http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 09, 2015

John Kerryn huhutaan joutuneen salamurhayrityksen kohteeksiTiedotusvälineet uutisoivat toukokuun viimeinen päivä 31.5, kuinka USA:n ulkoministeri John Kerry olisi loukkaantunut Sveitsissä polkupyöräonnettomuudessa. Hänellä oli Sveitsissä tapaaminen, joka liittyi Iranin ydinohjelman neuvotteluihin. 

Heti seuraavana päivänä 1.6 lähes tunnetuin epäillyttävista disinformaatiosivustoista Sorcha Faal uutisoi Kerryn joutuneen salamurhayrityksen kohteeksi.No oli asia niin tai näin, niin suurimman kysymysmerkin tapaukselle antaa se, että miksi mies sitten lennätettiin Yhdysvaltoihin USA:n armeijan C-17 Globemaster sotilaskoneella. Joka on ns. ilmateitse liikkuva sotilassairaala. Tiedotusvälineet ilmoittivat varapresidentin loukanneen vain lievästi jalkansa polkupyöräonnettomuudessa, niin mihin sitä lentävää sotilassairaalaa tässä vielä tarvittiin ? 

John Kerrystä ei olla näytetty yhtään valokuvaa tuon tapahtuman jälkeen ja samoin koko tapaus on tuon 31.5 uutisoinnin jälkeen vaijetettu kokonaan. Yhdysvalloissa jopa eräs blogisti Mike King yritti jo yhdeksän päivän ajan löytää ulkoministeristä valokuvaa tai videota siinä onnistumatta.
  
Sama bloggaaja oli saanut myös sen selville, että Bostonissa olevassa sairaalassa jossa Kerryn väitetään saavan hoitoa, ei ole nähtävissä minkäänlaisia mittaavia turvatoimia. Eikä sairalan pihalla ole yhdenkään median pakettiautot.

Perjantaina 5.6 uutisoitiin varapresidentin olevan kuitenkin puhelimitse yhteydessä sairaalasta työasioihinsa liittyen. 

Ei tulta ilman savua

Tapaus alkaa saamaan yhä suurempia epäilyjä, kun Huffington Post uutisoi nyt että Kerryn katoamisen jälkeen varaulkoministerin pesti on siirretty Obaman hallinnossa apulaisulkoministerinä työskennellee sotahaukalle Victoria Nulandille


Tämä sotahaukka, joka ehti jo toimia Ukrainassa USA:n suurlähettiläänä ja käytti EU:sta rajua kieltä kahdenkeskisessä puhelinkeskustelussa Ukrainan USA:n suurlähettilään Geoffrey Pyattin kanssa käydyssäpuhelinkeskustelussa. Kun Pyatt sanoi Venäjän pystyvän estämään Maidanin tapahtumat, johon Nuland lisäsi "Vitut EU:sta".

Verkkomediassa epäiltiin, että kuinka Venäjän johtajistoa Sveitsissä tavannut ja Iranin ydinohjelmaan liittyviä neuvotteluja edistänyt John Kerry saattaisi olla jo liian suuri taakka New World Order neokonservatiiveille.