http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 07, 2016

2 Clinton aktivistia löytynyt kuolleena viikon sisälläPeli menee jo aika hulluksi, kun nyt jo toinen Clinton aktivisti löytyi kuolleena. Hän oli Shawn Lucas, joka paljasti sen että Sandersin kampanjaa siivitettiin huijauksella. Lucas löytyi kuolleena kylpyammeestaan 2. elokuuta, josta hänen tyttöystävänsä löysi hänet makaamasta kuolleena. Lucas toimi Demokraattien kansainvälisessä DNC- komiteassa ja oli parhaillaan ajamassa eteenpäin lakijuttua, jossa syytettiin Sandersin kampanjaa huijauksesta. Sama juttu vuoti myöhemmin Wikileaksiin.


Victor Thorn joka oli kirjoittanut Hillary trilogian, löytyi myös kuolleena vajaa viikko sitten ja hän olisi muuten täyttänyt elokuun 1. päivä 54-vuotta. Mutta hänen ruumiinsa löytyi hänen kotinsa läheltä vuoria ja Pennsylvanian poliisi kertoi, että kuolinsyy olivat ampumavammat.

Hillary Clinton on jo siinä sarjassa, että Clintoneista salattuja juttuja tienneitä ihmisiä on murhattu oikein isossa sarjassa viimeisten parinkymmenen vuoden sisällä yli 70. Jokainen heistä kuolivat hyvin epäilyttävissä ja hämärissä olosuhteissa. 

Nyt tuohon Clintonien toteutuneeseen tappolistaan voidaan lisätä vielä Victor Thorn, Shawn Lucas sekä tämä ent. YK:n presidentti John William Ashen nimet.

Miksi sionistimediat (CNN, Iltasanomat, Iltalehti, Helsingin-Sanomat jne) ovat hiljaa Thornin ja Lucasin tapauksista ? 


Näistä Clinton aktivistien kuolemantapauksista ei olla kerrottu mitään CNN:llä ja muissakaan sionistien omistamissa medioissa ja syy johtuu vain siitä, että koska nämä neokonservatiivisten sionistimedioiden johto tukee Hillary Clintonia hänen presidentinvaalikampanjassa, niin he eivät siksi suostu lokaamaan Hillaryn poliittista mainetta.

Joten tästä syystä nämä Hillary Clintonin poliittisten vastustajien poliittiset salamurhat ovat asioita, joista sionistiset mediajulkaisut eivät suostu mitään kertomaan edellämainitusta syystä.

Lähteet: http://www.morningnewsusa.com/shawn-lucas-confirmed-dead-found-lying-on-the-bathroom-floor-did-democrats-kill-him-2394986.html

http://www.thegatewaypundit.com/2016/08/breaking-lead-attorney-dnc-fraud-case-found-dead-1-week-serving-dnc-papers/ 

http://www.snopes.com/2016/08/05/victor-thorn-death-report/