http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 12, 2016

Suomen hallitus haluaa kieltää aurinkopaneelien käytön


Helsingin kaupungin johto on tuohtunut suomen hallituksen aikeista muuttaa aurinkopaneelien käyttö luvanvaraiseksi.

Nyt jos kuka tahansa helsinkiläinen haluaa jatkossa ostaa itselleen aurinkopaneeleja ja ottaa niistä itselleen ilmaista energiaa, niin siitä täytyy jatkossa tehdä lupa-anomus kaupungille. Minkä ihmeen takia.


Mikä älynväläys tämä oikein on ?

Aurinkopaneelista tuleva energia kun on ilmaista ja sitä ei voi mikään Fortum Oy tai Caruna Oy laskuttaa, niin  sen sijaan näillä sähkö ja energiayhtiöillä on muut likaisemmat konstit, joilla he pyrkivät säilyttämään ylihinnoitetun sähkömonopolinsa täällä.

Sen sijaan että Fortum Oy tai Caruna Oy:n yhtiöt julistaisivat julkisen mandaatin, että aurinkopaneelien käyttö on kiellettävä heidän vaatimuksestaan. Niin nämä monikansalliset sähköyhtiöt ovat soluttaneet Suomen hallinnon sisälle omia lobbareitaan, jotka vaikuttavat HYVÄ VELI- verkoston kautta. 

Tämän vuoksi mm. Vihreistä on tullut jo Helsinginkin kaupunginhallituksessa Kokoomuksen puisto-osasto. Vihreät mm. vastustivat ilmaista joukkoliikennettä, joka todistaa suoraan tämän miten lähellä he ovat jo Kokoomusta, joka haluaa yksityistää kaiken ja tehdä rikkaalle eliitille paremmat edut sekä syöstä köyhät syvemmälle kurjuuteen.
 

Aurinkopaneelit ovat uhka monikansallisille sähköyhtiöille

Nämä ahneet ja häikäilemättömät monikansalliset sähköyhtiöt ovat siinä suhteessä todella röyhkeitä sekä epärehellisiä, etteivät he uskalla tulla itse julkisuuteen ja kertoa siitä pelostaan, miten paljon he pelkäävät tätä ilmaista aurinkovoimaa.

Sen sijaan nämä pelkurit laittavat lobbarinsa ja kätyrinsä asialle ja lahjovat nyt suomen hallinnon kieltämään aurinkoenergian käytön, mikä on todella raukkamaista. 


Lisäksi tämä on erittäin törkeää miten suomen hallitus ei edes perustele tätä lakimuutosta muuttaa aurinkopaneelien käyttöä luvanvaraiseksi. Siihen oikeat perustelut kun olisivat, että sähköyhtiöiden ylihinnoittelun monopoli on turvattava näillä keinoilla.


Jos tämä hallituksen kaavailema mielipuolinen ja fasistinen lakimuutos tulee voimaan, niin se asettaa näille aurinkopaneeleita valmistaville yrityksille varmoja liiketappioita. Tämä eräskin suomalainen yritys valmistaa jo kattolevyjä, joissa on aurinkopaneelit valmiina. Tämän yrityksen käyttämissä ohutkalvo paneelien hyötysuhde on 16,5 prosenttia. 
 
Lähde: http://yle.fi/uutiset/jatkossa_aurinkopaneeli_pihalle_vain_luvan_kera__ei_ole_loppuun_asti_harkittu/9081631