http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 27, 2015

Kolmannen maailmansodan poliittinen agenda on tuhota Euroopan kansallisvaltiotPankkiirieliitin unelmoiman kolmannen maailmansodan poliittinen agenda on tuhota Euroopan kansallisvaltiot kokonaan. Lopun hoitaa Afrikasta sinne suunnattu maahanmuutto.

Äskettäin Veesti.lv haastatteli suomalaista lakimiestä ja Euroopan Neuvostossakin ja YK:ssa diplomaattina toiminutta Peter Iiskolaa,  

minkä vielä Suomalainen Verkkouutiset uutisoi myös.  Mikä on mielestäni uskomaton suoritus Verkkouutisilta tällä nykyisen Suomen läpimädän ja korruptoituneen median kentällä.

Iiskola kertoi että "jos Euroopan parlamentti ei nopeasti muuta suhtautumistaan Venäjään ja Yhdysvaltoihin. Niin maailma on syksyllä uuden ja kauhean sodan kynnyksellä.  

Ukrainan kriisin takana on Iiskolan mukaan USA, joka rahoitti Ukrainan vallankumousta peräti viidellä miljardilla dollarilla. Hänen mukaansa Ukrainan syrjäytetty presidentti Viktor Janukovits pakotettiin allekirjoittamaan sopimus EU:n kanssa, jota pankkiirit vaativat. EU ei ole myöskään demokraattinen instituutio, vaan Ukrainaa johtaa juntta ja EU:n sekä USA:n todellinen tavoite on vallankaappaus tai vallankumous Venäjällä. 

Yhdysvalloille on Iiskolan mukaan ollut suuri isku tajuta, että Venäjä on parhaillaan rakentamassa Euraasian Unionia. Vielä aiemmin Venäjällä oli nukkehallitus, jota pyörittivät lukuisat oligarkit. Mutta Vladimir Putin laittoi tälle touhulle lopun.

EU:n laajentumista Iiskola kuvaa ns. Lebensraumin haluamiseksi ja se on viittaus Natsi-Saksaan. Hän kertoo, että suomalaisista 70 prosenttia on Natoa vastaan, mutta presidentti on tässä asiassa hiljaa kuin hiiri. Sen sijaan Suomen hallitus valmistelee sopimusta Naton kanssa piilossa kansalaisilta.

- Näissä maissa on hullua venäjänvastaista propagandaa ja monet valitettavasti uskovat sitä. Mutta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa laulamasta USA:n lauluja. Heidän lauluihinsa ei kuulu mitään muuta kuin sota, Iiskola lisää".   

Jutun lähde: Verkkouutiset

Lopulta pahimmillaan yli miljardeja ihmishenkiä vaatineen suursodan jälkeen eliitti tulisi perustamaan ns. maailmanhallituksen. Sen tulisi muodostamaan Pohjois-Amerikan Union, Afrikan Union, Euroopan Unionin liittovaltio sekä Aasian Union. 

EU:n liittovaltio veisi lopullisesti kansallisvaltioiden identiteetit kokonaan, mutta globaali maailmanhallinto tultaisiin perustelemaan mm. maailmanrauhalla. Mutta totuus tästä maailmanrauhasta ja ilmaston pelastamisesta jne. Kaikki on pelkkiä tyhjiä lupauksia sekä täysiä valheita. Sillä tämä yksityisten pankkilaitoksien takana häärivä salainen valtaeliitti ei ole koskaan halunnut tähän maailmaan rauhaa. Vaan se on pyrkinyt luomaan jatkuvaa kaaosta ja levottomuuksia eri puolille maailmaa. 

-  Se on riistänyt lukuisat maat perikatoon asti ja orjuuttanut lukuisia kansakuntia

- Itsensä se on nostanut lähes jumalan asemaan älyllisenä talouseliittinä, jota jokaisen tämän planeetan valtion täytyy alamaisesti kumartaa

-  Se on pistänyt alulle I ja II-maailmansodan sekä murhauttanut Venäjän Tsaarit sekä Itävallan prinssin pois vallasta. Järjestänyt lukuisia vallankumouksia aina Ranskaa myöten. 

- Käyttänyt uhkailuja ja USA:n sekä Britannian armeijaa ahneen ja suuruudenhullun imperialisminsa työkaluna

Kuten John F. Kennedy vielä sanoi viimeisimmäksi jääneessään puheessaan vuonna 1962 USA:n televisioverkossa: "Salailu on ikävä sana vapaassa ja avoimessa yhteiskunnassa.

Olemme kansana perinteisesti ja historiallisesti vastustaneet salaisia järjestöjä, salaisia valoja ja salaisia menoja. 

Mutta maailmalla meitä vastustetaan suureellisena ja häikäilemättömänä salaliittona, joka käyttää lähinnä kyseenalaisia keinoja vaikutuspiirinsä laajentamiseen; soluttautumista, ennemmin kuin maihinnousua. Harhauttamista eikä vaaleja. Pakottamista, eikä valinnanvapautta. 

Se on järjestelmä, joka on laittanut suuret määrät ihmisiä ja luonnonvaroja erittäin tehokkaan järjestelmän rakentamiseen, joka yhdistää armeijan, diplomatian, tiedustelun, talouden, tieteen ja politiikan käyttöönsä. 

Sen suunnitelmat piilotetaan, eikä julkisteta. Sen virheet haudataan, eikä otsikoida. Sen seurauksista vaietaan, eikä riemuita. Ei vastattua kysymystä, ei paljastettua salaisuutta. 

Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee. Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä. Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: VAPAA JA ITSENÄINEN".

Tässä JFK:n viimeiseksi jäädyssä puheessaan, hän käytännössä paljastaa Illuminatin valtaeliitin kokonaan ja sai sen vielä tehtyä koko USA:n valtakunnallisessa televisioverkossa. Se ei ollut kuitenkaan se pääasiallisin syy, miksi hänet salamurhattiin keskellä päivää Dallasissa 1962. 

 

John F. Kennedy mm. järkyttyi kuultuaan, että Pentagonin sotilasjohto suunnitteli yhdysvaltalaisen matkustaja-aluksen upottamista ja syyttävänsä siitä Kuubaa. Jotta USA:n armeija saisi hyökättyä Kuubaan. Tämä toteuttamattomaksi jäänyt operaatio tunsi nimen "Operaatio Northwood", josta myöhemmin ollaan saatu salaiseksi luokiteltuja CIA:n dokumentteja.   Operaatio Northwood oli jo siis merkki siitä, että kuinka USA:n hallinto suunnitteli hyökkäävänsä oman maan kansalaisia vastaan. Niin 9/11 terrori-iskut olivat jo käytännössä tällä mallilla toteutettu operaatio. Koska sen toteuttajana eivät suinkaan olleet 19 arabia. Vaan sen toteuttivat mm. CIA:n sekä Mossadin ammattilaiset. World Trade Center kaikenlisäksi räjäytettiin alas, eikä sitä mikään lentokoneen kerosiini polttanut sulaksi. 11. syyskuuta vuonna 2001 suoritetut World Trade Centerin terrori-iskut olivat pankkiirien valtaeliitille kuin märkä päiväuni. Huhuttiin jopa että erään maailman rikkaimman pankkisukuihin kuuluvan sukuhaaran miljardööri herra olisi varta vasten ostanut itselleen luksuskämpän, jotta pystyi seuraamaan tätä murhenäytelmää itse aitiopaikalta.

Aiemmalla kerralla New Yorkin World Trade Center joutui pommi-iskun kohteeksi vuonna 1993. Mutta tuolloin iskussa kuoli vain vajaa 40 ihmistä, joka oli liian vähän siihen, että USA:n kongressi olisi voinut kiristää terrorismilakeja. 

Mutta tässä suhteessa 9/11 terrori-iskut olivat eliitille kuin suuri siunaus. Tästä syystä World Trade Centerin ihmiset ohjeistettiin pysymään kaksoistorneissa. Eikä heitä normiperiaatteiden mukaan evakuoitu ulos sieltä. Siitä syystä, että muuten jos molemmat tornit olisi evakuoitu. Niin tuolloin 9/11 terrori-iskujen uhrimäärä olisi voinut jäädä liian pieneksi. CIA:lla ja FBI:llä oli jo valmiit syntipukit, joita iskuista syytettiin  Ramzi Yousef, Mahmud Abouhalima, Mohammed A. Salameh, Nidal A. Ayyad, Abdul Rahman Yasin, Eyad Ismoil ja Ahmed Ajaj.

Nyt vasta korruptoitunut länsimedia on alkanut kyseenalaistaa enemmän tätä vuonna 2001 tapahtunutta tapausta. Kun mm. uutisoitiin kuinka Saudi-Arabiassa tiedettiin 9/11 terrori-iskuista ennen niiden toteutumista. 

USA:n kongressin kellarissa säilytetään sellaisia asiakirjoja, joista selviää mm. kuinka Saudi-Arabia oli yksi 11. syyskuun 2001 terrori-iskun rahoittajista.

Nyt yhdysvalloissa näitä salaiseksi luokiteltuja asiakirjoja vaaditaan julkisuuteen tiedonvapauslain nojalla ja yksi näistä julkistamisen vaatijoista on senaattori Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä  Rand PaulSenaattori Rand Paul (oik.) keskusteli kongressissa WTC-iskujen uhrien perheiden järjestön puheenjohtajan Terry Stradan kanssa vähän aikaa sitten järjestetyssä tilaisuudessa.

Tapauksen tutkintamateriaali on kuitenkin erittäin arkaluontoinen, koska öljyrikas Saudi-Arabia on Yhdysvaltain merkittävä liittolainen.