http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 12, 2016

Turkki laillistaa seksin alaikäisten kanssa (12 vuotiaiden)Turkin hallitus päätti muuttaa maansa suojaikärajaa ja sallia lapsiin sekaantumisen kun uusi lapsiinsekaantumisen salliva lakimuutos tulee voimaan 13. tammikuuta 2017 alkaen. 

Laki meni läpi äänin 7-6 tuomioistuimessa ja lapsiin sekaantumislakimuutoksen perusteluiksi kerrottiin se, että 12-vuotias lapsi tietää mitä seksuaalinen kanssakäyminen on. 

Vielä tällä hetkellä Turkin suojaikäraja on 15-vuotta, mutta tuleva lakimuutos sallii seksin 12-vuotiaiden kanssa.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on ohjaillut Turkkiin jo useita vuosia islamilaiseen suuntaan, koska turkin väestöstä valtaosa on muslimeja. Turkissa jopa 3,5 miljoonaa tyttölasta elää avioliitossa muslimimiesten kanssa.


Mikä vaikutus lapsiseksin laillistamisella on Turkin EU haaveisiin ?

Turkki käy EU:n kanssa neuvotteluja jo mahdollisesta EU-jäsenyydestä, mutta muut EU-maat vaativat turkilta muutoksia mm. heidän maansa ihmisoikeuksiin ja demokratian parantamiseen. Mutta Turkki näyttääkin menevän täysin päinvastaiseen suuntaan. 

Presidentti Erdogan haluaisi itselleen diktaattorin oikeudet ja varsinkin tämä lapsiinsekaantumisen lakiuudistus ei paranna tippaakaan turkin kansainvälistä mainetta maailmalla, vaan antaa pikemminkin turkin hallinnosta pedofiilimaisen kuvan. 

Mutta tietäen vielä se, että globalistien eliitti on aina koostunut pedofiileistä, joita löytyy myös suomenkin hallinnon virkamiehistä asti. Silti näistä lapsiseksi-ringeistä ei vaan oikein lehdissä siinä suhteessa kirjoiteta, että ne yhdistettäisiin suomen hallinnon virkamiehiin ja poliittiseen eliittiin asti. Sillä tämä yliopiston lehtori, joka tuomittiin tänä vuonna alaikäisen tytön parittamisesta välitti lapsiinsekaantumispalveluja myös suomen hallinnon virkamiehille. Ne kun ovat olleet suomen hallinnon korkeiden virkamiesten sekä poliittisen liike-elämän eliitin päivittäisiä luontaisetuja.

Suomessa kun toimii kokonaisia rikkaita pedofiilisukuja, joiden pedofiilejä nämä rikkaiden sukujen edustajat vielä suojelevat. Eräskin lapsiinsekaantuja toimi suomen suurimman ja tunnetuimman sanomalehden johdossa miljardööri-mediakeisarina. Hänellä oli tapana vielä huumata lapsia ennen seksuaalista hyväksikäyttöä.Lähteet: http://www.nykysuomi.fi/index.php/2016/08/12/turkki-laillisti-seksin-lasten-kanssa/

http://mvlehti.net/2016/08/07/turkki-laillistaa-seksin-alaikaisten-kanssa-13-1-2017-alkaen/