http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 20, 2016

Ruotsalainen vaihtoehtomediajulkaisu Nya Tideriltä evättiin pääsy Göteborgin kirjamessuille


Ruotsissa toimiva vaihtoehtomediajulkaisu Nya Tider-lehti sai kuulla, ettei sillä ole asiaa Göteborgin kirjamessuille.

Tämä on siis selvä signaali Ruotsista, että myös siellä väärinajattelijoita vainotaan ja syrjitään täysin avoimesti valtiovallan toimesta.

Ruotsalainen Nya Tider-lehti on aidosti riippumaton julkaisu, joka julkaisee paperilehteä Ruotsissa. 

Lehden sisältöön kun ei pystytä vaikuttamaan samojen korruptoituneiden toimijoiden kautta, kuten normaalin valtamedian. Niin tästä syystä tämänlaiset mediat katsotaan myös Ruotsissa korruptoituneen eliitin puolelta poliittiseksi uhaksi. Jolloin niitä aletaan vainoamaan täysin avoimesti valtiovallan toimesta.

Vielä 2 vuorokautta sitten Göteborgin kirjamessujen järjestäjä kommentoi, että Nya Tider-lehti saa osallistua tapahtumaan, koska saavat myös lehdistötukea. 

Mutta yhtäkkiä ääni vaihtui kellossa heti seuraavana päivänä, jolloin tapahtuman järjestäjä ilmoitti, etti Nya Tider-lehdellä olisikaan asiaa Göteborgin kirjamessuille. Joten tässä selvästi käytettiin jälleen kerran tuttua eliitin likaisia keinoja, joka tunnetaan kiristyksenä.

Kun näillä monikansallisilla mediakorporaatioilla on takanaan suunnaton määrä ryöstettyä varallisuutta, jolla saavutetulla valta-asemalla he pystyvät kiristämään monia pienempiä toimijoita. 

Tähän kiristykseen ei yleensä tarvita kuin, että uhkaillaan tapahtumajärjestäjien johtoa heidän työpaikkojensa menetyksellä, niin yleensä siinä vaihessa alkaa tapahtumaan.

Tätä samaa likaista konstia Suomessa tämä virkamiesrikollisten armeija turvautui vajaa kuukausi sitten, kun he uskoivat saaneensa sillä MV-lehden lakkautumaan. Koska he uhkailivat lopulta MV-lehden palvelimen tarjoajan yhtiön toimitusjohtajaa hänen talonsa tuhopoltolla. Tämä lopulta johti siiten, että tuon toiminimellä toimivan it-alan yhtiön toimitusjohtaja joutui irtisanomaan palvelin-sopimuksen MV-lehden kanssa.

Tällaisiin likaisiin keinoihin eliitti on valmis, kun se yrittää taistella näitä lukuisia toisinajattelijoita vastaan.

Nya Tider toimii Ruotissa paperilehtenä ja toimisihan se MV-lehtikin kyllä paperiversiona, jos siihen vain olisi taloudellisesti mahdollisuutta. Mutta nykyaikana lähes kaikki tiedonvälitys on siirtynyt internettiin, joten tämän vuoksi MV-lehtikin toimii vain verkossa.


Mitähän jos MV-lehti yrittäisi tulla Helsingin kirjamessuille ? 

Tulikin välittömästi tästä Nya Tider-lehden kohtelusta mieleen, että mitähän tapahtuisi jos MV-lehti päättäisi tulla 27.-30.10.2016 järjestettäville Helsingin kirjamessuille. 
Voisin vaikka satasesta lyödä vetoa, että sieltä kyllä satavarmasti peruttaisiin MV-lehden ja Ilja Janitskinin osallistuminen myöhemmin, kun tapahtumajärjestäjällä menisi lopulta hätä-kakka housuun. 

Sillä tämän MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin oli määrä tulla Helsingissä kohta järjestettävään business-alan tapahtumaan puhumaan mm. sissi-markkinoinnista. Mutta tässäkin tapauksessa tapahtumajärjestäjää uhkailtiin ja lopulta he päättivät uhkailun ja kiristyksen seurauksena perua Janitskinin osallistumisen heidän järjestämäänsä business-alan seminaariin.

Tämä kyllä kertoo hyvin selvästi sen, että kuinka paljon tämä Suomen virkamiesrikollisjoukko pelkää Ilja Janitskinin kaltaisia aidon patrioottisia kulttihenkilöitä. 


Korruptoitunut eliitti pelkää patrioottihenkisiä kulttihenkilöitä yli kaiken

He pelkäävät näitä patrioottihenkisiä kulttihenkilöitä erityisesti sen vuoksi, että he ovat kauhuissaan näiden henkilöiden karismaattisuudesta ja etu-nenässä siitä, että he onnistuvat saamaan Suomalaiset ajattelemaan omilla aivoilaan.

He pelkäävät ennenkaikkea Suomen kansalaisten kansannousua ja tästä syystä nämä muutamat fasisti-suvut Suomessa saivat jo ulkomaalaisten fasistien kanssa tänne Suomeen nämä lähi-idästä organisoidut Jihadistit heidän yksityisarmeijakseen.

Aivan kuten nämä varakkaat suomenruotsalaiset suvut saivat 1918 Saksan armeijan jääkärit heidän yksityiseksi armeijakeen, niin tällä kerralla he yrittävät tehdä kaikkensa, jottei Suomi saisi palautettua itsenäisyyttään enää takaisin.

Kaikki tämä Kokoomuslainen ja RKP:n ajama Suomalaisväestön sorto-politiikka on kohdistunut nyt etunenässä Suomen työttömiä ja työväestöä vastaan.

Työttömiä he nimittävät heikoimmaksi aineeksi, josta tulee päästä eroon hinnalla millä hyvänsä ja tästä syystä myös eliitin salaisten ajatushautomoiden nollakasvu-hanke on keskitetty juuri tämän köyhimmän väestön eliminointiin.


Suomen uusi sisällissota on edelleen eliitin märkä päiväuni


Näissä Suomen virkamiesrikollisten ja vapaamuurarien salaisissa ajatushautomoissa he jo vuosikymmeniä sitten huomasivat jo sen, ettei tässä sivistysvaltiossa enää voisi syntyä 1918 kaltaista verenvuodatusta. Joten tästä syystä tämä eliitti tuli lopulta siihen lopputulokseen, että se verenvuodatus pitäisi saada täällä muilla keinoilla aikaan.

Joten tästä syntyi idea siitä, että lähi-idästä saatiin tänne solutettua mm. suursijoittaja George Soroksen säätiöiden (hedge-rahastot) avulla lukuisten mm. Irakin ja Syyrian sisällissodan sotarikollisia.

Siinä vaiheessa kun nämä lähi-idän sotarikolliset päästetään täällä irti, niin ne tulisivat toimimaan tämän nykyisen Suomen virkamiesrikollisten ja fasistisukujen yksityisarmeijana.

Heitä vastaan sitten laitettaisiin taistelemaan nämä 25 000 Suomen armeijan reserviläistä.

Tämä on näiden Suomalaisten fasistisukujen märkä päiväuni, että Suomen sisäinen turvallisuus saataisiin niin hajalle, että täällä alettaisiin lopulta käymään veristä sissisotaa Suomessa.

Tällä suunnitelmalla sitten EU:n komissio saisi poikkeusluvan alkaa rakentamaan EU-maista liittovaltiota.

Näin tämä koko homma on tuolla eliitin salaisissa ajatushautomoissa Henry Kissingerin, David Rockefellerin, George Sorosin, Evelyn de Rothschildin jne. toimesta suunniteltu.
Lähde: http://mvlehti.net/2016/08/19/riippumaton-julkaisu-nya-tider-sai-lemput-goteborgin-kirjamessuilta/