http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 28, 2016

Assangea edustanut asianajaja työnnettiin junakiskoille kuolemaan


Wikileaksin perustaja Julian Assangea oikeudessa edustanut asianajaja John Jones (kuvassa) kuoli äskettäin Englannissa, kun hänet työnnettiin junakiskoille West Hampsteadissa.

Paikallisen poliisin mukaan ei ole epäillystä, että Jonesin kuolemaan liittyisi rikosta, vaikka Jones työnnettiin junaraiteille kuolemaan. Niin todennäköisesti tapaus tullaan jälkeenpäin vielä lavastamaan ehkä itsemurhaksi, tai onnettomuudeksi. 

Jones oli kuollessaan 48-vuotias ja oli kahden lapsen isä. Wikileaks ehti jo ampua alas nämä mediassa esitetyt huhut siitä, että Jonesin kuolema olisi ollut itsemurha.

Julian Assange on nyt viettänyt Ecuadorin suurlähetystössä jo useita vuosia, kun hän pakeni vuonna 2012 Englannin viranomaisia ja pelkäsi, että hänet luovutettaisiin vangittavaksi Yhdysvaltoihin.

Hänen asianajajansa murha kertoo siitä, että kun Assangen kimppuun ei päästä hyökkäämään, niin sitten isketään hänen ympärillään oleviin tärkeimpiin kontakteihin.Miksi suomen media vaikenee Assangen asianajajan kuolintapauksesta ? 

Vaikka tästä henkirikoksesta on ehtinyt kulua vasta 4 päivää, niin edelleenkään yksikään suomen tiedotusväline ei ole siitä kertonut sanallakaan mitään ulos. 

Mutta myös nämä ulkomaalaiset suuret mediakorporaatiot vaikenevat tästä tapauksesta myös The Sun -lehteä lukuunottamatta. Eli tässä tapauksessa on jotain niin salaista, ettei siitä saa kertoa näissä suurissa lehdissä mitään.Lähteet: http://www.dailykos.com/story/2016/8/15/1560613/-Renowned-lawyer-who-represented-Julian-Assange-died-after-being-struck-by-train-in-West-Hampstead 

https://twitter.com/wikileaks/status/767417393165533184