http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 19, 2016

Käräjäoikeus päätti - Eliitti ei saa sulkea MV-lehteä


Eliitin virkamiesrikolliset saivat eilen pahemman kerran takkiinsa, kun Suomen käräjäoikeus päätti, että MV-lehti saa jatkaa toimintaansa.

Eliitti oli tietenkin laittanut poliisin asialle, jotta olisivat saaneet haluamansa. Eli suljettua MV-lehden rikollisin keinoin. Mutta eivät he siinä kuitenkaan onnistuneet.


Ehkä kuitenkin naurettavinta tässä MV-lehteä vastaan olevassa vainoamisessa on se, että nämä kyseiset fasistit jotka vaativat sen sulkemista, eivät uskalla lähteä omalla nimellään tekemään siitä oikeusjuttua, vaan laittavat sittenkin poliisin asialle.

Poliisihan on aina ollut näiden virkamiesrikollisten fasistien käskyläinen ja koira, jota isäntä käskee määräyksillään.

Mutta käräjäoikeuden päätös kertoo sen, että Suomessa on vielä toistaiseksi vapaa sana, joka koskee myös internettiä. Mutta nämä eräät fasistit haluaisivat lakkauttaa sen sananvapauden kokonaan, koska eivät hyväksy sitä, että Suomen kansa herää näiden nettijulkaisujen avulla tästä pitkästä unesta.

Ehkä suurin asia johon MV-lehti on syyllistynyt, on se saanut kymmenien tuhansien ihmisten silmät auki ja heräämään kollektiivisen tietoisuuden unesta. Jolloin jokainen herännyt ihminen on oppinut ajattelemaan itse, eikä enää ole tämän virkamiesrikollisen eliitin media-propagandan ohjailtavissa. 

Joten onko tällainen sitten rikos, josta pitäisi antaa jopa vankeustuomio ? 

Vaikka MV-lehti saakin jatkaa toimintaansa ja virkamiesrikolliset saivat takkiinsa tässä ensimmäisessä erässä 1-0, niin silti nämä rikolliset jatkavat edelleen esitutkintaa MV-lehdestä. 

He vieläpä yrittivät julistaa tuon käräjäoikeuden käsittelyn salaisena, mutta MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin ei suostunut salaamaan tuota päätöstä. Juuri tämä salaamis-intoilu kuvastaa hyvin näiden virkamiesrikollisten fasistien tilaa tässä epätoivoisessa taistelussaan internetin-sananvapautta vastaan.

He kun eivät kestä sitä tiedon valoa ja totuuden ääntä, joka pääsee edelleen internetissä valloilleen. Joten sen vuoksi he yrittävät epätoivoisena tukita kaiken tuon totuuden, joka pääsee vapaasti läpi internetissä. Tästä tässä on syvemmin kysymys.


Lähde: http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/mv-lehti-saa-jatkaa-karajaoikeus-hylkasi-vaatimuksen-jakelun-keskeyttamisesta/6035934