http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 08, 2016

MK ULTRA:n osuus suomalaisissa henkirikoksissa tavallista yleisempää


Teksti: Teemu Vehkala

Niin maailmalla kuin myös suomessakin tapahtuneissa selittämättömissä henkirikoksissa MK ULTRA:n osuus on tavallista yleisempää. 

Nämä selittämättömät henkirikokset ovat yleinsä juuri niitä, joissa surmaaja ei tunne uhriaan entuudestaan ja näin ollen henkirikoksen motiivi jää täysin epäselväksi. 

Suomen mediassa kun nyt kerrotaan äsken Loviisassa tapahtuneesta henkirikoksesta, jossa 42-vuotias nainen surmattiin Loviisassa ja 28-vuotias surmaaja ei tuntenut uhriaan entuudestaan. Surmatun naisen tuttava löysi ruumiin perjantaina alkuillasta klo 18.20 Poliisi sai epäillyn kiinni kuusi tuntia myöhemmin, lauantaina alkuyöstä klo 00.20 Myrskylästä, jonne epäilty oli paennut poliisia puolitoistatuntia aiemmin uhrin autolla ajaen ja myöhemmin metsässä juosten.

Kiinniottotilanteessa mies vielä puukotti häntä jäljittänyttä poliisikoiraa. Mutta poliisi ei suostunut kertomaan, että käyttikö epäilty surmaaja myös koiraan samaa surmantekovälinettä kuin tähän naiseen.

Vuonna 2010 Lempäälän ideaparkissa 16-vuotias tyttö surmasi puukottamalla 38-vuotiaan naisen ja tässäkään tapauksessa surmaaja ei tuntenut uhriaan. Surmaaja kun saattoi käyttää SSRI-lääkkeitä ja kokea niiden johdosta näitä aivosignaaleja, joka sai aikaan tätä hyvin voimakasta agressiivisuutta, jota on havaittu juuri SSRI-masennuslääkkeiden kohdalla.

Eräs entinen SSRI-lääkkeiden käyttäjä jopa uskaltautui bloggaamaan aiheesta, kuinka hänelle tuli mieli lyödä vastaantulijaa kasvoihin vain SSRI-lääkkeiden aiheuttamien tuntemusten vuoksi. 

Porissa 20-vuotias mies puukotti 1930 vuonna syntynyttä venäläisnaista selkään. Puukottaja ei tuntenut uhriaan, mutta nainen selvisi kuitenkin hengissä ja poliisi tutki tapausta tapon yrityksenä.

Kuopion Niuvanniemesn sairaalasta muutama kuukausi sitten karkumatkalle päätynyt potilas Toivo Jouko Puranen oli aiemmin puukottanut kuoliaaksi kouvolalaisen perheenäidin elokuussa 2014. Tekijä ei tuntenut uhriaan.

Helsinkiläisessä yökerho Tigerissa tapahtui vuonna 2012 ampumavälikohtaus, jossa vietnamilaissyntyinen mies alkoi ammuskelemaan paikallisessa yökerhossa. Ampumisen syyksi epäiltiin poliisin mukaan olleen ennen ampumistilannetta syntynyt suukopu ja kärhämä. Mutta epäilty ja uhri eivät tunteneet toisiaan. Tapausta tutkittiin tapon yrityksenä.

2016 keväällä Tampereen keskustassa sekavasti käyttäytynyt mies potki autoa ja hyökkäsi jalankulkijan kimppuun varhain sunnuntaiaamua. Tapaus sattui rautatienkatu 25:n kohdalla n. puoli seitsemän aikaan

Tilanteesta aiheutui naiselle ruhjevammoja kasvoihin. Miestä epäillään pahoinpitelystä ja vahingonteosta. Epäilty väitti kuulusteluissa, ettei hänellä ollut mitään muistikuvia tapahtuneesta, koska oli silloin sekavassa mielentilassa. Mies ei tuntenut uhriaan.

Mikä saa ihmisen hyökkäämään täysin ventovieraiden kimppuun ?

Lukuisten henkirikosten kuin pahoinpitelyidenkin taustalla on miltei aina alkoholitekijät, mutta näiden tapausten taustalla on myös hyvin usein aivan omanlaisensa huumausaineet takana kuten SSRI-masennuslääkkeillä sekoitettu aivokemia.

Vajaa kymmenen vuotta sitten Keravalla nuoren 14-vuotiaan tytön kuoliaaksi puukottanut 18-mies kertoi motiivikseen hoitoon pääsyn. Suomen mediasta on saanut kuulla myös monia muitakin vastaavia juttuja, joissa nämä mielialalääkkeillä aivokemiansa sekoittaneet henkilöt turhautuvat siihen, kun eivät pääse mielisairaalaan, joten sen vuoksi alkavat suunnittelemaan henkirikoksia.

Suomen mielenterveyshoidon kapasiteetti on edelleen sillä tasolla, että nämä oikeasti hoitoa tarvitsevat tapaukset ovat näitä Kampin ampumaradan murhaajia kuten Sanna Sillanpää jne. He kaikki kärsivät heikentyneestä aivokemiasta ja siitä seuranneesta huonosta mielenterveydestä, joka altisti heidät lopulta tuolle, että heidän tajuntaansa ja mieltään pystyttiin käyttämään tämän salaisen MK ULTRA -projektin hyväksi. Jokelan ja Kauhajoen koulusurmaajat Pekka-Eric Auvinen ja Matti Juhani Saari eivät myöskään tässä sarjassa ole mikään poikkeus.
 

MK ULTRA projektin salatut motiivit

CIA on hyvin tarkasti salannut MK ULTRA projektin motiivit, jottei vain totuus  siitä tulisi julki, miten julmat tämän salaisen mielenhallinta ohjelman strategiat ovat. Koska MK ULTRA ohjelmaa on käytetty sen perustamisesta lähtien mm. poliittisten salamurhien toteutukseen.

Olihan mm. senaattori
Robert F. Kennedyn tappaneen Sirhan Sirhanin tapaus myös osa MK ULTRA projektia.MK ULTRA projekti on koodinimi CIA:n vuonna 1953 aloittaneessa ihmisen mielenhallintaan keskittyvässä projektissa.


Kokeissa on käytetty erittäin julmia keinoja mm. amfetamiinia sekä barbituraatteihin kuuluvia depressantteja, joita on käytetty unilääkkeinä (hypnootti).  

Yhdessä MK ULTRA kokeessa ensin uhriin pumpattiin barbituraatteja, jonka seurauksena henkilön tietoisuus saatetaan unitilan rajamaille. Mutta heti sen jälkeen uhriin syötetään amfetamiinia, jolla hänen tajuntansa saadaan sellaiseen tilaan, jossa häneltä voidaan kysyä lukuisia kysymyksiä ja saada hyvin tarkkoja vastauksia.Vuonna 1955 USA:n hallinto palkkasi prostituoituja heidän palvelukseensa, jotka otettiin mukaan salaisesti MK ULTRA projektin koehenkilöiksi.


Sivuprojekti 54


MK ULTRA sivuprojekti 54 keskittyi taas tekniikkaan, jossa aivojen toimintaa analysoitiin niin, että sitä voitaisiin käyttää hyväksi mm. amnesian avulla hyväksi mm. auiopesu-terapian keinoilla.Kanadan mielenhallinta kokeilut


Vuonna 1957 Skotlantilaiselle psykiatrille Donald Cameronille (kuvassa) maksettiin 69 000 dollarin summa, jolla hänen käskettiin matkustamaan New Yorkista Kanadaan suorittamaan salaisia MK ULTRA kokeita MCGillin Yliopistossa.


Hän työskenteli MK ULTRA projektissa "psychic driving" nimisessä projektissa, joka keskittyi testattavien henkilöiden paralyyttiseen huumaukseen, jota tehtiin paralyyttisilla huumausaineilla.


Tässä mielenhallinta projektissa lanseerattiin myöhemmin käyttöön mm. elektroshokit, sekä LSD:n hyödyntäminen ihmisen personallisuuden murskaamiseen.


Hypnoosi 


Hypnoosi oli MK ULTRA projektissa alussa hyvin tärkeä osa tämän salaisen ohjelman toimintaa, mutta myöhemmin kun CIA sai käyttöönsä ns. delta-aaltoihin perustuvan etä-mielenhallinta laitteet. Niin lopulta hypnoosi saatiin aikaan pelkällä satelliitista lähetetyillä aivoaalloilla, joiden taajuus toteutettiin delta-aalloilla.


Näin ollen CIA ei enää tarvinnut erillisiä hypnologeja, jotka ohjelmoisivat tulevien joukkosurmaajien mieliä. Vaan he saisivat pelkillä tietokonepohjaisilla softilla lähetettyä sellaisia aivoaaltoja, joilla he saivat triggeroitua monia kouluampujia. Näin sitten saatiin lopulta aina sellainen mielikuva, että nämä joukkosurmaajat tai muiden yksittäisten henkirikosten tekijät toimivat yksin. Vaikka totuus on aivan toinen. 


Poliisi on ollut tähänkin asti täysin avuton yrittäessään selvittää näiden MK ULTRA projektiin kuuluvien surmaajien teoille motiivia. Mutta vaikka poliisi saisikin viitteitä ja todisteita MK ULTRA:n kaltaisen mielenhallinta projektin osallisuudesta, niin siinä vaiheessa kun nämä jutut paljastuvatkin USA:n armeijan ja CIA:n alla toimiviksi projekteiksi. Niin tuossa vaiheessa poliisilta lähtee oikeudet puuttua sellaisten toimintaan.

MK ULRRA projekti ei tuota kuitenkaan pelkästään murhaajia, vaan sitä ollaan käytetty myös jatkuvasti mm. USA:n viihdeteollisuudessa menestyksekkäästi. 


MK ULTRA kattaa myös salaisen mielenhallinta ohjelman, joka tunnetaan nimellä Project Monarch. Tällä luodaan näitä eliitille toimivia seksiorjia, poptähtiä jne. Homma perustuu aivan tälle samalle mielenhallinta prosessille, jossa uhrin personallisuus hajoitetaan ensin, jotta hänelle saadaan muokattua kaksoispersoona, joka saadaan aina tarpeen tullen aktivoitua esiin.

Ohjelmointi ei kuitenkaan toimi koskaan heihin, joilla on liian vahva mieli/tahto. Koska aivan samalla tavalla kuin myös hypnoosissa, liian vahvaa mieltä ei voida hypnotisoida. Joten tästä syystä MK ULTRA projektin kokelaaksi pääsee vain ne, joiden mieli ja tahto ovat tarpeeksi heikkoja sille, että niitä pystytään manipuloimaan etäältä.Mutta SSRI-masennuslääkkeet serotoiinin estäjänä on lääketehtaiden toimesta varta vasten luotu sitä varten, että nämä kyseiset mielialalääkkeet voisivat luoda paremman alustan MK ULTRA:n kaltaiselle aivokemian manipuloinnille.SSRI/serotoiinin takaisinestäjälääkkeiden kehittelyssä suurin salattu asia on se, että kuinka USA:n armeijan psykiatrit ovat suunnitelleet näitä lääkkeitä. Koska SSRI-lääkkeet ovat osa CIA:n MK ULTRA ohjelmaa ja näiden tuotekehittelyrahoitus tulee pääosin Rothschildien ja Rockefellereiden omistamien säätiöiden kautta.