http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 12, 2016

Assange: Äskettäin murhattu Seth Rich oli Wikileaksin tietovuotajaWikileaksin perustaja Julian Assange vihjaili muutama päivä sitten hollantilaiselle tv-kanavalle, että äskettäin Washingtonissa murhattu USA:N demokraattiselle komitealle (DNC) työskennellyt Seth Rich olisi ollut heidän salainen lähde ja tietovuotaja. 

Wikileaks on nyt tarjoutunut maksamaan 20 000 dollarin palkkio sille, joka voisi antaa ratkaisevan vihjeen Richin murhaan liittyen.

Rich kuoli kun häntä ammuttiin kahdesti päähän teloitus tyyliin ja viranomaisten mukaan kyseessä oli pelkkä ryöstömurha. Mutta ajankohta jolloin murha tapahtui, niin se tapahtui juuri silloin kun Rich oli jo aikeissa mennä FBI:n toimistoille luovuttamaan tietoja Hillary Clintonista.


Assange siis paljasti, että Rich oli Wikileaksin tietovuotaja ja luovutti heille tietoja Clintonia koskevissa sähköpostiviesteissä.Nyt sitten vielä Hillary Clintonille työskennellyt Bob Beckel julisti USA:n televisioverkossa, että Julian Assangelle pitäisi laittaa kuula kalloon.

Assange on piileskellyt vuodesta 2012 lähtien Britanniassa sijaitsevasta Ecuadorin suurlähetystössä, jonne hänelle myönnettiin väliaikainen turvapaikka. 

Tähän ratkaisuun hän päätyi sen jälkeen, kun miehestä annettiin kansainvälinen pidätysmääräys Ruotsissa tapahtuneen seksuaalirikoskohun seurauksena.


Assangen tapauksessa tämä häneen kohdistunut raiskausepäily kun sattuu olemaan CIA:lle työskentelevän naisen työtä. Anna Ardin (kuvassa) työskenteli koko tuon ajan CIA:lle, jolloin Assange tuli käymään Tukholmassa. Hän jopa ylisti Assangea julkisesti Twitterissä, mutta poisti myöhemmin nuo viestit sieltä, kun raiskauskohu oli jo alkanut.

Ardinin tehtävänä kun oli juuri olla Assangea vastaan viritetty seksiagentti ja kävihän siinä sittenkin niin, että Assange väitti olleensa myös toisenkin naisen kanssa sukupuoliyhteydessä ruotsin vierailun alla. 

Omituista tapauksesta tekee vielä se, että nämä molemmat Assangen kanssa sukupuoliyhteydessä olleet naiset marssivat poliisille samaan aikaan yhdessä 20. elokuuta 2010.

Jutun ensimmäinen tutkija Eva Finné päätti kuitenkin lopettaa tutkinnan, koska hänen mukaan ei löytynyt seksuaalirikokseen tarpeeksi näyttöä.

Mutta vain pari viikkoa tuosta jutun tutkinta siirrettiinkin toiselle syyttäjälle, joka kumosi tutkinnan päättämisen 18. marraskuuta ja hankki pidätysmääräyksen Assangen kuulemiseksi ja hänet pidätettiin lopulta Lontoossa 7. joulukuuta 2010.

Lopulta Britannian korkein oikeus päätti 30. toukokuuta 2012 Assangen luovutuksesta Ruotsiin vastaamaan syytteisiin seksuaalirikoksista. Assange taas pelkäsi, että hänet luovutettaisiin samalla yhdysvaltoihin saamaan tuomiot liittyen Wikileaksin tietovuotoihin ja tästä syystä hän lopulta pakeni Ecuadorin lähetystöön, missä on piileskellyt siitä asti.Seksiansa Assangea vastaan oli tarkkaan suunniteltu
Anna Ardin osasi hommansa hyvin. Hän itseasiasssa oli se henkilö, joka alunperin kutsui Julian Assangen vierailulle Ruotsiin.
Ardin oli Assangen ruotsin vierailusta erittäin innossaan ja käyttäytyi koko tuon vierailun ajan kuin bändäri.  
Seminaariin tuli myös tämä toinenkin neiti B, joka oli myös hyvin lumoutunut Assangesta eristyisesti hänen Afganistanin vuotojen takia. 

Neiti B pukeutui oikein varta vasten pinkkiin jumpperiin saadakseen Assangen huomion ja meni vielä istumaan eturiviin.
Neiti B osti sitten myöhemmin Assangelle metrolipun ja he menivät yhdessä museoon. Siellä Assange postaili nettiin koko ajan, mistä neiti B ei pitänyt. 

Tämän jälkeen Assange sekä neiti B menivät yhdessä elokuviin, jossa sitten toiminta eteni jo pussailuksi. 

Elokuvan jälkeen Assange sanoi neiti B:lle tämän olevan hyvin viehättävä ja sanoi vielä haluta tavata tämän uudelleen. Mutta ei kertonut sitä, että olikin menossa bileisiin, jossa hän tapaisi naisen jonka kanssa hän harrasti seksiä 2 yötä aikaisemmin.

Myöhemmin sitten neiti B ja Assange tapasivat jälleen ja päättivät lopulta mennä neiti B:n asunnolle, vaikka neiti B olisi halunnut mielummin mennä hotelliin.  Kun he lopulta saapuivat asunnolle, niin intohimo näytti kuolleen.


Tutkimusta lähellä oleva taho sanoi, että neiti B vaati Assangea käyttämään ehkäisyvälinettä, mutta tämä ei sitä halunnut käyttää. Lopulta sitten he harrastivat seksiä aamulla ilman ehkäisyä ja Neiti B vielä vitsaili raskaaksi tulemisella.

Lopulta sitten draama sai erikoisen käänteen, kun Neiti B päätti soittaa Assangen ruotsin vierailun järjestäneelle naiselle Anna Ardinille ja sitten tuli ilmi, että kumpikin heistä olivat olleet Assangen kanssa suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä. Lopulta naiset sitten päättivät marssia yhdessä poliisille tekemään rikosilmoituksen.
Kenelle Julian Assange ja Wikileaks on uhka ?

Siitä lähtien kun Wikileaks sivusto alkoi niittää kansainvälistä mainetta, niin se alkoi saada samanlaista huomiota kuin MV-lehti suomalaisessa mediassa. 

Eli kaikki sitä koskevat uutisoinnit esitettiin siinä valossa, että aivan kuin kyseessä olisi jokin ihmisten tietoisuudelle vaarallinen julkaisu. 
Tämän loka kampanjan ja poliittisen mustamaalauksen seurauksena erityisesti monet neokonservatiivit alkoivat jopa tuon seurauksena esittää mielipiteitään siitä, kuinka Assange pitäisi tuomiota elinkautiseen vankeusrangaistukseen tietovuodoista. 

Mutta nämä mielipuolisimmat kommentit olivat jo sitten näitä murhaamista ehdottavia mielipiteitä, joihin tämä Beckel syyllistyi.


Wikileaks on julkaissut jo sen verran Hillary Clintonin vuodettuja sähköposteja, että sen pitäisi jo automaattisesti tehdä Clintonin presidentinvaalikampanjasta erittäin vaikean. Mutta Assangen mukaan heillä on vielä sellaisia sähköposteja, joiden paljastusten taso on paljon suurempi mitä tähän asti ollaan nähty.

Seth Rich taisi kuitenkin olla Wikileaksin tietovuotajana sen verran vaarallinen tekijä, että hänet sen vuoksi päätettiin eliminoida ja lavastaa murha ryöstömurhaksi.

Richin salamurha kuitenkin lavastettiin aika huonosti, koska miehen lompakkoon sekä luottokortteihin ei koskettu lainkaan.

Atk-puolen hommissa työskennellyt Rich mahtoi tietää demokraattien komitean (DNC) kautta niin arkaluontoisia juttuja Hillary Clintonista, että tämä lopulta asetti hänet vaaraan ja tämä saattoi jollain tavalla liittyä ääntenlaskuun liittyviin järjestelmiin.


Michael Grunwald julisti jo Twitterissä, että "en malta odottaa sitä päivää, jolloin drone-iskut mahdollistetaan Julian Assangen kaltaisten henkilöiden tappamiseksi".

Tämä todellakin osoittaa nyt sen, että se koira älähti jonne kalikka ensimmäisenä osui ja Clintonien rikollisperhe on tänä vuonna erityisesti tilanneet jo kymmeniä poliittisia murhia, vain suojellakseen Hillaryn presidentinvaalien kampanjaa, mikä tekee tästä pelistä jo erittäin likaisen ja Hillaryn vastustajien puolesta erittäin vaarallisen. Hillary Clintonin pahuus tunnetaan jo valmiiksi, että kyseessä on pahimman luokan noita joka nauraa ihmisten murhaamisen ilosta, kuten mm. Libyan entisen johtaja Muammar Gaddarin poliittiselle murhalle hän nauroi julkisesti tv:ssä.

Lähteet: http://www.infowars.com/video-will-julian-assange-be-assassinated/  

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=-Lbu1VXZIsI

http://heavy.com/news/2016/07/seth-rich-dnc-voter-election-fraud-democratic-national-committee-wikileaks-murdered-shot-conspiracy-washington-clinton-data-analyst-emails/

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/10/wikileaks-offers-20000-reward-over-murder-of-democrat-staffer-se/