http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 12, 2015

Miltä näyttää kemikaalivana kone läheltä kuvattunaTämä on niitä hyvin harvoja videoita, joilla näkee miltä näyttää kemikaalivana ruiskutuskone läheltä kuvattuna. Kyllä tuosta pitäisi miltei sokean Reetankin nähdä, että tuleeko se kemikaalimyrkky suihkumoottoreista, vai ei.

Jokaisen kansalaisen tulisi suojautua näiltä kemikaalivanojen aiheuttamilta myrkyiltä ja siihen on kaksikin suojakeinoa. 

1.) Hanki nenähuutelukannu apteekista (puhdistaa nenäontelot tehokkaasti... Toimii parhaiten vuorisuolalla).

2.) Hanki suolapiippu apteekista (korjaa hengitysteihin kertyvän kuonan ja toimii vuorisuolalla). 

Ilmakehään kemikaalivana suihkukoneista ruiskutettavat myrkyt sisältävät mm. alumiinia, strontiumia sekä bariumia.  Kemikaalivanat eivät ole lentokoneen polttoaineen tiivistevanoja, vaan ne jäävät taivaalle ja alkavat sieltä tippumaan ilmakehään.

Alumiinia kemikaalivanaseoksiin lisätään sen vuoksi, että se hengitetään ihmisten hengitysteiden kautta ja kulkeutuu sitä kautta aivoihin. Nanopartikkeliseos tekee tämän vieläkin tehokkaammaksi. Alumiini rappeuttaa aivoja ja aiheuttaa mm. alzheimerin tautia.Tästä kuvasta näette mikä ero on tavallisilla aivoilla (vasen) ja alzheimerin tautia potevilla aivoilla (oikealla puolella).Mikä saa sitten mm. Rockefeller Foundationin rahoittamaan näitä ilmastonmyrkytys lentoja useilla miljardeilla joka vuosi ? 

Aivojen rappeuttaminen mm. alumiinilla kuuluu osaksi laajaa maailmanlaajuista depopulaatio hanketta.

a.) Se saa tehtyä ihmisistä entistäkin passiivisempia

b.) CIA, FBI, Nato, Mossad sekä lukuisat muut tiedustelupalvelut ja valtamedia salailee kemikaalivanoja edelleen. Miksiköhän ? Käytä nyt aivojasi, vai onko niihin tullut jo liikaa alumiinia.

c.) Kemikaalivanoista puhuvat leimataan edelleen vainoharhaisiksi foliohatuiksi ja Wikipediankin mukaan kemikaalivanat ovat edelleen vain pelkkä salaliittoteoria. On uskomatonta miten tällainen aihe pystytään pitämään massoilta salassa, vaikka todisteet koko ilmiöstä on olemassa suoraan netissä. 

Mutta kuten CIA on tehnyt kautta aikojen, se on pyrkinyt ylläpitämään ns. toisinajattelijoiden vainoavaa ilmapiiriä yllä. Oli sitten aiheena ufot, kemikaalivanat, Kennedyn salamurha, keskuspankin toiminta jne. Pistetään toistuvasti valtamedian korruptoituneet toimittajat hyökkäämään poliittisten toisinajattelijoiden kimppuun ja leimataan kaikki Naton vastustajat mm. Venäjän trolleiksi. Kun sitten mitä heikompi ihminen henkisesti, niin moraalittomat pelkurit eivät halua leimautua edes salaliittoteoreetikoksi. Kuten propagandan alkuperäisimpänä tarkoituksena ei ole tarkoitus auttaa kriittistä ajattelijaa lainkaan, vaan antaa moraalittomille pelkureille tekosyy olla ajattelematta lainkaan.

Älkää antako kemikaalivanojen myrkyttää terveyttänne, vaan taistelkaa vastaan ja levittäkää tietoa kemikaalivanoista. Sillä vielä jonain päivänä tämä koko kemikaalivana aihe tuodaan julki, kuten Edward Snowden puhalsi NSA:n netti ja teleurkinnan julkisuuteen 2013 kesällä. Mutta kuitenkin syy miksi kemikaalivana aihetta salataan ankarasti, johtuu siitä kun kyseessä on Naton, CIA:n sekä armeijan ylläpitämä maailman depopulaatio monopoli.

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=mcZaJEMsSwM