http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 15, 2016

Suomen julkisen sektorin todellinen velkamäärä on salattu viimeiset 3 vuotta


Suomen julkisen sektorin velka oli vuonna 2014 jo yli 110,2 miljardia euroa, joka on todella hälyttävät lukemat valtion velkana. 

Vuonna 2013 julkisen sektorin velkanousi oli noussut jo 105 miljardiin euroon, joten se kasvoi vuodessa vuoteen 2014 mennessä peräti 7 miljardia euroa lisää.

Kuitenkin viimeisen kolmen vuoden sisällä vuosina 2015 ja 2016 julkinen keskustelu kuitenkin loppui täysin Suomen julkisen sektorin velasta, kun siitä ei enää edes Taloussanomat saanut kirjoittaa. 

Onko Suomen valtion julkisen sektorin velka pääsyt kasvamaan jo yli 10 miljardilla eurolla vuosi ja se voisi nyt olla jo yli 135 miljardia euroa. Joten tämän ruman kasvulukeman johdosta valtioneuvosto onkin salaisesti päättänyt, ettei enää yksikään Suomen media saa tästä julkisen sektorin velasta kirjoittaa. 

Siitä kyllä saa Tilastokeskus väärentää omat lukemansa ja tämä velkakello.fi sivusto näyttää puutaheinää. Elinkeinon keskusliitto (EK) on myös peitellyt julkisen sektorin velan eurolukemia ja puhui enää vain prosenteista.

Mutta mediassa julkisen sektorin velasta ei olla enää puhuttu julkisessa keskustelussa näillä eurolukemilla vuoden 2014 jälkeen.

Vuonna 2013 Suomen Pankin ekonomisti Juhana Hukkinen ja  Turun yliopiston professori Matti Virén kirjoittivat kuinka julkisen sektorin velka on myrkkyä talouskasvulle.   2015 vuoden aikana räjähdysmäisesti lisääntyneet pakolaismenot saattavat olla pääsyy julkisen sektorin velan piilottelulle

Vuonna 2015 vuoden lopussa Suomeen päästettiin tunkeutumaan yli 30 000 maahantulijaa, joista suurin osa oli tullut sodan runtelemilta alueilta. Mutta hieman outoa tässä pakolaistulvassa oli se, että suurin osa maahanpyrkijöistä sekä tulijoista oli aikuisennäköisiä nuoria miehiä, joista melkein jokainen valehteli maahanmuuttovirastolle olevansa alle 16 vuotias.


Jo vuonna 2012 Turun Sanomat kertoi, kuinka Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista yli puolet olivat valehdelleet todellisen ikänsä
MV-lehtisai aika nopeasti selville, että heidän joukossaan oli lukuisia mm.Irakin sotarikollisia, joista oli Irakissa etsintäkuulutuksia. 

Näistä sotarikollisista on useita etsintäkuulutuksia mm. Irakin valtion toimesta: http://uutismaailma.com/wp-content/uploads/2015/10/EU-Miliisi-Watch-EU_MilitiaWatch.pdf


Moni heistä istui vielä sotarikoksista tuomioita kotimaassaan, mutta kuka heidät sieltä vankilasta sitten vapautti. 
Hän oli mm. suursijoittaja George Soros, joka organisoi tämän sotarikollisten ISIS taistelijoiden pakolaisvirran Eurooppaan. 


Suomen valtionvelkaa ei tarvitse maksaa euroina takaisin

Nyt juuri äsken Suomen valtionkonttorin rahoitusvirkailija, taloustieteen Nobel-voittaja sekä maailmanpolitiikan professori julistavat, kuinka tätä Suomen valtionvelkaa ei tarvitse maksaa lainkaan takaisin. 

Tässä kohtaa moni vähempiälyinen uutisenlukija luulee, että Suomen valtio pääsee tuosta velallisen asemasta eroon tuossa samalla, mutta kun näin ei kuitenkaan ole. 

Kun lainattaessa IMF:n tai EKP:n kaltaisilta yksittäisiltä pankeilta, niin niihin kuuluvat aina velallisen lainaehdot ja tässä Suomen valtionkin velkaantumisessa jos velkamiljardit ovat tarpeeksi suuret, niin jossain kohtaa velallinen joutuu tekemään uudet velkomissäännöt ja esim. Kreikan valtion kohdalla näimme, että mihin se voi pahimmillaan johtaa. 

Se johtaa lopulta siihen, että pahoin velkaantunut valtio joutuu myymään mm. valtionyhtiönsä pilkkahintaan ahneille ja monikansallisille yhtiöille. Näin on tapahtunut Suomessa jo kaiken aikaa viime vuosina ja kaikki merkit ovat jo ilmassa, että tämä entinen hyvinvointivaltio on tarkoitus tuhota kokonaan, mikä onkin näiden eräiden pankkiirien tavoite.