suuri isku tajuta, että Venäjä on parhaillaan rakentamassa Euraasian Unionia. Vielä aiemmin Venäjällä oli nukkehallitus, jota pyörittivät lukuisat oligarkit. Mutta Vladimir Putin laittoi tälle touhulle lopun.

EU:n laajentumista Iiskola kuvaa ns. Lebensraumin haluamiseksi ja se on viittaus Natsi-Saksaan. Hän kertoo, että suomalaisista 70 prosenttia on Natoa vastaan, mutta presidentti on tässä asiassa hiljaa kuin hiiri. Sen sijaan Suomen hallitus valmistelee sopimusta Naton kanssa piilossa kansalaisilta.

- Näissä maissa on hullua venäjänvastaista propagandaa ja monet valitettavasti uskovat sitä. Mutta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa laulamasta USA:n lauluja. Heidän lauluihinsa ei kuulu mitään muuta kuin sota, Iiskola lisää". 


http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/vesti%20iiskola-37892?fb_action_ids=10153077301073195&fb_action_types=og.comments  

Tämä Verkkouutisten toimittaja Juha-Pekka Tikan kirjoittama artikkeli tosiaan poistettiin Verkkouutisten sivuilta kokonaan ja toimeksianto tuli vielä tarkemmin huhujen mukaan kokoomuksen suunnalta. 

Aiemmin jo tänä vuonna Peter Iiskola joutui korruptoituneen median sensuurin kohteeksi. Mutta tuolloin hänen amerikkalaismedialle antamaa haastattelua lähdettiin muokkaamaan suomen puolustusministeriön vaatimuksesta. Ei siis lähdetty täyteen sensuuriin, kuten nyt tällä kerralla.Voi tähän lopuksi enää kysyä, että onko meillä suomessa enää lehdistönvapautta

Vastaus ei ole. Sillä ilmankos me bloggarit ja muutamat vaihtoehtoisten tiedonvälityksen internet-sivujen ylläpitäjiä, joutuvat ottamaan sen raskaan tiedonvälityksen roolin maailmanpoliittisistakin asioista. 

Kun korruptoitunut valtamedia valehtelee, niin joidenkin on taas keskityttävä totuuteen ja ilmiselvästi tämä maanpetturijohtoinen USA:n kätyrihallitus ei pidä totuudenmukaisesta journalismista ollenkaan. Koska se saa taas nuo valkoisen talon kihot vihaiseksi. 

Mutta tosiaan tämä Iiskolan ja Verkkouutisten tapaus on nyt tätä suomen puolustusministeriön informaatiosodan hybridisotaa parhaimmillaan.

Lähteet: http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/vesti%20iiskola-37892?fb_action_ids=10153077301073195&fb_action_types=og.comments

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/newsweek%20reservilaiskirje-35519