http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 23, 2016

Ruotsalainen lakimies väittää Jihadin alkavan Euroopassa syyskuussa 2016


Ruotsalainen lakimies Henning Witte väittää tietävänsä sisäpiirin tietoja siitä, että Jihadin olisi tarkoitus alkaa Euroopassa syyskuussa 2016.


Witte kertoo kuulleensa asiasta viime vuoden marraskuun lopulla, kun hän yöpyi hyvän ystävänsä luona Hampurissa.


Tiedo oli peräisin Saksan tiedustelupalvelulta, jonka Witten tuttava oli kuullut Saksan turvallisuuspalvelun kontaktiensa kautta.


Mutta tieto oli niin salainen, ettei sitä saanut kertoa eteenpäin ja tästä johtuen Witten Saksassa asuva ystävä onkin tämän vuoksi nyt katkaissut kaikki kontaktit häneen.
ISIS hyökkäys Eurooppaan siirretty Huhtikuulta Syyskuulle


Saksalaisten tietolähteiden mukaan ISIS hyökkäyksen oli määrä alkaa Euroopassa jo 2016 huhtikuussa, mutta suunnitelma siirrettiinkin nyt syyskuulle.


Witte uskoo, että eräs turkkilainen rahtilaiva "Whiskey Trio", joka jäi kiinni Warbergissa mukanaan 13 laivakontillista aseita, oli menossa Eurooppaan solutetulle ISIS-armeijalle.


Italian tiedotusvälineet ovat lisäksi kertoneet, että kuinka Bosniasta ISIS on ostanut maata harjoitusleirejä varten Saudien ja Arabiemiraattien rahoilla.


6. helmikuuta 2016 Saksan poliisi pidätti useita ISIS terroristeja useissa Saksan osavaltioissa, joista media Ruotsissakaan ei kertonut mitään näistä salaisista pidätysoperaatioista.


7. helmikuuta 2016 taas Ruotsissa Västervikin lähistöltä löytyi aseita sekä räjähteitä, mikä saattoi olla ISIS:n armeijan asekätkö.


Helmikuuta 2016 Saksan poliisiviranomaiset Nordhein-Westgalenin osavaltiossa huomasivat, että kuinka Saksaan oli noussut uusi Osmanen Germanian niminen moottoripyöräjengi. Kerho oli perustettu huhtikuussa 2015 ja on nyt levinnyt koko Saksaan.


Ruotsin armeijan päällikkö on jo varoittanut, että Ruotsi on sodassa parin vuoden kuluessa ja hänellä on tämän johdosta varmasti oltava vielä sisäpiirin tietoa.


1. maaliskuuta 2016 saksalaiset viranomaiset kertoivat, että ISIS-taistelijoita oli solutettu Saksaan ja heidän olisi tarkoitus tehdä useita samanaikaisia hyökkäyksiä.


Witte kertoo vielä, että hänen kontaktinsa ovat saaneet tiedon, että ISIS on jo saanut Ruotsin maaperälle armeijansa, ja poliisi tietää jo siitä, mutta sitä on kielletty raportoimasta tästä asiasta. Mutta aivan sama tilanne on myös Saksassa.
Saksan viranomaiset neuvoivat kansalaisiaan hamstraamaan elintarvikkeita 10 päiväksi


Nyt uusin käänne tämän syyskuun kansanmurhan valmistelussa Saksa kehoittaa nyt kansalaisiaan hamstraamaan elintarvikkeita 10 päiväksi.


Paikallise viranomaiset perustelevat tätä sillä, että maa voisi lähiaikoina joutua jonkin aseellisen hyökkäyksen kohteeksi.


Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung -lehti viittasi tiedossa asiakirjaan, jonka saksan hallinto aikoo käsitellä tulevana keskiviikkona, eli huomenna.


Tässä dokumentissa todetaan, että aseellinen hyökkäys Saksaa kohtaan on epätodennäköinen, mutta varotoimena ihmisten tulisi nyt varautua asiaankuuluvasti kehitykseen, joka vaarantaa olemassaoloamme.


Saksan sisäministeriö on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa ennen keskiviikkona järjestettävää tiedotustilaisuutta.
Suomen sisäministeriö lähetti vuosi sitten kaikille Suomen hautaustoimistoille salaisen kyselyn


Jos nyt saksassa hallinto valmistelee jo tulevaa kansanmurhaa, josta tuon maan sisäministeriö on jo tietoinen.  Niin myös Suomessa ISIS kansanmurhasta on ollut tietoinen suomenkin sisäministeriö, koska se lähetti 2015 vuoden lopussa salaisen kyselyn kaikkiin suomen hautaustoimistoihin. Jossa se tiedusteli, että paljonko näistä suomen kaikista ruumishuoneilta löytyy tilaa ja kuinka paljon hautaustoimistoilla on toimittaa arkkuja.

Kuulin tämän tiedon erään tuttavan kautta, jonka tuttava työskentelee hautaustoimistossa. Joten tässä ei ole kysymys mistään keksitystä huhusta.Näin ollen jos suomen sisäministeriö on jo tietoinen tästä suunnitellusta kansanmurhasta suomen siviiliväestöä vastaan, niin se on silloin itse mukana sen valmistelussa ja tällainen toiminta on jo äärimmäisen maanpetoksellista toimintaa tämän maan sisäministeriön johdolta.


Suomen sisäministeriöstä pitäisikin tämän vuoksi järjestää poliisitutkinta, että syyllistyikö se tuolla salaisella kyselyllä 2015 vuoden lopulla suomalaista väestöä suunnitellun kansanmurhan valmisteluun.

Viime vuoden puolella suomeen kun tuli jo näitä lukuisia lähi-idän sotarikollisia, jotka ovat nyt aktivoitumassa suomessa. 


He kuuluvat tähän George Soroksen säätiöiden ja Rothschildien pankkien rahoilla Eurooppaan solutettuihin terroristeihin. 


Heidän suunnitelmanaan on juurikin saada aikaan täysi kaaos ja kansanmurhat Euroopassa, josta sitten EU-maihin on luvassa heti ensimmäisenä poikkeustila suuressa sarjassa.


Tämän sitten toivotaan johtavan siihen, että jokainen EU-maa lähettää armeijansa lopulta ulkomaille sotimaan, kuten suomen puolustusministeriö jo tällaista aloitetta valmisteli jo vuosi sitten.

ISIS on globalisti-eliitin yksityisarmeija ja kansallinen pelote


ISIS on tässä globalisti-eliitin terrorismihankkeessa kansallinen pelote sekä näiden pankkiiri-rikollisten yksityisarmeija.


Suomessa on tällä hetkellä heittää taistelukentälle 25 000 sotilaan reservi ja pahimmassa tapauksessa he joutuvat käymään suomessa vielä sissisotaa näiden ISIS-taistelijoiden kanssa.                                Kuvassa bulgarialainen ennustajaeukko Baba Vanga

Jo yli 20 vuotta sitten kuollut Bulgarialainen ennustajaeukko Baba Vanga ennusti, että Euroopassa syntyy suuri muslimien aloittama sota vuonna 2016.


Vuonna 1989 hän ennusti New Yorkin 9/11 terrori-iskut 12 vuotta aiemmin kuin ne tapahtuivat.
ISIS:n rahoittajat saatava oikeuden eteen ja kaltereiden taakse


Kaiken tämän ISIS:llä pelottelun takana vaikuttaa George Sorosin kaltaiset likaiset pelurit, joiden rahoilla tätä ISIS:stä mm. rahoitetaan.

Jos maailmassa pelaisi oikeusjärjestelmä tasapuolisesti, niin Soros,
Rockefellerien suku, Rothschildien suku, Hillary Clinton, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Goldman Sachsin johto, Vatikaanin johto, CFR, Trilateraalinen Komissio, Rooman Klubi, Bilderberg-kerhon ohjauskomitea ja nämä monet muut neokonservatiivien rikolliset istuisivat Haagin oikeudenkäyntien jälkeen lukemassa tiilenpäitä elinkautisilla vankeustuomioilla. 


Mutta oikeus ei toteudu, koska nämä rikollissuvut ovat hommanneet kaikille heidän pelureilleen salaiset syytesuojat. Joten he uskovat näin olevansa täysin kaikkien lakien yläpuolella.

Eliitti näkee monokulttuurin uhaksi uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle 


Tämä globalistien eliitti on aina nähnyt yhtenäisen monokulttuurin hyvin suureksi uhaksi heidän ajamalle uuden maailmanjärjestyksen kehitykselle. Koska yhtenäinen Suomi, jossa jokainen suomalainen olisi samanarvoinen ei käy yhteen tähän uuden maailmanjärjestyksen muottiin.

Sen takia nämä Euroopan kansallisidentiteetit tuhoava eliitti käyttää juuri monikulttuurisuutta aseenaan, tuhotakseen sillä nämä uutta maailmanjärjestystä uhkaavat kansallisidentiteetit pois, ja se toteutetaan muslimien invaasiolla Eurooppaan.

Varsinkin kiihkomuslimit eivät kunnioita Eurooppalaista kulttuuria ja tuovat mukanaan islamilaisen kulttuurin, jossa kantaväestö pakotetaan alistumaan islamille. 


Juuri menneenä viikonloppuna Helsinkiläinen järjestö nimeltä Helsingin Muslimit ry kutsui ihmisiä Kampissa alistumaan suomalaisia Allahille.  


Mutta sen sijaan vieläkään emme näe sellaisia kansalaisjärjestöjä, jotka pystyttäisivät kojujaan ja telttojaan Helsingin keskustaan ja vaatisivat suomalaisia alistumaan uudelle maailmanjärjestykselle.


Uusi maailmanjärjestys kun on juuri tätä, että eliitti rahoittaa kansallisidentiteetin heikentävää ainesta (muslimeja), jotta se voisi tuhota uutta maailmanjärjestystä uhkaavat aatteet (kansallismielisyyden) pois.


Islamisaatiolla tuhotaan nyt pois suomalaista kansallisidentiteettiä ja esim. fasistinen media Helsingin-Sanomat kirjoittaa jatkuvasti vain islamisaation puolesta.
Suomalaisuus on uhka uuden maailmanjärjestyksen monikulttuuriselle kehitykselle.


Tässä maailmanlaajuisessa taistelussa kansallisidentiteettejä vastaan eliitti kokee kaikki kansallisuudet heidän monikulttuurisen kehityksen uhaksi.


Suomalaisuus koetaan uhaksi Suomessa, Ruotsalainen kulttuuri Ruotsissa jne.

Niin tämän vuoksi nämä kansallisidentiteetit tuhotaan nyt monikulttuurisuuden avulla.


1918 vuoden sisällissodan aikoina Suomi oli kovassa paikassa, kun tuolloin suomenruotsalainen eliitti yritti estää kaikin voimin suomen itsenäistymisen. Mutta 5,3 % vähemmistö ei tässä maassa voinut toimia itse armeijana, joten tämän vuoksi nämä rikkaat fasistisuvut hommasivat Saksasta itselleen oman yksityisarmeijan. Jonka avulla yrittivät estää Suomen itsenäisyyden, mutta epäonnistuivat lopulta, koska Saksa hävisi sitten lopulta I-maailmansodan.


Mutta tänään tuo tilanne ei ole muuttunut noista 1918 ajoista paljonkaan, koska tämä rikas eliitti suomessa, joka on pääosin suomenruotsalaista ainesta. Niin he eivät edelleenkään haluaisi, että Suomi saisi itsenäisyytensä takaisin.


Nämä samat fasistisuvut yrittävät tällä hetkellä kaikin keinoin saada Suomen kohti EU:n fasistista liittovaltiota, johon tod. EU-maat on tarkoitus ajaa juuri tämän pankkiirien rahoittaman Jihadin avulla.


He valmistelevat Eurooppalaista kansanmurhaa ja nämä muutamat suomalaiset fasistisuvut vielä rahoittavat myös suomeen sijoitettuja ISIS taistelijoita.


Nämä fasistisuvut kyllä tietävät sen, ettei suomen reserviläiset suostu tappamaan suomen kansalaisia, joten siksi he joutuivat hommaamaan tällä kertaa nämä murhaajat lähi-idästä asti tänne.Tunne vihollisesi (know your enemy)

Jokainen kerta kun nämä eliitin roistot rahoittavat uusia terrori-iskuja ja joukkomurhia Euroopassa, niin  näiden joukkomurhien tilaajat haluavat että maidemme presidentit kertovat meillä olevan yhteisen vihollisen, joka on ISIS.

Presidentti Niinistökin on laitettu jokaisen Eurooppalaisten joukkomurhan jälkeen toistelemaan näitä sanoja. Mutta yhdelläkään Eurooppalaisella johtajalla ei ole uskallusta kertoa, että keitä nämä todelliset viholliset ovat.

- Lord Jacob De Rothschild 

- Nathaniel Rothschild
- Baron John de Rothschild 
- Sir Evelyn de Rothschild 
- David Rockefeller 
- Nathan Warburg 
- Henry Kissinger 
- George Soros
- Paul Volcker 
- Larry Summers 
- Lloyd Blankfein 
- Ben Shalom

Tässä pieni lista näistä rikollisista ja kansallisten joukkomurhien tilaajista sekä rahoittajista. He eivät ole ISIS jihadisteja tai taistelijoita, vaan he ovat joukko murhanhimoisia psykopaatteja, jotka yrittävät tehdä kaikkensa säilyttääkseen tuon heidän salaisuuteensa perustuvan maailmanvaltansa.


Näitä rikollisia ei sen vuoksi saada kiinni, koska he ovat hommanneet itselleen syytesuojat. Mutta lisäksi tätä heidän mahtisuunnitelmaansa tukevat myös kaikki maailman suurimmat sanomalehdet sekä media, jotka nämä samat roistot omistavat kaikki.


Mutta internettiä he eivät pysty hallitsemaan ja siellä näistä lieroista pystyy kirjoittamaan, jos vain on kärryillä maailman todellisesta jamasta.

Myös juuri tästä syystä he ovat todella peloissaan siitä, kuinka maailman tietty väestö on nyt heräämässä tästä unesta ja alkavat herättämään muita. 

On aktivoitu liikkeelle suuri taistelu ihmiskunnan vapaudesta vastaan tyrannia. Mutta kaikista vaarallisinta on se, että nämä vielä unessa olevat ihmiset kannattavat tuota tyranniaa. Koska heidän epätietoisuutensa sekä tyhmyys mahdollistavat sen, että tämä pankkien pieni rikollissyndikaatti pitää tätä maailmaa vieläkin verisellä kämmenellään.

Euroopan valtiot eivät tällä hetkellä ole vaarassa ISIS:n takia, vaan ne ovat vaarassa näiden maailman rikkaimpien sukujen suunnittelemien ja tilaamien Eurooppalaisen kansanmurhan takia.

Täytyy ymmärtää, että kaikki tämä Euroopan maiden kansallisuudet ja väestö edustavat heille kuin rikkaruohoa, joka täytyy kitkeä keinolla millä hyvänsä pois.

Euroopan valkoinen väestö on lisäksi heidän mukaan liian älykästä, miksi sitä täytyy tyhmentää rotujen sekoittamisella. EU:n kummisedäksi luonnehdittu kreivi Richard Coudenhove-Kalergi suunnitteli jo vuonna 1923, kuinka Euroopan väestö täytyisi tyhmentää sekoittamalla se yhteen mm. mustien kanssa.


 
Lähteet: http://mvlehti.net/2016/06/29/henning-witte-kertoo-jihadin-alkavan-syyskuussa-2016/

http://www.talouselama.fi/uutiset/saksalta-neuvo-kansalaisille-kannattaa-hamstrata-ruokaa-10-paivaksi-6575729 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3350753/Did-blind-Bulgarian-clairvoyant-predict-rise-ISIS-Nostradamus-Balkans-died-20-years-ago-said-great-Muslim-war-2016.html 

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1439262789230 

http://mvlehti.net/2016/08/22/helsingin-muslimit-ry-kutsui-kampissa-suomea-alistumaan-allahille/ 

http://mvlehti.net/2015/08/26/lukija-eun-isa-kreivi-richard-coudenhove-kalergi/